|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 13:59:33   
ronja
Ronja, lepo si napisala. Ni problem , če si peder problem je če si obična pederčina.

Si prebrala celo kačo? Si štejem v častuser posted image
In verjami , od tiste zgodbe, ko si napisala, da si prijateljici noči ponujala svojo jopico....user posted image ...ti verjamemo vse.

Haha, a to je bil keč, da me zdaj nihče več ne sprašuje po tem? Ja, no, če pa prej sem bila vedno s kolesom, nisem mela možnosti kakorkoli pomagat, niti nisem videla, ker sem letela mimo... POtem ko pa ima človek možnost pomagat, pa ja, seveda bi pomagal, če se da... Kaj pa jaz vem, da tega ne rabi, sem sodila po sebi (mene bi zeblo) - napaka, ki jo ful pogosto delam, tako v virtuali kot v reali... Saj mam še celo življenje, da se naučim...

Mi je pa hecno gledat svoje otroke oz. punčki - sta pa še bolj naivni kot jazuser posted image (bravo jaz, skoraj 5 in 6 letnica sta bolj naivni od mene:!:D). Zadnjič so harekrišnovci delili piškote in ponujali knjige itd... (nam so samo piškote dali, so videli, da nima smisla, zgleda:D), pa mi tamala prijavi, da bi mi tudi lahko spekle piškote in jih šle talat na ulico. In smo se zmenile, da bomo. Tako da ne se čudit, če vam kdaj porinemo kak piškot v roke, ni nobenega trika zadajuser posted image . POtem sta še ugotovili, da jih bomo pa morali doma prej probat, hehe. Me veseli, da je vsaj nekaj zdravega egoizma v njijuuser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   [Brisano sporočilo]
18.12.2013 14:01:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:01:16   
nyna84

Ajde gospod Lulek, prilepi hitro še sem komentar Ankice in tvoj odgovor, da se lahko prepričamo, kdo je bil žaljiv in ne bomo nasedali Mateyki.

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:02:43   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Tisto o nogah na razen sem si šel prav prebarat. Škoda, ker si ostali niste in ste res nasedli prOvokaciji Mateyke. Nisem tega napisal Uškini mami, temveč gospe Ankici.


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ko pa ti rečeš uškini mami, da si želiš da bi ji sin postal peder ko odraste, in ko rečeš Ankici* da ona je pa samo "noge narazen dala" in ma otroke, da to res ni nek problem, to je pa - kaj?
visok nivo?


user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:03:09   
alda
očitno samo popravljen post obljavlja!
Je pa naš Lukec napisal, da se naj pogovarjamo v spoštljivem tonu, zdaj pa dobesedno bom citirala, kar se vidi iz nep, posta Tippi na 2str : da pridobimo še kakega novega ,ki IMAM nekaj novega zanimivega za povedat!
???

..no se je pa fant lahko samo zatikpal

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:03:51   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: alda


Ušinamama TO je popravil , kar je podkrepljeno napisano:




alda,
nekaj ti je čudno zapisalo - tudi mene vedno bolj zanima, kateri del besedila je spremenil, pa nikakor ne morem ugotoviti...




aha, si že vmes dodala sporočilo s popravljenim besedilom

< Sporočilo je popravil petea -- 18.12.2013 14:05:34 >

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:04:45   
Lukka
Pojdite brat nazaj moje teme! Resno. Vedno se najde ena izmed vas petih punc, ki me začne pravocirat, da sem ne vem kaj ne vem kakšen itd itd

NIKDAR nikogar nisem niti oplazil brez razloga in vedno bil spoštljiv do trenutka, ko ste začele se norčevat in pljuvat! Brez skrbi! Imam popolnoma čisto vest! In tudi v tem postu se delate norca. Kar pojdite brat, kako provocirate. Res. Me resno zanima zakaj to počnete?user posted image

In še to, zaradi vaših dejanj sem sem enkrat že umaknil iz foruma, zdaj pa se pač ne bom več. Naj se umaknejo provokatorji. Resno.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:05:44   
alda
sem napisala, prvo je pisal v prvi osebi, potem spremenil, tako da sem pomislila na reinkarnacijo


_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:06:17   
Lukka
Ja Alda seveda to sem popravil. Kakopak. Hvala za opozorilo. Takoj sem šel popravit. Je kaj sporno?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:08:44   
ronja
Nisem tega napisal Uškini mami, temveč gospe Ankici.
In še to v zelo spravljivem tonu in seveda tudi s takojšnjim pojasnilo, A NE KAKO SE TO GRDO SLIŠI! Šlo je pa zato, da me je žalila da sem psihič, naj grem na kliniko, naj se postavim pred ogledalo itd! Tako! Da ne bo kakšnih diskreditacij spet in obračanja besed, ker v tem ste pa fenomenalne!

Lukka, saj smo vse napisale, da si to napisal Ankici in da te ona ni pred tem nič žalila. Napisala je, da bi bilo dobro, da greš na kakšno terapijo. Ker če ti tamalo čez rit zato, ker imaš TI slab dan, to ni ok. Ko je lili napisala, da je tamalo čez rit, ker ji je ušla na cesto, se ankica sicer ni strinjala, vendar na terapijo je ni pošiljala. Tebi je to napisala zaradi stvari, ki si jih na tisti temi napisal in ima point, imaš nekaj reči, ki jih moraš predelat pri sebi. Vsi jih imamo, včasih jih lahko sami, včasih pa ne oz. bi predolgo trajalo. Ona je pač ocenila, da bi ti pomoč prav prišla in mislim, da niti ni mislila kot provokacijo.

Ankica je res zelo zelo proti tepežu in verjel ali ne, sva se tudi midve že enkrat pred leti hakljali okoli tega, čeprav sem tudi sama proti in še svoj živi dan nisem udarila otroka (ne svojega, ne tujega), vendar kot sem zgoraj napisala, način in vse, kar so na to navesile, se mi ni zdel pravi in sem to napisala - ker so punce začele enačit pretepanje in eno čez rit, ko ti otrok uide na cesto - zame to še zdaleč ni isto.
In zato, ker sem sama povedala, da dejansko ni take razlike, ali ga grobo odvlečeš čez cesto ali pa ga čez rit, ker oboje je zelo neprijetno, lahko tudi boleče, sama vem, kdaj sem groba in ne maram bit groba, vendar včasih moraš enostavno bit, da preprečiš, da se otroku kaj hudega zgodi. Taprva je bila nora na kable in ko sem ji iz rok hotela potegnit kabel, ga ni spustila in tisto ruvanje vsekakor ni bilo luštno za nobeno (dokler sem poizkušala lepo, se ji je zdelo igrica, jaz pa sem hotela, da ve, da to niti pod razno ni hec ali igra!) Z nobenim otrokom se ne pogajam o roki čez cesto - čez cesto se držimo in pika, ni debate. Ok, zdaj je stara 6 let in ni treba, da se drži, itak je odgovorna, sploh v prometu. Ampak to ni prišlo samo od sebe - prišlo je tako, da nikoli nisem dopustila, da bi šle same čez cesto ali kar zdivjale čez, tudi čez manjšo ne. Dosledno in če nikakor niso hotele, sem ju pač odvlekla čez. Ne luštno.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:17:15   
Lukka
No ja, to so pač nestrinjanja v temah. Ko pa nekdo namerno blati temo, jo spreobrača, ostale zmerja s psovkami, to je pa pač za prijavit. Od tega ne odstopam in to sem tudi storil!

Sem že napisal, na pravokacije se jaz ne pustim več. Resnično ne. In ko bo priletela pravokacija, ko bom videl, da nekdo želi prikrito blatit bo moj korak popolnoma enak današnjemu. Ne bom več dopuščal, da nekoga toleriram tako dolgo. In od te uporabnice, pa seveda tudi od nekaterih drugih, dobivam stalne - dnevne pravokacije in žaljenja, posmehe!

user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:17:51   
ronja
Pojdite brat nazaj moje teme! Resno. Vedno se najde ena izmed vas petih punc, ki me začne pravocirat, da sem ne vem kaj ne vem kakšen itd itd

Luka, lej, vedno se najde nekdo, ki te opozori na to, kaj delaš narobe. Mene so tudi in me še opozarjajo na to, kar delam narobe. Vem, da Frodico in dositkrat LIli spravljam ob živce stem, ko dostikrat ne vidim sveta realno. Vem, da ga ne, zdaj mi je to že precej jasno, vendar še vedno ga tako vidim in se moram prav zavestno trudit gledat drugače in ne gledat na to, kaj bi sama naredila in kdaj bi se sama znašla v taki situaciji. Meni se ljudje najprej zasmilijo - to je prvo, šele če res razmišljam, da so si za pol vsega sami krivi, vidim, da se recimo meni to ne bi zgodilo, ker bi prej ene 10x drugače reagirala. In se trudim gledat tudi tako, mi pa dostikrat ni všeč, kar potem vidim.

Meni so punce dostikrat zelo direkt napisale, kje ga serjem in takrat sem bila prepričana, da ni tako. Pa je bilo. Včasih nisem spala nič, ker pač moji punci nista imeli enakega ritma in ker nisem hotela, da je recimo taprva, ko je še mela plenice, kak trenutek v mokri plenici itd... In so mi rekle: pol si si pa sama kriva, kaj potem jamraš? in so imele prav. Sem ugotovila, da sama tako hočem in mi je bilo lažje - niti nisem kaj strašno spremenila delovanja, bila sem še vedno neprespana, ampak mi je bilo lažje - sem imela občutek, da nisem na to obsojena, ampak da sem si to sama izbrala in da če bi hotela, lahko to vse takoj precej poenostavim: kupujem samo alpsko mleko kot soseda, njeni otroci glih tako rastejo kot moji, je pa precej bolj enostavno, če prek spleta naročiš in ti prinesejo, kot pa če vlačiš male v trgovino:D. In mi je bilo fajn, da sem vedela, da če mi ne bo zneslo, pa lahko to naredim. Tudi če nič ne spremniš, ti lahko pomaga:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:20:02   
ronja
Luka, kar sem ti hotela povedat je, da vsi kdaj dobimo kakšna "direktna" sporočila, ki bi jih lahko prebral tudi kot žaljenje. Vendar večinoma niso tako mišljena. Meni so že marsikaj napisali, pa mislim, da mi nihče od njih ni želel nič slabega, večinoma dobro in so menili, da me bodo tako zbudili ali je pa pač to njihov način odgovarjanja. ne morejo vsi pisat romanov na forum, ker potem tega ne bi nihče bral:D Če pa na kratko izluščiš bistvo, pa včasih grobo izpade.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:23:22   
Lukka
Ja ronja! Eno je pomoč in direktnost, drugo pa posmeh v trenutku ko odprem temo. Posmeh v nadaljevanju in namenska želja nekaterih, da se o temi ne razpravlja. Potem pa seveda počasi začnejo z žaljivkami in nespodobnim pisanjem. In ja, žalostno, da vsak dan dobim vsaj deset žaljivk do sebe, vsakič negativizem, vsakič posmehovanje, potem pa privlečejo dvakrat ko sem napisal malo bolj na grd način, pa niti ne na grd, ampak na realen način, tako kot ti praviš.

Da me bo pa nekdo zmerjal in posmehoval vsakič, poleg tega pa vsakič tulil, da sem drug uporabnik, tega pa ne bom prenašal. In še to! Sem človek besed in mehkega srca. V kolikor bi se LuLu opravičila, bi se vsa stvar bistveno spremenila. Seveda opravičila nisem prejel in ga verjetno ne bom.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   [Brisano sporočilo]
18.12.2013 14:24:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   [Brisano sporočilo]
18.12.2013 14:25:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:32:21   
ronja
Ja ronja! Eno je pomoč in direktnost, drugo pa posmeh v trenutku ko odprem temo.

Hočem ti rečt, da je meja tanka. meni so se punce čisto direkt posmehovale - in čisto upravičeno:D. Sama nisem videla sebe nikoli kot cankarjanske mame, ki bi se žrtvovala za svoje otroke - sem pa očitno včasih tako delala (oz. še vedno kdaj tako delam). in so me opozorile na to - tudi precej zafrkljivo;). Ampak so mele prav! na drugi temi mi je enkrat kalbo napisal, da naj že enkrat opravim s svojimi problemi in ne sodim vsega po tem - in je imel prav. Pa ni napisal tega v tako prijaznem tonu kot jaz tu;). pa se s kalbom čisto ok štekava;).

Ne bit preveč zamerjliv, je škoda, ogromno je dobrih ljudi tu gor, večinoma nam hočejo dobro. To, da te nekdo ima za koga drugega, pa ni zmerljivka. Tako kot lahko ljudje dvomijo, da smo taki, kot tu zgledamo, tako tudi dvomi, da si tak in misli, da is nekdo drug. Ampak to ni nič žaljivega, saj niso vsi ostali grozni:).

A to se ti spomniš al kaj? To je kaj, 6 let nazaj, še več? Spomnim se samo, da sva z Gino imele na to temo bližnje srečanje in da sva se eni dve leti okoli tega lovili, dokler nama ni kliknilo kaj ena in druga misli

Ankica, hehe, če niso v igri imena in niki (to res takoj pobrkam), mi je spomin jača tačka, vsaj če me tema zelo zanima;). Ja, se spomnim, ker je bilo po moje edinkrat, da sva se res fejst zahakljali (na nivoju, ampak vseeno najbolj do zdaj;). Mi ni bilo jasno, zakaj se ne razumeva, ker sem vedela, da v osnovi misliva isto in sem se trudila pa trudila to rešit, pa mi ni in ni šlo. POtem mi je kasneje kliknilo, v čem je keč, pa misim, da tebi tudi, ker si zadnjič napisala (sicer s težkim srcem), da včasih za nekatere otroke je tudi to rešitev, ob pogovoru, zakaj je do tega prišlo, seveda. Pa ne kot sistematičen način reševanja težav, seveda.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:32:27   
alda
Jaz pa se grem obredno klečat na kuhano koruzo-surova bi preveč bolela, ker sem užalila Luko, prišla na njegov seznam uporabnic,ki mu smetijo temo !

In Luka -če se ti Lulu opraviči izgubi vse točke pri meni, ker jaz ne vidim nič spornega pri tem kar je napisala.
Lukka, Lukka,.....

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:40:32   
Lukka
Ja alda, vem, najbrž nisi iz pravne stroke. Jaz sem, veš... Točno ve kje je storila napaka in kje je šla predaleč. Zato je niti ni več tu na forumu. In če bi bil jaz nesramen, bi preden sem predal stvar vodstvu, dal stvar na policijo. Pa tega nisem storil. Bila je pa namensko uporabljena beseda, celo več. Bila je spremenjena beseda! Ena od uporabnic je lepo napisala besedo gay - uporabnica LuLu pa jo je namerno spremenila - celo citirala, potem pa uporabila svojo psovko!

Nič hudega, pravo je nekaj, kar spoštujem. In tu ne bom odstopil. Je pa res, da je bila že obveščena in se je zato tudi umaknila. Ne zato, ker ne bi nič naredila narobe, temveč zato ker JE naredila narobe.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:42:04   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Tako, napišem še tole, potem pa želim, da se tema seveda za vekomaj zapre!



In potem si se še osemkrat oglasil. A ti to prAvociraš?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:45:20   
alda
Ojoj Lukka prava sem imela na faxu toliko kolikor je potrebno za mojo stroko in tudi kot laik res ne vidim, kaj je tu spornega, zato daj prosim napiši , da te ne bom brezveze obsojala user posted image

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   [Brisano sporočilo]
18.12.2013 14:52:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:58:26   
Lukka
Ne, ne. Kar se pa kulturnega dialoga tiče, pa jaz zagotov tu nimam težav. Res se ne posmehujem, poskušam pomagat, oblikujem stavke, ki ne napadajo. Tako, da prosim. Tukaj si kritična, celo več, površno kritična.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   [Brisano sporočilo]
18.12.2013 14:58:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: SRAMOTA OD RINGARAJE
18.12.2013 14:59:19   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Ne, nikdar nisem žalil vsevprek! Če sem že kdaj kaj bolj žaljivega napisal, je to vedno, ampak vedno bilo hudo izzvano in namerno pravocirano. Večkrat pa sem uporabnike pred tem resno opozoril, naj prosim nehajo z žaljenji in naj pustijo temo pri miru, v kolikor nimajo kaj povedat.


Lukka, brez zamere, ampak malo kriticne distance do sebe rabis. SI zalil - in to sam pred sabo upravicis, ces da je bilo "hudo izzvano in namerno provocirano". in to, da tako upravicujes svoje zalitve, mi je bolj sporno, kot same zalitve - kao, jz imam pravico, da te zalim.



Res je. Da ne bi tebe slučajno tožila zakonca Šavli, ker si javno zapisal, da sta zašvasana.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?