Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Če jeste raznoliko, zdravo hrano v normalnih količinah - tistih par kilogramov več pač pride samih sebe - in skoraj zanesljivo tudi izginejo
Sedaj pa imam + 4 kg: zadnje 4 tedne sem se zredila 2 kg (kar mislim, da je normalno 0,5 kg na teden).

Če že samo pogledam svoj trebušček, mi je jasno, da ravno na svoji kilaži pa z njim ne morem bit.
Nič bolje, kvečjemu slabše kot pred dvemi tedni. Me je poslušala in rekla, da je bronhitis, tako da sem dobila antibiotike. Je rekla, da niso nevarni za malega in da je bolje, da jih jemljem, ker ne smem predolgo tako močno kašljat, pa še v kaj naprej se mi lahko razvije, če se ne bom pozdravila.
.
Ko sem zanosila sem imela 49kg in v prvih treh mesecih sem shujšala za tri kilograme, ker sem ful bruhala.Danes stopim na vago in ta mi pokaže 52.7kg.Katastrofa!!!!Tok ste me prestrašle, da me je prov strah jutri na pregled.Čeprov se mi ne zdi,da sem se tko opazno zredila, edino v lička in trebuh.Mi vsi pravijo, da kar cvetim, da sem kot rožica.Eh, vsaj enkrat v življenju mi ni teba mislt samo nase ampak mislim tudi na svojega otročička.Kile bomo že pol dol spravl
shujšala za 0,7 kg v primerjavi z včeraj... kak dan grem gor in kak dan grem dol. na splošno sem dobila približno 2,5 kg od začetka, ker sem v drugem mesecu precej shujšala, tudi če nisem bruhala. drugače pa je moj
gre zravn, da ga bo končno vidu
Sicer pa še čakam rezultate amniocinteze, kjer ne bo nobenega dvoma več o tem in še o čem. Na morfologiji pa drugače vse OK. Komentar mojega dragega pa, da se pol toliko ne vidi kot pa na NS. Je pač malček zrastel ....
. Moj je čist navdušen k bomo imeli parček. Zdaj se bo treba zmenit samo še glede imena. Drugače je vse OK, ne bo pa taka majhna pikica kot je bila Nika. To se vidi tudi na mamici
.
. Ime je pa bilo določeno že v prejšnji nosečnosti - Anja.
pa je bil tudi zeloooo zadovoljen, da je videl pikico...
. Komaj čakam morfologijo, ki jo imam v petek. Ne gre toliko za ščipanje, ampak imam konstantno bolečino, ki pa se še poveča, če se predolgo sukam okrog loncev in podobnega, skratka, če stojim. Zanimivo je, da razgrajača čutim samo v spodnjem delu trebuha (sicer tam zelo aktivno) in nikjer drugje. In kolikor se to grozno sliši ... mene njegove brcke prav bolijo....
Nočem spet klicarit G, ampak se res veselim petka.