Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

videla že pred dvema tednoma, ampak nosečniških znakov pa nimam še kaj dosti. Na wc skoz laufam, vmes me daje kakšna utrujenost, ne pretirana. V glavnem počutim se super
Za pregled še nisem klicala, imam namren naslednji teden, ker sem bila v začetku januarja že noseča (žal je bi februarja ss) in ko sem klicala, da bi se naročila, me je sestra dobesedno nadrla, kaj si mislim, da tako zgodaj kličem in bla bla bla. :) Tako da bom zdaj raje malo počakala pa naslednji teden pokličem. :) Stara pa sem 27 let, nimam še otrok, zelo dolgo pa sva se trudila, da bi nama uspelo, tako da sma ZELO vesela. Povedala pa bova po prvem pregledu. In to tudi samo domačim, ostalim pa verjetno po 12. tednu :)
a že od prej, jaz jih bom začela šele sedaj
. Vceraj sem bila na pregledu zaadi hudih krcev, krvavitve zaenrat se ni, pri pregledu so mi zatrdili da IMN ni, saj je vidna gv, ploda pa se nikjer, sicer mi je uz pokazal da sem noseca 6t4d kar je prakicno nemogoce, po mojih izracunih sem en teden manj, glede na zadnjo M. Bhcg mi narasca kar je dobro (okoli 11000), je imela katera ze izmerjenega? Zdaj pa zopet cakat 14 dni ce se bo kaj pokazalo, mi je G rekla da je se prezgodaj in se plod ne vidi ali pa ga pac nebo
. Mucnih 14 dni me caka. Je imela ze katera podobno izkusnjo?
Moram reči, da mi je bližje