|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   september
19.9.2005 10:49:12   
Matej@
KMA, kako lepo, čestitke!!! Zdaj se pa res po levi in po desni med sabo prehitevamo . Mene čaka še dober teden, pa imam občutek, da se našemu pikcu/-i tut prav nč ne mudi. Dans mam še CTG, ampak po moje razen srčka in non stop brcanja v sondo ne bo kaj drugega na spisku .

Včeraj sm malo modrovala, kaj naj najmlajšemu pripravim za iz porodnišnice - zdaj je tak mraz stisnil, da sploh ne vem, kako ga oblečt, sm kr malo več cunjic v torbo pripravla .Ne vem, a naj grem kupit še kak flis, al pa ga v pajacku sam fajn zavijemo v dekico pa bum v lupinco in v avto... Da ne bo že prve dni imel/-a katastrofalnega občutka, kako v nevešče roke je prišel/-a ...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   september
19.9.2005 11:06:34   
benika
Bravo KMA in veliko sreče malemu Lukcu.

Pri nas še zmeri nič novega. V sredo bom že 14 dni čez rok in sem že krpko naveličana tega trebuha. Ponoči je bil tako trd, da bi lahko tenis žogce z njim odbijala. Čep se mi tud lušči že 4. dan, mali pa še kar nič.

Tud mi mu že krepko prigovarjamo da naj že končno prileze ven, da je pri nas tako lepo, toplo in ne vem kaj še...Ampak trma ne šmirgla nič.

A je teta beta tud mogoče že rodila? Mislim da je tud ona že kar krepko čez rok.

lp

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   september
19.9.2005 11:18:05   
Pia67
Živjo!

Dobr vam gre. KiSsMyAsS, čestitam. Pa vsem ostalim tudi, za v bodoče. Midve z Nino se lepo štimava, za vikend je bil z nama še očka, ki je mal razštelal punčko in bi se zdaj samo cartala Danes probava sledit urniku, saj nama je teža v petek kazala 30g manjka. Zanemarljivo, toda patronažna je zagnala malo paniko in zdaj se futrava od spred in zad. Malo je Nininem nemiru botrovalo hladno vreme in se želi tiščat ob golo kožo.
Glede kg ne skrbite. V porodnišnico sem odšla z 14 kg viška, ostalo mi jih je še 4. Kile kar letijo z mene. Upam, da pristanem na stari teži, če ne drugega, moj bicikl je že skup sestavljen in čaka na prvo vožnjo.Komaj čakam..

Srečno vsem, se beremo na novem forumu

Pia67

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   september
19.9.2005 11:33:51   
Drejči
KMA čestitke ...kljub luni nas je večina še vedno tukaj in čakamo,..jaz sem bila skoraj prepričana, da bo ta vikend že kaj dogajalo, pa nič..trebuh mi kr otrdeva, ampak nič še ne kaže na prihod naše pikice...dans ponoči me je edino križ tako fejst bolel, da sem komaj priracala do wc-ja....
...malo sem že naveličana, pa ne trebuščka in nosečnosti, ampak ker mi je sedaj ko sem na porodniški dolgčas in bi že rada eno spremembo, da se začne kaj dogajat Upam, da nam uspe čimprej in da se bomo kmalu tudi me še čakajoče cartale z našimi jenčiji
...do takrat pa se lepo imejte in pridno poročajte kaj dogaja...
lp

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   september
19.9.2005 11:53:14   
ameli
Jaz sem pravkar šarila po netu in ugotovila, da imamo objavljen urnik predavan in izpitov (sem izredna študentka) v letu 05/06. In kaj ugotovi, 9 izpitov!!!!!!!! Prvega pa imamo že v začetku novembra , no, to bo pa res naporno leto.
Sem si zadala nalogo, da drugo leto diplomiram na VII (sedaj imam VI) in kot kaže, bom tudi jaz izgubljala kg kot po tekočem traku (pa brez kolesa, čeravno sem zagrižena kolesarka ).
Pia, moje kolo že celo leto sameva, ne vem, kaj si misli, ker sem drugače vsa leta prevozila tudi več kot 2000 km čez poletje.
Drejči, ti pa ne prehitevaj, jaz sem prej na vrsti !
Mate@ jaz mam tudi pol rukzak cotk za , ker je to vreme res malo čudno.
Teta beta pa že sigurno carta .
Ja Katja, kako dolgo čez rok pa te pustijo ? Jaz sem mislila, da te po enem tednu rešijo muk ? No to pomeni, da se mi lahko zgodi, da bom še oktobra hodila naokoli z bušijem.
Sicer pa se pri nas začnejo trgatve in sem prav vesela, da se vsaj eno leto znebim te nadloge (vsako leto sem vsaj 4-5 vikendov na prostovoljnem tabrhu!). Kaj pa me žalosti, pa je, da se bom mogla odpovedati tudi mošteku in kostanjem - njamsi !
Bom pa drugo leto not spravla!
Sedaj pa grem k g in upam, da mi bo oznanila, da se je nekaj začelo dogajat!
Mejte se

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   september
19.9.2005 14:52:16   
teta beta
Guess what! Še vedno ni dojenčka...

Po novem roku sem samo en teden čez in en zdravnik te pol obravnava po novem, drug po starem, pol mi eni pravijo pridite spet čez dva dni in jaz razlagam, da hodim vsak dan itd. Zdaj že itak poznam vse sestre in babice in zdravnike. Aja, pa da ne pozabim na vratarje. bi verjetno že bankrotirala, če bi morala parkirat zunaj.
Kissmyass, čestitke ! Ziher sva se včeraj srečale, ampak zaboga se ne spomnim niti enega obraza, razen ene punce, ki pa jo itak poznam. Pa še ene se spomnim, za katero je Brusova rekla, da gre že četrtič v porodno in da se morajo za vsak slučaj pripraviti na sekcijo. Četrtič... brrrr. Sicer pa je po najnovejših meritvah naše dete težko od 2.900 do 3.300 g.
Imam pa občutek, da bi znalo biti kaj danes ali jutri, se namreč zelo hecno počutim. Kot da bi mi hotelo biti slabo in občasno me kaj zvije, na ctgju je nekaj bilo, ampak je zdravnik rekel, da če ne vem, ali imam popadke, potem jih nimam . V redu, pol pa ne. Me je pa pregledal tudi vaginalno (prvi pregled po skoraj enem mesecu) in sem še zaprta, plodovnice primerno, ostalo v redu in če ne bo kaj novega spet jutri. Prav sitno je že vse skupaj. Upam, da me ne boste vse prehitele.

Upam, da se naslednjič oglasim s kakšnimi bolj udarnimi novicami! Lepo se imejte, če bo šla katera rodit, pa srečno!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   september
19.9.2005 16:27:28   
ameli
Jaz sem s pregleda. Pri meni je baje že vse zrelo in pripravljeno , res ne vem, kaj se čaka? Imela sem le UZ, tokrat je bil 300 g lažji kot zadnjič (danes naj bi imel 3200). Ko sem bila začudena, mi je g dejala, da bi naj bilo danes bolj točno, ker je že manj plodovnice?!
Na pregled sem naročena 29.9.! Se vam zdi to normalno? Sicer mi je g rekla, da bom takrat že vrjetno iz bolnišnice, pa vendar ! Se pravi, da me je naročila na pregled točno 1 teden po roku!
Teta beta jaz sem pa mislila, da ti že uživaš v materinstvu , saj bo kmalu.
Danes je to zadnje javljanje, če me pa jutri ne bo, sem že v Rimu .

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   september
19.9.2005 22:33:56   
ninocka
Cestitke KMA za Lukca!

Vidim, da ste bolj ali manj se v skoraj polni septemberski postavi .
No, mi smo vceraj napolnili 1 mesec, ma ce ne bi tko hitro ven prsu, bi pa se verjetno z vami tukaj razpravljala, kdaj bom rodila


Glde kil - ne sekirajte se prevec, jst sem prisla domov z 10 kilami manj (zredila sem se 16 kg), 6 mi jih je se ostal, pa bomo tud to dol spravli .

Drzim pesti za vse, ki ste se v enmu kosu, da bi cimprej svoje soncke stisnile v objem. Pa da vas ne bi prevec matrali, ko bojo hiteli v vase narocje!

LP, Nina

PS: ko ste se zadnjic pogovarjale kaksne obsega pasu imate - jst sem mela v 36 tednu obseg okrog trebuha 115 cm, ce bi bla do roka bi verjetno zrastu se za 5 - 10 cm. Pa da ne boste misnle, da sem startala s 100 podlage, ne, s 72-74cm!!! Pol pa ve pravte, da mate velke trebuhe



(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   september
19.9.2005 23:05:47   
Sugy
Punce, jest sm bla dons čist depresivna, se mi zdi, da se čas, ko bom rodila, čedalje bolj oddaljuje, ne pa približuje. Sploh ne morem verjet, da se lahko na koncu nosečnosti tako počutiš. Grozno se mi zdi čakat, pa čeprav vem, da bo v najslabšem primeru le še 14 dni - kaj je to v primerjavi z 8 meseci.

Samo kaj, ko pa nimam več kaj početi, vse za bebico je že pripravljeno, samo še postopam okoli in čakam, da se kaj premakne. Naveličana sem poležavanja, pa še pri tem me vse boli. Uf, grozno!

Jutri mam torej rok, ampak zakaj se mi zdi, da ne bo nič?

Pazte nase!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   september
20.9.2005 10:09:43   
ameli
sem še tu. Kot kaže bom še nekaj dni v enem kosu, ampak bom že zmogla .

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   september
20.9.2005 10:50:14   
Matej@
Tut js sm še tukaj, po moje še vsaj 1 teden. Včeraj je CTG pokazal samo to, kako luštno se ima naš mali/-a notri, pol ga je itak prespal/-a, da ga je blo treba malo požokat . Imamo pa zdaj 3.100g, +/- 300 pravijo. Včeraj na UZ se je držal/-a za nos, ne vem, kaj je hotu/-ela povedat .

Se mi pa zdi zanimivo, da nas je še toliko s trebuščki. Sm bla ziher, da bom te dni že v manjši družbi... js po svoje upam, da bo naš počakal še do 24.9. - ker bo pol tehtnica. Saj ne, da dam kaj posebej na horoskope, ampak za vsak slučaj, če kaj drži, so tehtnice bolj očarljive ...

Teta Beta in Katja, vidve bosta pa zdaj ja kmalu, upam? Hecno, mislim, da statistike pravijo, da se jih cca 85% rodi med 37 in 40t, 5% na rok, ene 10% pa čez. Dajta, punci, še pol en loto listek napisat ta teden, če mata tako srečo s procenti .

Drgač morm potrkat, me ne matra kaj preveč, samo rezervoarček si praznimo po 5x, 6x na noč, smrkamo,še vrata nama šripljejo , tako da se mi moj kr smili, ko zjutraj malo po šesti uri leze in postelje. No, mogoče bi pa temu lahko rekli prav posebne priprave na bližajoče življenje z malim bitjecem .

Pia in Ninocka, izkoristite napovedan lep konec tedna in se razvajajte na soncku , mi ostale pa malo ven, potem pa gor in dol po stopnicah, menda fejst pomaga, en dohtar je svoje čase imel navado porodnice šetat po porodnišničnih stopnicah, da bi nagnal tamale v svet .

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   september
20.9.2005 18:56:42   
tažana
no tažana še vedno doma. upam da zadnjo noč (če jo bomo zdržal).
sem bla včeraj pri Gpa me je prašala kdaj me je vaginalno pogledala pa sem ji odgovorila, ko sem bila prvič pri njej torej v 13t. no in potem me je pogledala pa reče o lej kle je pa že glavca. fino a ne da je G tko presenečena . no dala mi je napotnico za CTG pa sem dons šla so mi v materinsko napisali samo, da popadki so na 3-5min (čutim jih samo tok da mi trebuh ful trd rata), jutr mam pa amnio, pa je babca rekla da se jutr vidmo razen če bom tole mojo bebico kaj manj čutla.
tako zdej sem doma ampak mislim, da me pa jutr res ne bojo več domov spustl ampak bomo vidl.

aja čestitam vsem, ki že cartate svoje otročke.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   september
21.9.2005 9:35:16   
ameli
Aloha, jaz še tukaj strašim in zgleda, da bom v tistih 10%, ki rodijo po PDP . Sicer še je dan dolg in se lahko še marsikaj zgodi , samo znakov ni nobenih. Buši je mehak kot putrček, boli me nič ne, kondicija je na višku,... bom to še izkoristila za kuhanje in pospravljanje.
Včeraj zvečer sem bila na maminem rojstnem dnevu in tam so vsi prisotni prigovarjali naj vendar pride kot babici. Pa nič, trmek mali .
Drage moje, na seznamu v septembru sem videla, da nas je veliko, rodilo jih je le še malo: JA KJE STE VSE? A ste omagale, al kaj ?!
Jaz se ne dam, moram priznati, da kar uživam te zadnje dni z bušijem , se zavedam, da ga nikoli več ne bom imela in sedaj izkoriščam te zadnje urice .
Imejte se lepo in ne pozabite: RIM ČAKA NA NAS

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   september
21.9.2005 9:37:39   
Drejči
Ojla babike kako ste danes? Še v enem kosu? Jaz pa sem tokrat za spremembo bolj slabo . Včeraj se nisem ravno dobro počutla in ponoči sem imela celo vročino, pa še ene 2x sem mogla pospešeno na WC (pa ne lulat ampak ...). Pa trebuh mi je ful otrdeval...sicer mi je že prej, ampak včeraj zvečer pa se mi je zdelo kar na par minut...ampak bolečin pa ni bilo nobenih
No sem danes takoj poklicala g. pa mi je sestra rekla, da lahko, da sem kaj takega pojedla ali pa se me loteva viroza...glede otrdevanja pa je rekla, da naj bom malo pozorna, ker če se bodo ti krči pojavljali v enakem zaporedju vsake nekaj minut, potem so to popadki...sicer pa imam jutri itak pregled, pa bomo vidli kaj bo reku g.
Kaj pa če so popadki neboloči,...a je to mogoče Kako naj potem vem, da je tako daleč Kja pravite?
lp

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   september
21.9.2005 9:46:05   
ameli
No, hvala Drejči, sedaj vidim, da nisem ostala sama. Si lahko srečna , da imaš vsaj neke znake, ker pri meni ni nič! No, saj ne, da bi ti vročino privoščila . Za popadke pa se ne boj, ker ko bodo prišli zares, boš že vedla (tako vsaj meni pravijo ). Tudi jaz sem se včeraj temeljito izpraznila, ampak mislim, da je to posledica jogurta+lana, ki ga jem vsak večer, da ne bi bila zaprta- pomaga .
Mate@, kje si pa ti? Obdobje tehtnice se bliža, opozori .
Težana sigurno že carta . Sugy? Teta beta? katja? Smeja2?......

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   september
21.9.2005 9:54:28   
Drejči
Ameli, ja saj jaz tudi tako mislim, da ko bo tako daleč bom že vedela,...sam sem se dans ponoči res malo prestrašla,..do zdaj nisem imela nobenih težav in kakšnih problemov,..potem pa je tko kot je bilo ponoči in moram priznat, da so mi začele po glavi rojit 1001 misli,...a je kaj narobe? Kdaj sem jo nazadnje čutila, da se giblje? Ali ima dovolj kisika in podobne nesmiselnosti,...saj vem, da je vse o.k., ampak prestrašiš pa se malo...
No saj jutri imam pregled...
A ti si že mela CTG? Kaj pravi?

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   september
21.9.2005 10:29:16   
ameli
CTG?! Kaj je to?! Pri nas na periferiji imamo samo UZ . Ko sem dr. omenila CTG je rekla, da to bodo pa v porodnišnici gledali .
Sicer sem pomirjena, ker lepo diha, plodovnica je še čista,... in s tem moram biti zadovoljna

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   september
21.9.2005 21:13:44   
Sugy
Ah, punce, tudi jaz sem še z vami. Danes sem imela pregled, in kaže, da se našemu malemu nič ne mudi priti k mamici in očiju, pa čeprav ga že komaj čakata. Tako da sem se psihično pripravila, da še kakšen teden ne bo nič

Zoprno pa bo zdaj vsake 2 dni hodit tja se kazat...

Trebuh mi sicer otrdeva čedalje bolj pogosto, drugega pa nič.

Tudi jaz se čudim, kje so vse septemberke, ko nas je pa toliko vpisanih na seznam. Nekatere so bile prej kar aktivne, zdaj pa ne duha ne sluha od njih. Saj nisem prejšnjih mesecev glih ful sledila, ampak se mi zdi, da so ble vseen dost bolj "pridne" kot smo me.

Ok, gremo z novim pričakovanjem v jutrišnji dan!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   september
21.9.2005 22:50:09   
Katja6
Še jest nekaj besed. Matej@, če se ne motim imava medve PDP na isti dan, pa me zanima kolikokrat si bla pa že na CTG-ju? Se prav nič ne spomnim kdaj sem šla jaz v prvi nosečnosti, ampak se mi zdi, da me niso tako do konca pustili čakat. Sem imela zadnji pregled 15.9., dobila sem napotnico za vsak slučaj, če bi se kaj začelo dogajat, sicer pa grem na pregled v bolnico šele v ponedeljek 26.

Dogaja se pa še nič. Ko ne brca, se moram včasih kar za trebuh pošlatat, da se prepričam, če sem sploh noseča - se zdaj tako dobro počutim .

Sicer pa neprestano razmišljam, kako bo dojenček mini, da ga še prijet ne bom upala. Men se zdi še moja Eva, ki ima dve leti tako majhna... In ko sem likala njene "tadojenčkaste" cunjice, sem ob vsaki razmišljala, kolk je bla že stara, ko je kakšno nosila - imam kar občutek, da bo dojenčku vse preveliko.

No ja, če bi naši pikci vedeli, kako težko jih že čakamo.....V roku 14 dni pa bomo gotovo že vse zibale.




(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   september
22.9.2005 8:51:47   
Matej@
Katja6, js sm bla na CTG-ju že 3x, v ponedeljek ga imam že 4ič... Ne vem, zgleda da majo ginekologi med sabo čist drugačne navade. Eni non stop spodaj vohljajo, drugi ne... eni delajo UZ skoraj vsakič. spet drugje se mora najbrž katera še za tadrugega kregat . Js hodim v Domžale, tam, se mi zdi, kr pazijo na nas, na svoje stroške delajo CTG, tudi kak dodaten UZ, na test za glukozo pošiljajo kar vse nosečnice... Če nosečnost poteka o.k., pa nosečnic več ne matrajo spodaj    .

Ja, ko js razmišljam, kako bom ,,operirala'' s tem otročkom... kar zavidam tistim, ki imate že izkušnje s taprvim... Se počutim bolj ,,drugokategorno'', saj veste, ko prideš že v šolo za starše, si tista, ki bo ,,prvič'', prideš v porodnišnico, si tut bolj prestrašen in izgubljen, ko še veš kako in kaj. Se mi zdi, da bom drugič zaparadirala prav važno na vse te kraje kot izkušen star maček . Bomo vidli, kako bomo tega otročka pomatrali, preden se navadim. Ko sm bla majhna, tut nisem bila ena tistih, ki so lahko cele ure preoblačile in crkljale svoje punčke. Sm bla raje kje na drevesu . Čez 1 mesec, upam, bomo pa že lahk poročale, kk so te štručke mala malca .

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   september
22.9.2005 10:03:38   
ameli
Jutro.
Jaz sem se privlekla iz postelje , sem imela celo noč "fine" popadke. Trajalo je tam do 3-h zjutraj, sedaj pa se je umirilo . Enih 5 je bilo že prav močnih, tako, da sem zbudila , ker sem mislila, da je čas . Potem revež več nič ni spal, pa tudi pri meni se je vse umirilo !
Sedaj bom poskusila nadoknaditi neprespano noč, ker se mi lahko zgodi, da bo tudi ta naslednja neprespana .


(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   september
22.9.2005 13:02:22   
pety78
Pozdravljene!

Jaz sem se pa pravkar vrnila s pregleda-laboratorij in CTG, ki sem ga imela sedaj že tretjič. PDP imam čez natanko en teden (29.9.), pa še nič ne kaže na to, da bi se že kaj dogajalo. Lepo čakamo in vsak dan upamo, da se bo mali le odločil, da nas preseneti.
Mi pa telefon kar naprej zvoni. Vsi preverjajo, če sem še vedno doma. No, v najslabšem primeru še samo 17 dni. O, madonca!

Drugače pa se kar ok počutim, le malo težje hodim, bolj kot račka... , ker me tak medenične kosti bolijo.

Bi pa že tak rada svojega sineka stisnila k sebi in ga polubčkala, da je joj.

Pridne bodite!

LP, Petra

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: september
24.9.2005 10:48:09   
Kinokija
Oj!

16.9.2005 sem rodila EVO, pravo medvedko, 4.190 g in 53 cm, po naravni poti. Sem orenk šivana, kar je zoprno. Porodno izkušnjo pa kdaj pozneje.

Čestitke vsem septembrkam, saj bolečine se kmalu pozabi, zaklad pa ostane user posted image

Pia67, tvojo malo že kaj napenja? Našo je včeraj skoz šraufalo v  trebušku (se je slišalo), tako da je bila skor cel dan pokonci.

Punce, zdele še užiavjte v trebuških, potem ne bo časa za lenarjenje.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: september
24.9.2005 10:52:51   
pety78
Kinokija, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa čist panična....Rok imam 29.9., včeraj sem imela cel dan take krče, kot pri menstruaciji, danes jih pa ni. Sem pa imela malo prej rahlo rdečkast izcedek, pomešan z belim tokom. Pa ne vem, ali naj že grem v porodnišnico, ali naj še malo počakam.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: september
24.9.2005 13:09:07   
2ursae
dobro jutro user posted image  ... ja, ja, za nas je šele zdajle jutro, ker je naš mali Anže naštiman na nočno življenje user posted image

Skratka, prav ste imele - 2ursae sta že dober teden doma, Anže se je rodil 15.9. ob 20:39, težak 3570 g in visok (oz za zdaj še dolg) 54 cm user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ta dan sva imela z user posted image  v načrtu izlet na Bled, zato si je vzel dopust. Zjutraj sva šla h G na CTG, ki ni pokazal ničesar, pol sva pa še skočila k tašči, kjer sva se (hvala Bogu) zaklepetala in tako sem pri njej na WCju opazila, da mi uhaja nenevadno veliko tekočine. Nikol ne bom pozabila obrazov mojega user posted image  in njegove mame, ko sem se iz WCja vrnila k njima v kuhinjo in je moj rekel, da zdaj pa midva greva, jaz pa, da mislim, da ne, ker je možno, da mi odteka plodovnica user posted image . Pol smo šli v porodnišnico, kjer so ugotovili, da vendarle ne gre za plodovnico, ampak da sem že 4 prste odprta. Pol je šlo vse ful hitro. Not sm šla ob treh, ob šestih so mi predrli mehur in - voila! - dve uri in pol kasneje je bil najin sinko že pri meni.

Punce, sploh ni tko grozno. Jaz sem bila mentalno pripravljena na vse sorte ... ok, valjda boli, ampak čisto lepo najdeš tisto moč za potiskanje na koncu. Sem imela super babico - gospa Vilma, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prerezala me je čisto na koncu, ko res ni bilo druge - slišala sem en "šnik" in pokazala se je mala bučka. Me je potem šivanje bolj bolelo, pa zoprno je v dnevih po porodu, ko moraš štimat sinka, sama pa sem se le s težavo premikala. Kaj čmo.

Počasi se bom preselila na druge forume, vas bom pa do konca meseca še hodila mal gledat, da vidim, kako se kaj razpletajo tudi vaše zgodbe.

pozdravček s šlaufa user posted image user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?