|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 20:45:22   
kajalin*
Na vsak način sta jim uničila življenje. Sej se sliši in je kruto, ampak če bo Gospod dal, bojo lahk normaln zaživeli-vsej najmlajši se tegaa ne bodo preveč spomnili. Mislim, da tudi babice niso primerne, prav zaradi blaznih staršev. Na nevtralnem mestu, bo vse pod kontrolo.Jaz samo upam, da csd ni resno mislil, da jih imata možnost nazaj dobit,ker to bi bil pa absurd.
Žalost žalosti pa je to, da če jih je 7 šlo, še imata čas lih ene 3 nardit.

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 20:46:20   
Lukka
metulj333

user posted image da so podhranjeni? Da imajo pomanjkanje? Kako? Saj je vendarle pri družini sedem otrok, morali bi imeti vsaj nekaj dodatka??? Ne vem, ampak v tistem intervjuju, ki sem ga nalepil na prejšnji strani, sta govorila, da enostavno zastonj izdajata prevode verskih knjig. Torej, da ves denar razdata...
No ja, če so jih res imeli v taki obliki, potem jaz še vedno menim, da je celo bolje da so v rejništvu... Kaj pa vem no user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 20:49:17   
Lukka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Na bruhanje mi gre, res. Res!


joj, no, Lukka - v kakem svetu ti zivis, da je to za bruhat user posted image



Malo drugače jemljem otroke. Niso mi bili od boga dani, nisem jih mogel dojit. Nikdar ji pa ne bi mogel odreči hrane in svežega kruha. Nikdar. Raje...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 20:51:34   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

@Izabelina

zagotovo je blo treba nekej narest, ker so jima otroci res "zrastli čez glavo

Kako to misliš, da so jim zrastli čez glavo? V kakšnem smislu?
Zdi se, kot da ti odobravaš to početje s tem verskim vzgajanjem? No ja, mogoče bolj poznaš zgodbo. Potem ni res, da so se otrokom dogajale določene fizične zlorabe? Ko vsaj ne bi bilo res...
Zdi se mi pa še nekaj čudno. Baje sta bila oba ta dva starša na začetku zelo dejavna in "normalna". Kako, da sta danes oba v takem stanju. Verjetno je že res, da se enemu pač odpelje. Ampak kako da je tudi drugi natanko tak, tega pa v tej zgodbi ne morem razumet. Resnično ne. Ali gre mogoče za kake prijeme, substance, kakšen hud dogodek... Kaj menite?




IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

da ne bo kakšne pomote, vzgajati otroke v verskem fanatizmu je obup in ne strinjam se s tem,


kar se tiče zlorab, ne vem nisem bila nikoli pri njih doma, ampak tisti, ki so bili in ki jih poznajo (in ki jih zelo dobro poznaj js), pravijo, da je bilo toliko kot, ko ti polžo po riti nabiješ...

in kar se tiče podhranjenosti pa lahko zagotovim, da to nikoli niso bili, ker so imeli hrane vedno dovolj...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 17.12.2013 20:53:49 >


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
17.12.2013 20:54:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 20:55:08   
Lukka
Hahahaha, torej dvakrat na leto, dve čez rit! No ja, to pa ni taka stvar:) Čeprav me bolj skrbi to, da so bili res lačni in slabo oblečeni.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 20:58:08   
Lukka
Metulj333
midva z mozijem imava 2 in solidne prihodke, pa nisva tolk brezskrbna...

Ja, saj ravno to, ta brezskrbnost je verjetno vse skupaj naredila še bolj patetično. Mi lahko kdo, ki jih pozna pove, zakaj se jima je skupaj tako odpeljalo? Da ni recimo vsaj mož bolj razsoden, če je že ona odletela nekaj v višave. Kako je to sploh možno???

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
17.12.2013 21:00:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:11:46   
Lukka
Boli me to, ker vem, da so doma v okolju, kjer se živi drugače. Nikdar me ni tako bolela Afrika, ker pač roko na srce - hrane, ki je ne pojemo, tja ne morem poslat. Lahko pošljem denar, za katerega spet ne vem kam bo prišel. Mož pa šola dve punčki - eno v Gani in eno v Angoli. Dobiva tudi njuna spričevala, dobiva pisma o napredovanju itd. Zdaj za Božič sva že poslala obleko, čevlje, nekaj zobnih ščetk... Stvari, ki jih potrebujeta za vsakdanjo nego. "posvojene na daljavo" ima že sedem ali osem let.
Ampak Afrika je svoj svet, tja ne bom pošiljal videokaset in cd-jev. Živijo vsi drugače. Tukaj pri vas v Loki, pa tudi živijo vsi enako življenje, le oni so posebni... Ne razumem, kako sploh še vstrajajo (če sta tako zasmojena) na mestnem trgu, glede na to, da je tam venomer kaka prireditev in se prebivalci že tako ali tako prepirajo in kregajo, da je preveč bučno. Naj grejo v Virmaše ali Podlubnik, Grenc, Trata (ok, Trata je džumbus spet)
Takim, ki bi pa rabili pomoč - takim pa niti pod razno. Vsaj otroke bi lahko rešili te bede! In to živijo tri metre stran od občinske uprave! Sramota, da niso ukrepali. Res sramota!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:13:16   
Izabelina
glej zakaj sta postala versko blazna pač ne mormo vedt, zakaj si pa ti gej?

moj je poznal očeta teh otrok, ko je bil še "normalen" je računalničar, in pravi, da je bil vredu človek (govorim v pretekliku, ker že dolgo nimata nobenih stikov in ne more rečt, kaj se dogajal v njegovi glavi zdej)...

je pa tko, da res ne mormo vedt kaj se je dogajal tam doma, mogoče je odvzem otrok prava rešitev, ampak način kako so to naredili je zelo boleč (mama je noseča in to je gotovo šok zanjo, kako to vpliva na še nerojenega otročka) in novorojenček, a ga bojo tud vzeli in ga vtaknil nekam?

moje osebno mnenje je, da bi moral tamale otročke vrnit mami, starejše (torej tiste, ki hodijo v šolo) pa naj vprašajo kje želijo bit (doma ali pri babicah) in potem upoštevajo te želje...



_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
17.12.2013 21:23:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:27:34   
Lukka
glej zakaj sta postala versko blazna pač ne mormo vedt, zakaj si pa ti gej?

Rodil sem se kot homoseksualno usmerjen. In zdi se mi, da si želela enačit to z versko blaznostjo! No ja, vsak po svoje.

Meni ni jasno, da sta oba bila prej normalna. Potem se je pa obema na enkrat odpeljalo in oba sta postala praktično enaka. Takega fenomena ni na vsem svetu, če mene vprašaš. Ok, da se dve moteni osebi dobita skupaj, ko sta že motena, vendar da se dva normalna dobita skupaj, furata življenje, potem pa čez noč obadva z isto miselnostjo in ne vem še čem vse. Priznam, da tega ne razumem.

Kar se tiče pa tega, da bi otroci živeli pri babicah, pa ne verjamem, da bi stvar sploh kaj spremenilo. Kajti, če babice že zdaj niso ukrepale, temveč celo s prinašanjem hrane, podpirale takšno življenje, potem je to najmanj absurd. Če bi moja polžika nekoč bila taka, bi verjetno ukrepal drugače. Spravil na prisilno hospitacijo in iskal rešitev. Ne pa, da bi ji prinašal hrano in oblačila, pa tiho in mirno opazoval, kaj počenja s svojim in še huje, kaj počenja z življenji sedmih nedolžnih otrok! Absurd!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:27:56   
LuLu
ne bi se vrnila na temo, če ne bi o meni pisal... tako pa.. ti si kriv user posted image jaz se vedno odzovem, če me kdo omenja na RR.. če le opazim

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
17.12.2013 21:31:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:32:40   
LuLu
jaz sem se tudi rodila samohranilsko usmerjena... bom tvojo teorijo kar pobrala.. da bo folk lažje razumel. No, zdaj vidim, da ti je jasno, da se tak pač rodiš... sem mislila, da si kaj bolj grdega hotel napisati, ko si napisal, da zdaj veš zakaj sem samohranilka.
Saj to veš, da sem mati (en skrbnik), ki sama živi (je prijavljena) z dvema otrokoma na istem naslovu? To je samohranilec.
Pa ne vem kake veze ima to z vsem skupaj na tej temi... prej bi se ti morali tudi moji otroci smiliti, ker so v enostarševski družini... veš, v Sloveniji bi tvoj partner tudi bil samohranilec... samo toliko user posted image


< Sporočilo je popravil LuLu -- 17.12.2013 21:38:50 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:37:19   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333


ti, ti, LuLu user posted image a jih dons se nisi dosti slisala? user posted image


veš, ko gre pri eni uhi noter, pri drugi ven.. se sproti pot prazni in lahko veliko "poslušaš" user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
17.12.2013 21:52:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:56:08   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
veš, ko gre pri eni uhi noter, pri drugi ven.. se sproti pot prazni in lahko veliko "poslušaš" user posted image


ocitno imas dober prepih user posted image a si zato samohranilka? user posted image



vedno bližje ste pravemu odgovoru user posted image

Pa me lahko naslavljate "vesela samohranilka"? Mi je ljubši ta izraz user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 21:58:31   
Lukka
user posted image

< Sporočilo je popravil Lukka -- 17.12.2013 22:00:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 22:00:04   
mateyka
mislim, da Lukka pri treh letih že ni bil homoseksualec, niti ti samohranilka - mama ti je še vedno kuhala.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 22:02:48   
mateyka
Lukka, za nestrpnost in žaljenje pošlji zasebno sporočilo Shorty RR - vsi moderatorji imajo RR v nicku.

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 22:03:06   
LuLu
posti se brišejo sami od sebe ali jih forum cenzurira user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 22:03:43   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mislim, da Lukka pri treh letih že ni bil homoseksualec, niti ti samohranilka - mama ti je še vedno kuhala.


pa veš, da imaš prav... ok, to odpade

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 22:18:13   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

gre za moje sokrajane in to je grozno, kar so jim naredili... najmlajša je stara 2 in se še doji pa so jo odnesli brez, da bi se lahko poslovila od mamice...

kajalin - oni so verni ampak ne hodijo v nobeno cerkev, tako, da jih župnik ne pozna...

da ne bo kakšne pomote, vzgajati otroke v verskem fanatizmu je obup in ne strinjam se s tem, ampak otroke so vzeli na tako krut način (starejše so pobrali v šoli, brez torb brez vednosti, mlajša dva so odpeljali iz doma, mama pa je mislila, da so iz csdja prišli pomagat, ker so se menili o pomoči, so pa samo otroke vzeli in v spremstvu policije odpeljali), mami, ki je noseča...

zagotovo je blo treba nekej narest, ker so jima otroci res "zrastli čez glavo" kakor je oče tut sam priznal, ampak lahko bi jih vse skupaj dali babicam, ne pa da so jih ločili in dali v različne domove, čepravo so tudi otroci izrazili željo, da bi ostali skupaj in da bi lahko hodili v isto šolo...

user posted image


Žalostno resuser posted image . Zgodbe sicer ne poznam, ker javne medije v bistvu zelo malo spremljam. Verjetno sem za nekatere čudna. Glede na to kar je Izabelina napisala pa se mi res ne zdi dobro. Če bi bilo komu res mar bi otroke pustili vsaj skupaj. Res se mi smilijo ti otroci.

_____________________________



(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Odvzem otrok - vera
17.12.2013 22:22:31   
Lukka
Najbrž ni druge možnosti, kot da jih dejansko odpeljejo. Zanimivo pa se mi zdi, da nimamo te bolj ohlapne možnosti - recimo, da bi bila pri njih dnevno terapevtka, ali pa nekdo, ki bi dnevno prišel nadzorovat situacijo. Pa čeprav za zgolj pol ure. Da bi pregledal otroke, zaslišal starše, sosede... To bi bila lahko super rešitev. Vseeno bi otročki bili doma, pri svojih bližnjih, pa vendarle pod nadzorom...
Saj če gre podjetje v stečaj, tudi pride notri stečajni upravitelj, ki prevzame finance in stvari in spelje zadevo v mejah normale... Ne vem no. Mogoče bi bilo tudi zakonodajo spremeniti v to smer.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?