Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj pa upam, da M čim prej pride, da gremo v akcijo
cim prej zlije, da bosta loh naprej
, da sem kar malo žalostna... Tisti slabi spomini od prvič so mi spet prišli na plan. Ah par dni depresije, potem pa spet veselo delat otročka
enako. Ste me kar mal prestrašile nekatere, ki ste prvič takoj zanosile, sedaj se pa ne prime. Ampak sem še vedno optimist in upam da bo oktobra plusek.
za srečo
Lahko je pa vse skupajsamo zbrka hormonov po porodu in pač M zamuja. G mi je rekel, da traja eno leto, da se hormoni zrihtajo na stanje pred porodom. Uglavnem sporočim zjutraj. Potem pa neham smetiti temo, tale pogovor bolj paše k septembru...
kaj bo šele pol.... hahahahahah
Ne vem. Res pa so me prejšnji vikend nekaj čudno jajčniki boleli, kot takrat ko sem bila na klomifenu, tako da lahko da je bila šele takrat O. Po tej logiki bo M šele naslednji vikend. Tako da pojma nimam. Pač bo cakala in vsakih par dni naredila kak FS ali podoben poceni test.
Tko, da sem vseeno, kljub vložku, malce bolj optimistična kot prejšnje mesece... V glavnem, M NE pričakujem nekje 24.10. Zdaj pa res, res, RES, RESnično upam, da izginem s teh tem, kot je... "pričakujemo II" ... in grem na npr. "junijke/julijke" ipd.
!!