Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem pa šla tudi jaz malo tele nosečniške hlače pogledat... In se pozitivno presenečena, res. Sem vedno mislila, da jih ne bom mogla oblečt, nobenih, ker so vse zadnje čase na korenčka, in slim variante, kar pri meni ne pride v poštev sploh, ker imam že tako močnejša stegna. No, in sem jih našla v CA!
Ful vesela!! Saj kupila jih še nisem, dokler lahko svoje zapnem.
vedno neke predmenstr.rjave izcedke,tko da tut nism cisto sigurna kdaj se mi šteje prvi dan zadnjeM. Hja,kmalu mi bo vse jasno:-) komaj čakam.
a je to možno? al sm jaz kaj preslišala?
. Itak kličem dežurnega ginekologa, ki mi itak nič pametnega ne pove razen tega, da lahko pride do splava in da naj pridem na oddelek v primeru bolečin in močnejših krvavitev. No v soboto zjutraj nisem mela nič več, zvečer pa sem dobila rjave izcedke, ki so prisotni še danes
. Je imela katera podobno izkušnjo?? Sicer malo tudi sumim, da je morda spet bil kje skrit hematom, ker mam rjave izcedke identične kot takrat, ko se mi je hematom čistil
!
.