Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa ne vem, kolk časa bom lahk še tiho, sva rekla, da do pregleda ne bova nekaj razlagala okoli, sam jaz sem tolk napihnjena, da joooj.
naj povem, da sem ravno danes menjala ginekologa (o tem sem imela pomisleke že pred zanositvijo). Sprva naj bi imela prvi pregled v 9. tedenu, sedaj ga imam pri novi ginekologinji že v 6. tednu. Kljub temu da se morda še ne bo videlo kaj dosti, mi je dovolj že sama potrditev nosečnosti s strani ginekologinje, prav tako bodo lahko stekle ostale preiskave. Od veselja da mi ne bo treba v nevednosti čakati do sredine decembra se mi je vrnilo kar nekaj nosečniških znakov
No, jaz imam tudi datum za pregled in sicer v 8.tednu. Mi je hotela dat datum že v 6.tednu, pa sem sama prosila če lahko kasneje. Namreč v 1.
sem mela prekmalu pregled in ni bilo videt popolnoma nič in sem se sekirala cel teden do naslednjega pregleda. Seveda je bilo takrat vse OK..ampak v dobro mojih živcev sem se že v štartu naročila kasneje
Evo, zdej pa grem mal popucat po bajti, imam bombo
, pol pa diplomo pisat.
.
, število
doma, spol
, 1mulček doma.
, Krško (okolica), 2