RH82
|
@Savanah: Super, da ne bom edina ostala na forumu. Imam pa še eno vprašanje. Včeraj sva šla malo firbcat oz. iskat kakšne normalne (za moj standard) nosečniške hlače. Sicer sem bila samo v HM in CA, pa mi je bilo zadosti. Sicer še nimam potrebe po takih hlačah, ker mi običajne kavbojke še pašejo in ne tiščijo, se mi je pa ta teden naredila mini buška okrog popka, tako kar visoko. So me pa zmotili kroji, ker mi nič ne stoji na riti. Ok, vem, da imam nenavadno postavo (velika ritna mišica in močna meča, tako da mi že na splošno te skiny modeli ne grejo preko meč ali pa se mi tam hlače zatikajo med hojo in lezejo navzdol. Pri teh nosečniških modelih mi pa tudi na riti niso stali. Ful me je motilo, da ni možnosti za pas, ker imam občutek, da mi lezejo dol. Morda bo to drugače, ko bo več trebuha, ampak malo dvomim, da bo to zadržalo hlače na mestu. Pa grozno mi je neprijetno, ker je del hlač zadaj nizko na zadnjici, pa potem še čez tisti elastični pas. Jaz imam občutek, da mi zato pol riti ven gleda (čeprav je moj preveril, pa ni res ). A poznate še kakšno trgovino, kjer bi se dalo dobiti kakšne klasične kroje kavbojk in kratkih hlač? Morda res prehitevam dogodke, ampak me je čisto minilo s temi nosečniškimi hlačami.
|