Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Juhuuuu, čestitam sitka mala . Tvoj boss je bil ta pravi, eden in edini, ampak zmagovalen . Sigurno ti bo tudi digitalni pokazal plus, tako kot je bilo pri meni. Pri navadnem kar nisem bila prepričana, če res vidim plus .
Zdaj bova pa lahko o nosečnosti naprej razpravljali .
Hvala punci!! Saj kar ne morem verjeti!! En folikel, lepa celica, pa kar nosečka sem?!
Vsaj leto 2013 se bo malo bolje končalo, kot je sploh bilo celo, gnilo zame. Nikakor službe ne dobim, namreč. Zdaj pa +, pa še na svoje greva letos!! Happy happy happy!!
zari, TAS MS kdaj testkata?? Imam občutek, da smo se na kupu našle take, ki bojo vse nosečke ta mesec!!
sitka mala četitke!! no pa je še en dokaz da se z eno celico postaneš srečka nosečka, BRAVO!! No jaz pa jutri IUI.. že govorim da morajo hitro v akcijo
sitka joj kako sem vesela zate....28.11 je bil srečen dan-upam da tudi zame..... Ne vem kdaj bom testkala,moj dragi pravi,naj kar počakava do krvnega....sam kolkr se poznam ne bom zdržala.... vrjetno bom v torek,sam me je tok strah,ker od prvič nimam dobrih izkušenj.....
Evo mene zjutraj testkala (pred 5 zjutraj, me je tok lulat tiščalo, da nisem zdržala do jutra ) in BC je pokazal , no druga črtica ni tako izrazita kot testna, vendar vseeno zelo lepo vidna, čez dva dni ponovim z CB .
In resnično upam da nas tale mali piki v mojem bušiju želi spoznati , zaradi moje zgodovine sem kar realno na tleh, ampak full vesela , vsaj začetek je .
Mene pa odspodi še vedno boli, je taka topa bolečina, kot žerjavica , mi je pa sedaj šinlo v glavo, če bi lahko mogoč šlo za izvenmaternično nosečnost .
Imamo mi že enega doma in bi bilo lepo imet še enega , lani nam pa ni bil oz bla usojen-a.
Zari tud jaz mam engega doma...pravi cuker je,pa jaz sem lev,pa da še eden pride....uuuu to bi blo pestro mene je tud včer neki bolelo,pa je pol minilo,vsake tolk me neki zbada,prsi mam še vedno občutljive,v bistvu je vse skoz isto stanje....
Po moje ni razloga za skrb,maternica se bo počasi večala,če te bo pa bolj bolelo,pol se pa le pejt pokazat..... Po vrtcu grem kupit CB....joj kako sem cmerava,za vsak mi gre na jok....grozno!!
zari hvala ti,tolk upanja si mi dala..... evo že cmeram .....jaoooo jutr zjutrej preden gre moj dragi v službo bom nardila test.....seveda takoj javimmm
pikovit- oh joj kako mi je hudo,upam, da imaš kakiga pingota.Ta borba je res huda, upam, da se pobereš in še poskusiš.držim pesti zate
sitka mala- bravo, evo tudi z eno gre, si mi kr vlila upanja, ker jaz imam vedno tak ozek izbor celic, pa ni bokalova rekla, da ne bo nič?uživaj v nosećnosti.Kateri dan pa so delali et