Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jutri popoldan pa delam
) a veš za kaj se ta slonček drugače uporablja?
kako si?
in upam da vse prijadramo do konca
lepo pozitivno razmišljaj, mogoče se pa samo maternica čisti, mi je G. rekla da ni nič narobe dokler je rjavi izcedek, da je bolj zaskrbljujoče če je kaka kri.....tak da nič bati
. Ne bi rada lekadola vzela, samo če ne bo šlo drugače ga pa bom. Vročine na srečo nimam. Sem pa tudi grozno utrujena, bi cel dan samo spala
. slabosti danes za spremembo še ni nikjer, vendar je dan še dolg in upam, da nism prehitro rekla. jest mi nič ne paše, veliko pa pijem. zjutraj vzamem še Elevit, da moj fižolček in za kaj prikrajšan.
naročila sm se pri gin. vendar imam šele 27.1. 1 pregled. Zamina ne kako si lahko tudi sama izračunam pdp če katera ve jaz sem sicer še čisto na frišno v tem ker bo moj prvi
. Hvala že v naprej! LP
prvi pregled imam šele 27.1. (upam da nama hitro mine čas) tko da sva full neučakana najrajš bi kar vsem takoj povedala samo sva se odločila da bova še malo počakala upam da nama uspe do 1. pregleda
jaz sem v službi in se mi nič ne da.
jaooo kje je še 20.1 še 16 dni
in da bo vse v redu!
se vidi da sem včeraj do 12h spala, so me pustili
ob 1h sem prišla iz službe in do sedaj še nisem zaspala
mene je strah da je kaj narobe... hb ni krvavitev, vsaj to. Jaz vam povem da bi skakala do stropa, da bi mi bilo slabo in bi bruhala, vsaj vedla bi da se nekaj dogaja, tak pa nč...