Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa tudi zaprte smo (vsaj večina nas je). No, pri meni se to pozna za 3 luknje na pasu. Ja, lahko bi dala na 2, ampak me ful moti če me kaj stiska.
. Najbolj mi paše, ker mi takrat ni slabo... čeprav sem zjutraj že lačna in mi začne slabost takoj ko se vsedem na posteljo, tako da se dostikrat kar nazaj vležem in še poležim, ker mi je tako OK. Čez dan pa nikoli nisem hodila spat, tako da tudi sedaj ne, sem pa res ko cunja, tako da mogoče še probam...
, trenutno sem 9t, prvi pregled imam pa 26.9., ko bom že polnih 11t, tko da se moram vmes še naročit nekam na nuhalo. Je pa to moja druga nosečnost, doma imam že eno princesko, ki bo novembra stara 4 leta
...že imate skupino na fb?
.