Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Dobili smo vabilo za na poroko, ki bo začetek junija. Jaz imam rada bolj kak rock stil, ne glih kostime. Kaj priporočate? Na poroki že stoletja nisem bila in pojma nimam kako se svatje oblačijo. Vse ideje dobrodošle.
Imam podobno težavo, le z to razliko, da je poroka začetek avgusta. Pojma nimam kako se oblečt Si mislim, da bo takrat toplo, ma ta ohcet bo malo višje in zna bit tudi bolj mrzlo. Ideje prosim.
Jaz imam rada bolj kak rock stil, ne glih kostime. Kaj priporočate?
Enostavno kombinacijo elegantnih črnih ozkih hlač + bela bluza (izvirno, sori ), zraven pa srebrne čevlje in kakšno dobro verižico okrog vratu. To mi je podobno rocku (tale verižica, ki naj bi bila posebna in nekako odštekana na rock)...ma ne vem, zdaj, ko sem zapisala, niti ne več . Pustim,za izhodišče
Enostavno kombinacijo elegantnih črnih ozkih hlač + bela bluza (izvirno, sori ), zraven pa srebrne čevlje in kakšno dobro verižico okrog vratu. To mi je podobno rocku (tale verižica, ki naj bi bila posebna in nekako odštekana na rock)...ma ne vem, zdaj, ko sem zapisala, niti ne več . Pustim,za izhodišče
jaz se pri teh kombinacijah črne hlače- bela bluza bojim, da me bodo za kelnarco zamenjali
Dobili smo vabilo za na poroko, ki bo začetek junija. Jaz imam rada bolj kak rock stil, ne glih kostime. Kaj priporočate? Na poroki že stoletja nisem bila in pojma nimam kako se svatje oblačijo. Vse ideje dobrodošle.
kostim se nosi v službo....po protokolu
če pa gledaš še angleškega, pa po 5 uri popoldan ne smeš oblečti temno rjave obleke...ker to nosijo samo kmetje
jaz se pri teh kombinacijah črne hlače- bela bluza bojim, da me bodo za kelnarco zamenjali
dokelr rute ne zavežeš namesto predpasnika, si mirna .
Mogoče temno sivo srebrne hlače? Bo bolj na rock, ne na gosstilno ?
kostim se nosi v službo....po protokolu
če pa gledaš še angleškega, pa po 5 uri popoldan ne smeš oblečti temno rjave obleke...ker to nosijo samo kmetje
Meni je osnovno pravilo, da se prilagodiš nevesti, npr. če veš, da je ona težek romantik v rožcah in krilcih, ne prideš v najblj divji metal opravi, tudi če to je tvoj stil...ampak ga omiliš. Drugo je, da ne smeš biti lepša od neveste.
Kolikor vidim (lahko hudo narobe ), so na poletnih porokah punce/mlade ženske, največkrat kar v enodelnih lepih oblekah.
Po mojih izkušnjah ni več tako "protokolarno", temveč prevladujejo zelo sproščeni in različni stili. Kostime nosijo samo še mamce in dedki. Ni zapovedano, da moraš pa v kostimu it, res ne! Ne vem kakšne postave si in kaj običajno nosiš ampak jz bi se oblekla čimbližje mojemu stilu in tako, da bi kose oblačil še vedno lahko nosila kot casual oblačila. Sploh ne kompliciraj, glede na to, da imaš rokerski stil si izbiraj pač oblačila v tem stilu -edino vodilo naj ti bo samo to, naj bo en kos oblačila eleganten.
livia, ni isto, če je poroka s piknikom ali v gala izvedbi; verjetno že malo po vsebini vabila, še bolj po poznavanju mladoporočencev presodiš, kako se bo vse skupaj odvijalo in kaj se pričakuje od svatov
če je poroka junija, je takrat vreme praviloma lepo, toplo, a včasih je vseeno dobro imeti še kaj za ogrnit, sploh, če se večina dogodka odvija bolj v večernih urah in na prostem
na tej poroki je tudi en svat v kavbojkah, nevesta pa je oblečena tako, da se zlahka skrije v množici ...
Večina porok je sproščenih, se mi zdi. Največ je enostavnih oblek do kolen v vseh barvah (ozke ali široke)...+ zanimiv detajl (npr rdeči čevlji , ta mi je huda).
lepo obleko, da ti paše... lepša od neveste itak ne smeš biti
mislim tudi, da s kalsično obleko od črne do sive, bež, rumene, roza, ... ne moreš zgrešiti. Preko pa kaka lahka jakna ali bolero, ruta... čisto enostavno
predvsem jaz na tej poroki ne vidim človeka, ki bi s svojim videzom spominjal na rokerja..
O čevljih teče beseda.
Ne vem, kaj se sploh oglašam, na zadnji poroki sem bila, ko je Helena Blagne pela še kot samska...no zdaj, je spet, najbrž bo čas za kakšno novo poroko
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?