|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice - morfologija
21.9.2005 12:39:10   
BaGSi
Punce, ne se obremenjevat glede teže . Če jeste raznoliko, zdravo hrano v normalnih količinah - tistih par kilogramov več pač pride samih sebe - in skoraj zanesljivo tudi izginejo .

Jaz sem se prvič zredila 16 kg in sem rodila mesec dni pred PDP; izgubila pa sem jih v 4-5 mesecih.

Sedaj pa imam + 4 kg: zadnje 4 tedne sem se zredila 2 kg (kar mislim, da je normalno 0,5 kg na teden).

Bistveno je, da se nosečne počutimo čim boljše!!!!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   februarčice - morfologija
21.9.2005 12:57:24   
Kami
Čao punce,
jaz sem tudi na 4+, se pa niti nočem prepogosto vagat, da ne bi bila po nepotrebnem slabe volje. Če že samo pogledam svoj trebušček, mi je jasno, da ravno na svoji kilaži pa z njim ne morem bit.
Drugače sem pa ravno prišla od svoje G. Ful kašljam že 2 tedna, tako da me totalno boli v spodnjem delu trebuha (da ne omenjam pogoste odhode na WC).Da ne omenjam vsa domača zdravila, ki sem jih sprobala v zadnjih dveh tednih!    Nič bolje, kvečjemu slabše kot pred dvemi tedni. Me je poslušala in rekla, da je bronhitis, tako da sem dobila antibiotike. Je rekla, da niso nevarni za malega in da je bolje, da jih jemljem, ker ne smem predolgo tako močno kašljat, pa še v kaj naprej se mi lahko razvije, če se ne bom pozdravila.
Res mi zelo veliko pomeni, ker lahko v njeno ordinacijo pokličem za vsako vprašanje in ji ni odveč vzeti si čas. Pa ne da bi jo gnajvila brez veze, ampak včasih res razbliniš strah s tem, ko ti pojasni kako in kaj. Ful sem vesela, da jo imam!
Upam, da ste tudi ve zadovoljne s svojimi, še sploh, če imate kake težave!
Uživajte v oblačnem dnevu!
Kami


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   februarčice - morfologija
21.9.2005 16:02:56   
bobika
Gilda moj je bil danes že drugič zraven, sem mislila, da bo morfologija in bo vse lepo pogledal. Pa žal ni bila. Bil pa je tako kot prvič zelo navdušen. Sploh, bo fajn, če bo vama g. vse tako lepo pokazala kot je nama. Naj kr gre stabo, ne bo mu žal.
Kami ti pa se hitro pozdravi.
Za kile bom pa poskušalo malo bolj sadja jest, pa bomo videli,če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   februarčice - morfologija
21.9.2005 16:30:07   
nuka
Oj punce ne govort o kilogramih. Sedaj jih imam +6 kg. Se pozna da imam apetit in da me je slabost dajala samo 1 teden. Pa še od prejšne nosečnosti mi je ostalo +8 kg. Ampak s kg se bom ukvarjala v letu 2006 .

Danes sem imala pregled, kri se mi je poslabšala pa pritisk imam nizek ostalo pa je vse vredu. V ponedeljek imam pa morfologijo .

Lep dan!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   februarčice - morfologija
21.9.2005 17:34:38   
ursi
Čao punce!

Meni je pa G glede kg rekel, da so kilogrami, pridobljeni do 26 tedna moji kilogrami, ki jih bom imela tudi po porodu, od 26 tedna dalje, pa so otročičkovi kilogrami in bojo s porodom izginili. Ne vem, bomo videli.
Meni se pa zdi, da me je v zadnjem tednu ful napihnil in stegnilo. Do prej se mi sploh ni poznalo, sedaj mam pa ful trebuha. No, res pa je, da sem vedno imela kar malo trebuha in se mi zato sedaj noben, ki še ne ve, da sem noseča ne obesi na to in ne sprašuje, kajti v začetnih tednih nosečnosti sem ga kar precej izgubila. Ampak upam, da se bo ta napihnjenost mal polegla in bo šlo sedaj počasneje naprej.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   februarčice - morfologija
21.9.2005 20:40:50   
suky
O ja, teli kilogrami Ko sem zanosila sem imela 49kg in v prvih treh mesecih sem shujšala za tri kilograme, ker sem ful bruhala.Danes stopim na vago in ta mi pokaže 52.7kg.Katastrofa!!!!Tok ste me prestrašle, da me je prov strah jutri na pregled.Čeprov se mi ne zdi,da sem se tko opazno zredila, edino v lička in trebuh.Mi vsi pravijo, da kar cvetim, da sem kot rožica.Eh, vsaj enkrat v življenju mi ni teba mislt samo nase ampak mislim tudi na svojega otročička.Kile bomo že pol dol spravl
Za morfologijo pa upam, da mi bo jutri kaj več povedal, ker do sedaj je še ni omenil.Upam, da bo jutri vse v redu na pregledu
lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: februarčice - morfologija
24.9.2005 9:15:05   
BaGSi
evo moj veliki buši v 19. tednu nosečnosti user posted image
(v albumu)

Lep vikend!

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   februarčice - morfologija
26.9.2005 9:45:26   
Eviii
čaw, punce....
jaz se s kilogrami sploh ne ukvarjam več. in tudi ne vem, če bi zaupala vagi. danes sva s user posted image  shujšala za 0,7 kg v primerjavi z včeraj... kak dan grem gor in kak dan grem dol. na splošno sem dobila približno 2,5 kg od začetka, ker sem v drugem mesecu precej shujšala, tudi če nisem bruhala. drugače pa je moj user posted image  čisto zbirčen glede hrane in bi jedu samo sadje, pa jogurte in zdravo hrano. po vsem ostalem mi je največkrat slabo in imam prebavne motnje... moj trebušček pridno raste, čeprav ga še ni videt kaj dosti. jaz imam morfologijo komaj 17.10., tako da bo do takrat še zabavno. pa moj user posted image  gre zravn, da ga bo končno vidu user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: februarčice - morfologija
26.9.2005 11:05:59   
mirjamca
Jaz sem pa ravno iz morfologije. Sem v 20. tednu po ZM, po merah pa 1 teden več. Menda se vidi lulcek user posted image Sicer pa še čakam rezultate amniocinteze, kjer ne bo nobenega dvoma več o tem in še o čem. Na morfologiji pa drugače vse OK. Komentar mojega dragega pa, da se pol toliko ne vidi kot pa na NS. Je pač malček zrastel ....
Kile: + 2,3 kg. Trebušček: že kar velik. Gibi: začutila prvič 2 tedna nazaj, vendar pa jih ne čutim vsak dan.
Lep dan!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: februarčice - morfologija
26.9.2005 11:12:36   
GILDA
EVIII isti dan imamo pregled,....pa morfologijo pa našiuser posted image  grejo z nami, pa kaj imamo še podobnega?hahaaha,...kakšna imena sta zbrala?po mojem smo ista,...hahahahauser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   februarčice - morfologija
26.9.2005 11:36:49   
Eviii
ja, gilda. samo, da ni ura ista. jaz imam komi ob 18.10. pa ti?
glede imen pa tako. punčka bo maja, ker je mamica že od rojstva rada gledala čebelico majo. in pri dveh letih je blo vsem jasno, da se bo moj otrok imenoval maja. pa mojemu najljubšemu zajčku, ki sem ga dobila ob rojstvu (in še danes spi z mano, ko ni mojega dragega), sem tudi dala ime maja že pri dveh letih. tako da tukaj ni debate. se pa kregamo okoli imena fantka... nič pametnega na obzorju. pa vidva?

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: februarčice - morfologija
26.9.2005 12:52:10   
GILDA
pri G se vidimo sigurno, ker mi ga imamo ob 17,30h,..glede imen pa fantek bo Lukas za punčko pa tudi je še v zraku,....

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: februarčice - morfologija
26.9.2005 13:26:51   
radovednica_
ojla punce.

jst imam pa morfologijo v četrtek komaj čakam. pa tudi moj dragi bo šel zraven, če bo lahko šel za eno urco iz službe.
zredila sem se za 3 kg pa še to se verjetno nebi če ne bi bila na morju.
saj odkar sem noseča jem pol majn kot prej in ko ne morem več mi gre kr gor namesto dol kar je zelo super saj se ne nažiram.pravih brcik še ne čutim, čutim pa žgečkanje.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: februarčice - morfologija
27.9.2005 9:44:32   
nuka
No včeraj smo imeli morfologijo. Sva dobila potrjeno da bomo dobili user posted image . Moj je čist navdušen k bomo imeli parček. Zdaj se bo treba zmenit samo še glede imena. Drugače je vse OK, ne bo pa taka majhna pikica kot je bila Nika. To se vidi tudi na mamici user posted image .

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: februarčice - morfologija
27.9.2005 10:12:47   
BaGSi
Tudi jaz sem ravnokar iz morfologije user posted image . Mi bomo tudi izgleda imeli parček, saj je ginekolog skoraj siguren, da bo user posted image . Ime je pa bilo določeno že v prejšnji nosečnosti - Anja.

Drugače je vse v mejah normale, teža je cca. 480 g, tako da bo tudi pri nas večja pikica, kot je bil Bor. Ja Nuka - tudi pri meni se vidi razlika!user posted image

Moj user posted image  pa je bil tudi zeloooo zadovoljen, da je videl pikico...
Dolžina materničnega vratu pa je tud optimalnauser posted image , kar me je skrbelo, ker se je Bor rodil mesec dni prezgodaj.

V glavnem, ne morem vam opisat, kako sem srečna user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: februarčice - morfologija
28.9.2005 6:53:29   
mirjamca
Včeraj me je v nabiralniku čakal izvid AC: normalen kariotip 46, ****. Lep dan vsem

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: februarčice - morfologija
28.9.2005 12:32:17   
Ezi
Juhu!
Sem imela zjutraj pregled, morfološki. Vse ok, mali lepo raste, jaz tudi (+6), spet sem ga videla in spet sem vsa user posted image user posted image user posted image  Predpisal pa mi je Hematopan zaradi nizkega hemoglobina in bolniško. Tako se bom lahko lepo naspala, spočila, kaj prebrala ipd.
Prav zadovoljna sem, v službi pa cela panika, ampak ... sorry ... zdaj je na vrsti moj drugi bejbi, moj drugi fantek!!!!!! Ja, G pravi da bo po vsej verjetnosti user posted image , Nejc dobi bratca!!!!
Vsekakor je to najlepše darilo za moj rojstni dan! Jutri praznujemouser posted image

Maksimalno uživajte in pobožajte svoje verjetno zdaj že kar velike bušije!!!!!!!!

Cmoka vsem od srečke user posted image  

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: februarčice - morfologija
28.9.2005 13:51:19   
Kami
Živjo punce!
Pri meni so antibiotiki prijeli, kašljam ne več (vsaj ne tako nemarno kot sem pred dnevi), ampak mene totalno boli v spodnjem delu trebuha user posted image . Komaj čakam morfologijo, ki jo imam v petek. Ne gre toliko za ščipanje, ampak imam konstantno bolečino, ki pa se še poveča, če se predolgo sukam okrog loncev in podobnega, skratka, če stojim. Zanimivo je, da razgrajača čutim samo v spodnjem delu trebuha (sicer tam zelo aktivno) in nikjer drugje. In kolikor se to grozno sliši ... mene njegove brcke prav bolijo....user posted image  Nočem spet klicarit G, ampak se res veselim petka.
Vam poročam. Debela sem pa kt sod. Tistih mojih 4+ ne velja več, sem že na 6+. Madre mia!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: februarčice - morfologija
28.9.2005 16:11:25   
Eviii
mene je user posted image  začel brcat v nedeljo. in vsi so mi napovedovali, da to nič ne boli in da zgleda bolj kot žgečkanje. ma kje?!?!?! kot zgleda mam pravega atleta-injo, ki brca z vso močjo. enkrat z leve in drugič z desne. pa zbudi me navsezgodi, okoli šestih. pa zvičir ima telovadbo, okoli sedmih. včiraj zvičir me je kr ene petnajst minut konstantno brcal, da sm se mogla kr za bušija držat, ki sm mislila, da mi ga bo predrl... jst pa še vedno čakam na teste tht-ja, ki sm ga mela že pred več kot dvema tednoma.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?