|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečnost?
14.2.2014 10:22:36   
girl27
Sedaj si mi pa res dala novega upanja. Jaz sem bila že skoraj 100%, da nisem noseča. Do pon bom še počakala, potem pa bom poklicala G, pa da vidimo. Upam na najboljše user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Nosečnost?
14.2.2014 10:33:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: girl27

Sedaj si mi pa res dala novega upanja. Jaz sem bila že skoraj 100%, da nisem noseča. Do pon bom še počakala, potem pa bom poklicala G, pa da vidimo. Upam na najboljše user posted image .



držim pesti

(odgovor članu girl27)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Nosečnost?
14.2.2014 11:11:57   
lily32

IZVIRNO SPOROČILO: girl27

Pozdravljene. Tudi jaz bi vam rada postavila vprašanje in se vam pridružila na forumu. Tudi midva s partnerjem si zelo želima user posted image .
Danes mi user posted image zamuja 2 dni, testi pa negativni. user posted image imam sicer od 26 pa do 31 dni. Do zdaj mi še nikoli ni zamujala. Trudiva se 8 mesecev in zdaj se je prvič naredilo da mi zamuja. Mislite, da bi še mogla naredit kak test al je to to, glede na to da sem naredila že 3 teste in vsi negativni..



Razlogi za zamujanje so lahko sicer različni, a tudi user posted image , je lahko med njimi, kljub negativnim testom. Včasih pride do kasnejše oploditve in hormon še ne zraste dovolj do izostanka, zato je test negativen. Počakaj nekaj dni in poskusi ponovno.

(odgovor članu girl27)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Nosečnost?
14.2.2014 12:41:43   
girl27
Anonimen- hvala. Želim ti lepo in mirno nosečnost..
lily32- vem, da je vzrokov za zaostanek M kar nekaj, ampak upanje umre zadnjeuser posted image . Res pa je da zdaj že 2 meseca nisem bila pozorna kdaj sem imela ovulacijo, ker sem rabla malo oddiha od tega. Žal mi ne preostane nič druga kot da počakam do naslenjega tedna. Bom pa šla kar na krvni test, ker tisto je pa pol ziher baje.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Nosečnost?
21.2.2014 13:24:50   
darja_mark
No, kje pa ste vse? Očitno kar pridno user posted image , da se nobena ne oglasi tukaj user posted image .

No, saj prav. Upam da bo konec meseca veliko user posted image in se preselimo na drugo temo.

(odgovor članu girl27)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Nosečnost?
28.2.2014 11:24:37   
girl27
darja_markmidva z dragim sva šla na en neplaniran dopust hehe. Hja, ko bi se vsaj selile... Pri meni še vedno ni menstruacije, zamuja že 16 dan. Test sem nazadnje naredila pred 14 dnevi. Zdaj ga pa sploh več ne upam naredit, ker me je preveč strah beline na testu. Pojma nimam kaj se to dogaja user posted image . Sem pa klicala gineko, da kako in kaj je, pa je rekla da je do 3 mesecev zamude čisto normalno. In seveda sem po tem še bolj zmedena.

(odgovor članu darja_mark)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Nosečnost?
28.2.2014 12:19:03   
jabuk
3 mesece??..nisem vedela...jaz to razumem, če si jemal Kt in da rabi toliko časa, ne pa kar tako.

(odgovor članu girl27)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Nosečnost?
28.2.2014 12:31:21   
Matti
girl27 tako je, po prenehanju jemanja KT se lahko ciklus ureja do enega leta, če pa imaš PCO pa verjetno nikoli ne boš imela urejenih ciklov. Vkolikor menstruacija ni se lahko čaka do 3 mesecev in če user posted image še ne pride se ponavadi predpiše tablete za sprožitev ali hormonsko terapijo v obliki Cyclo progynova tablet, katere jemlješ 3 mesece. Vkolikro se izostanek ponavlja pa ostaja velika verjetnost za PCO in potem se par ki želi zanosit obravnava drugače (Klomifen, dodn progesteron...).

Jaz menstruacije nisem imela 3 mesece sem šla k G, mi je predpisala Cyclo progynova, jemala 3 mesece in nato se mi je ciklus uredil na povprečno 33 dni. Vendar mi žal še vedno ni uspelo zagledati user posted image
, vendar upamo naprejuser posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Nosečnost?
28.2.2014 14:09:08   
girl27
Matti- Sej če bi jemala kt bi še razumela, ampak jih ne jemljem (nehala sem jih jemat 3 leta nazaj) in sedaj sem vedno imela M na 26-31 dni, nikoli niti dneva več. Sej zato mi je še toliko bolj čudno.
Upanje pa itak umre zadnje. Verjamem, da bomo prej ko slej vse zagledale user posted image . Imam pa sicer redni pregled 25.3. (sem ravnokar ugotovila), tak da bom takrat malo zagnjavla. Me pa to tako živcira vse skupaj, da bi najrajši znorela.

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Nosečnost?
28.2.2014 14:37:53   
Matti
Potem pa mi na pamet pride le možnost ciste ki zadržuje prihod menstruacije oziroma nosečnost. Če veš kdaj je bila ovulacija in če je test 20 dni po ovulaciji negativen je nosečnost dobro kar izključiti. Za psiho je boljše da se pripraviš da pač ni uspelo in čakaš menstruacijo. Včasih lahko tudi stres kar veliko vpliva za zamujanje menstruacije.

Ker vidim da že en čas nisi naredila testa, ti svetujem da najprej narediš test, da se vsaj ne sprašuješ več ali sem ali nisem. Če je negativen pa če ne bo menstruacije pa to kar omeni svojemu G na pregledu, včasih je treba malo "zatežiti" da kaj ukrenejo.

Pa vso srečo.

(odgovor članu girl27)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Nosečnost?
1.3.2014 19:25:50   
girl27
Hm.. no danes zjutraj sem na wc papirju opazila rjav izcedek in seveda sem bila prepričana, da bom tekom dneva dobila M. Ampak je ostalo samo pri tem. Na vložku niti pikice. Če do pon ne bom dobila M bom še enkrat naredila test, potem pa bom pač zagnjavla pri G. Druga mi tako ali tako ne preostane.
Prav želim si, da bi vse, k si želimo user posted image , že končno zagledale user posted image . user posted image evo pikapolonca za vse nas, da nam čim prej uspe. Sem fulll vesela, da obstaja ta forum, da se lahko malo potožimo in si malo pomagamo.

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Nosečnost?
1.3.2014 19:28:09   
jabuk
Jaz tudi upam, da bos zagledalauser posted image

(odgovor članu girl27)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 8:56:17   
darja_mark
No, jaz vam bom delala družbo še vsaj kakšen mesec. Sem konec februarja (še celo 1 dan prezgodaj) dobila user posted image tako da .....

Upam pa da bo vsaj kak nov plusek kmalu med vami user posted image

girl27...kako je? Si naredila test?

Nič, gremo v nove boje, nov mesec pred vrati in bogve kaj nas čaka konec meseca :) Punce samo pozitivno naprej, saj nam bo ratalo user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 9:36:35   
Passion
Hooj evo mene user posted image
Darja se ti kar pridruzujem user posted image moja user posted image je tudi prisla v soboto...pa je ni bilo skoraj nic v soboto, tako same neke nitke krvi, v nedeljo je bila mocnejsa ampak ne zelo, vceraj pa spet blaga, danes je pa ni vec. user posted image

Girl tudi mene zanima ce si delala test?

Joooj jaz sem že nestrpna s tem user posted image komaj čakam da vse docakamo pluske user posted image . Sem pa ugotovila, da sem imela ves ta čas lubrikant, ki naj bi škodoval plavalcem oz jih upočasnil. Ne vem, vsaj tako sem zasledila. No pa sem ga zabrisala v kanto user posted image Sem pa šla v lekarno po K-Y pa je rekla, da ga že nekaj časa nimajo user posted image kaj imate ve? user posted image

(odgovor članu darja_mark)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 10:34:48   
darja_mark
Oh Passion user posted image škoda.

Mah, jaz sem prejšnji mesec že kar 'vidla' neke znake nosečnosti, očitno psiha res dela svoje ko si nekaj močno želiš. Pa probam pozabiti na to in čim manj misliti, pa mi ne uspeva glih dobro.

Glede lubrikantov, jaz jih ne uporabljam, jih tudi nikoli nisem. Kaj pa če bi probala brez? Mogoče je pa to bil razlog da vama ni uspelo, sem že tudi jaz slišala da naj bi to preprečevalo. No kakorkoli, držim pesti, sej veš ;) user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 11:41:07   
jabuk
Ojla punce, hvala za informacijo glede lubrikanta, nisem nikoli pomislila, da bi lahko škodoval.

Nah, jaz čakam in čakam na user posted image -imam vse znake, pa je kar ni. Vsak dan sem živčna, ker raje je ne bi imela, ampak vem, da jo bom dobila in zato jo hočem čimprej. user posted image  

(odgovor članu darja_mark)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 12:14:52   
Passion
Prej, ko sem imela kontracepcijske tabletke, lubrikanta nikoli nisem rabila, sedaj pa je odvisno od cikulsa ... bom poskusila brez. user posted image ja vem kako je s temi znaki, jaz sem prejsnji mesec bila sto procentna, da je to to, ampak potem je pa prisla tecka.

Ja girl baje da samo tisti, ki so zares naravni oz na vodni osnovi ne škodijo. Pa pazi, da ne kupiš takega, ki piše, da je na vodni osnovi pa ima potem še cel kup svinjari not. No, ce ima za prit user posted image , potem upam, da pride cim prej. Pa ne bi raje še engea testa kupila? user posted image

A je probala katera čaj krvomočnice? user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 12:32:36   
jabuk
Jaz ga ne pijem, vendar si ga bom pomoje kupila, ker nekateri pišejo, da jim je pomagal. Ga pa ne priporočajo, če misliš, da si noseča-kar je pa malo zaskblujoče, če upaš, da si noseča. user posted image

< Sporočilo je popravil jabuk -- 4.3.2014 12:33:36 >

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 13:00:35   
Bett
Hej punce, bom malo vskočila v debato, ko je ravno govora o krvnomočnici. Mi2 sva se trudila z zanositvijo že 8 mesecev in sem bila že prav obupana. Potem pa sem na spletu našla forume, ki govorijo o tem čaju, pa sem rekla, da zgubit nimam kaj. In tisti mesec, ko sem ga začela pit, sem dočakala .user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 16:20:14   
Passion
Bett super, čestitam user posted image jaz sem ga pila februarja, ampak ne cel mesec, ker mi je zadnji teden pred user posted image zmanjkal. Ga bom spet kupila pa bom videla kako bo. Kako si ga pa pila? Jaz sem ga cca 2 deci na dan. Upam, da bo tudi nam pomagal user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Nosečnost?
4.3.2014 20:18:28   
Bett
Passion spila sem 1 ali 2 skodelice dnevno, odvisno ali sem se spomnila že zjutraj ga skuhati ali ne. Dragemu sem pa Maco v prahu dajala, ki je tudi baje dobra za zanositev.

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Nosečnost?
5.3.2014 6:12:56   
girl27
No, pa je tudi moja tečka prišla v pon vsej svoji veličini oz. še malo bolj. Tudi v službo nisem mogla tako me je zvijalo.
darja_mark si boma še naprej družbo delale. Drugače pa sem jaz vsaj mesec noseča glede na znake. Psiha res naredi ogromno. Odmislit pa itak ne moremo, če pa si tako želimo user posted image .
Passion škoda za tečko, ampak naslednji mesec bo naš. Lubrikanta pa ne uporabljam tako da ne vem.
baje pa tudi slina deluje blago kontracepcijsko. A katera ve kaj o tem?
Jabuk upam, da jo čim prej dobiš, če že mora prit, da lahko čim prej greš v nove boje. Vem kako grozno jo je čakat, sem se je ta mesec načakala za vsa leta nazaj in naprej.
ooo, sem se razpisala. user posted image ena pikapolonca za vse nas.
Upam, da vse ta mesec zagledamo user posted image . Moramo ostat pozitivne in trmaste, pa bo že šlo. Če ne pa se bomo tukaj potožle malo ena drugi pa nam bo tud lažje.

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Nosečnost?
5.3.2014 9:03:00   
Passion
Jooj sem šele sedaj videla, da sem napisala v prejšnji post tebi girl namesto jabuk glede lubrikanta user posted image ahh ... user posted image
No girl se strinjam s tabo naslednji mesec bo naš user posted image

(odgovor članu girl27)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Nosečnost?
5.3.2014 9:08:32   
Passion
Bett hvala za napotke. user posted image za maco pa nisem vedela, sem si včeraj malo pogooglala pa ima kar lepe pozitivne učinke. user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Nosečnost?
5.3.2014 11:13:26   
darja_mark
Uuu, ste bile pa pridne s pisanjem.

Za tale čaj sem tudi jaz že slišala, da naj bi pomagal. Kje pa se dobi, v lekarni?

girl27 škoda, pa sem mislila da bo le eni uspelo. Ja ja, glede telih znakov je pa kr mukotrpno. Tut jaz sem bila 100% da je ratalo, no pa je bilo ja, user posted image je prišla user posted image . Res je zanimivo,tole naše telo ja, kako nam včasih nagaja.

Hja nič, bomo pa še malo tukaj čvekale. Upam da se kmalu (in skupaj) preselimo drugam ;)

Uživajte in pridno v akcijo in nove zmage :)

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?