Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ta teden bomo nestrno čakale na rezultate. Jaz vsak dan pogledam, če je katera že videla . Jaz moram pa še malo počakat. Se šele O bliža. Se je malo prestavila, tako da bo verjetno tudi M kasneje kot 21.
Jaz bom verjetno kar v torek lulala, ne bom čakala na zamudo. Nekaj testkov mi je še ostalo. Ne bom pa več kurila po dva testka na dan, kot nazadnje, če bo slučajno pozitivno. Počutim se nosečo, ampak za to ni kriva kaka slutnja ali simptomi. Ni dolgo, kar sem bila res nosečka, pa imam še to v glavi... Kakorkoli, če bo M, tretji dan spet štartam s klomifenom. Držim pesti za čim več pluskov.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
Dgirl, jaz ti ne bi priporočala, da jemlješ klomifen na lastno pest. Meni ga je prvič predpisal zdravnik. Pred tem sva s fantom delala na zanositvi dve leti, šla čez preiskave, izvedela sem, kaj je narobe z mano. Samo zato sem ga tudi zdaj vzela, ker sem razmišljala, da drugače nimam šans. Za naprej mi je pa ginekologinja dovolila, da ga vzamem. Klomifen naj bi se jemalo za spodbujanje jajčnikov, če nimaš svojih ovulacij. Vendar se ga precej predpisuje tudi na slepo. Posledice jemanja so pa lahko luteinska cista, hiperstimulacija jajčnikov, večplodna nosečnost, lahko si nanj alergična. Poleg tega tanjša maternično sluznico, pa še kaj. Pa ti ne bom solila pameti, sploh, ker sem jaz naredila ravno to . Dobro razmisli, če imaš možnost, se raje posvetuje z ginekologom. Mogoče pa uspe brez. Če se boš pa le odločila za to, poskusi najprej z najmanjšo dozo (polovička tablete).
< Sporočilo je popravil Katte -- 8.6.2014 23:29:58 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
No jaz sem pa v soboto zjutraj delala test in ni bilo dveh črtic, ampak danes bi morala dobit M pa ni nobenih znakov, da bo prišla. Niti rjavega izcedka, ki običajno najavlja prihod M. Bom počakala še par dni, če je ne bo, bom še enkrat delala test.
Jaz tudi kukam, če bom zagledala že kako lepo novičko o
Mene me skoz črviči, pa grem lulat, pa se mi zdi, da bo vsak čas priteklo, pa je ni...pa me zvija, pa popusti, pa zvija pa popusti. Bomo videli. Sem hotela narediti test danes zjutraj, ampak sem se vzdržala Komaj komaj
pri meni nič lepega ne kaže , bi morala včeraj dobit pa je ni bilo, danes se pa že cel dan neki mini rjavi izcedki kažejo ah kr neki, no upam da se do jutri odloči al pride al ne , da vsaj vem pri čem sem . Imam pa ful napihnjen trebuh že ene 4 dni, pa nisem nič takega jedla , me je soseda že v petek spraševala, če sem noseča, sem imela eno tako oblekico in se je res videlo kot trebušček ene tretji mesec . Če se jutri ne prikaže v vsej svoji lepoti v sredo delam test
Jaz pa jutri delam test. Srečno, tedy* in maja2014! Naj se hudič jutri ne prikaže!
< Sporočilo je popravil Katte -- 9.6.2014 22:49:03 >
Jaz sem dobila . Ampak se še ne upam veseliti. Druga črtica se je pojavila v primernem času in tudi roza barve je bila. Je pa bila tanka. Bom čez par dni ponovila.
Moje še vedno ni...imam sicer vedno na 28 dni. Nič se ne kaže, niti me ne zvija tako, kot pred Sicer sem delala test zjutraj, ki je pokazal Bomo videli, kaj bo
Ja, res je Moram priznat, da sem tokrat vzela tole malo bolj "na easy", v smislu; vsak mesec, ko je prišla sem bila čisto out, pa me je potem parkrat moj malo v roke primil Včasih sem taka, da bi rada nekaj takoj...in mi je potem hudo če tega ni. Kar se tiče, pa sploh. Sej sem bila na začetku malo jezna, ko mi je rekel, naj si ne jemljem tako k srcu, naj ne pretiravam, saj sva šele začela delat na tem (takrat sem bila in jezna in na jok mi je šlo in vse). Ampak potem sem premislila o vsem tem in sem ugotovila, da ima prav. Ker se potem seveda zaradi vse te napetosti niti sprostit ne moreš in vemo kako stres vpliva na vse to... Tako da sem zdej rekla, če bo, bo, če pa ne, bo pa drugič. In se bolje tako počutim
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?