|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SS tabletke
8.9.2014 21:07:08   
JozicaH
Pajama, pa srečno jutri! :) Sem se kar nasmejala, ko sem videla, da ti je uspelo, uspelo vztrajati pri svoji odločitvi in vanjo prepričati še druge. SUper. Temu se reče slediti instinktu, slediti do konca.


(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: SS tabletke
8.9.2014 21:27:55   
Pajama
JožicaH nisem nikogar prepričevala. Samo povedala sem svojo zgodbo, ničesar nisem zahtevala. Pri svoji zdravnici je sestra brez oklevanja napisala napotnico, v bolnici pa so se dogajale skoraj neverjetne stvari. Po čistem nakjučju sem na koncu s tableto pristala na samem oddelku. Ko sem jo želela vrniti, je bila tam razumevajoča in prijazna sestra, ki je poslušala moja doživetja od začetka do tistega trenutka. Vprašala me je, če sem kljub vsemu jutri pripravljena priti tja in da bo zame poskrbljeno. Da je način s tabletkami edina možna izbira za prekinitve nezaželjenih nosečnostih. V mojem premeru pa bi se morala o možnostih pogovarjati z zdravnikom.

Drži se.
Aja, Maumaw, tudi tebi vse dobro in poročaj!

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: SS tabletke
9.9.2014 5:44:27   
MauMow
Pajama super. Sem zelo vesela da si naletela na prave ljudi.

Vam javim ce ne prej v cetrtek ko mam se zadnji UZ.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: SS tabletke
10.9.2014 20:38:14   
JozicaH
če bo kdaj še katera brala tole in jo bo zanimalo glede SS se javljam tretji dan po prejetju tablet in splavu. Bolečine so še vedno prisote, krči kot v zelohudi menstruaciji a manj kot prvi dan. Krvavenja je bistveno manj, kot recimo 2. ali 3. dan M, a je še vedno prisotno. Imunski sistem se mi je porušil. Sem se prehladila, nahod, vročina 38°C, komaj živim. Mogoče tudi, ker me je tako nazeblo v bolnici. Tista mala dekica in rjuha pač nista bili dovolj. Zeblo me je ful. Nas vse, ki smo bile tam zaradi takega ali podobnega postopka. Sem doma, cel dopoldan prespim, če sem preveč na nogah dobim takoj porcijo krčev, tako da moram res počivati. HB imam zlatega partnerja in zlato družino, brata in njegovo drago, mamo, da mi pomagajo.

MauMow ... stiskam pesti, da boš jutri poslušala srčka ali srčke. To, da imaš še vedno znake N je po moje kar ok. Jaz sem v enem trenutku kar naenkrat spet lahko spala na trebuhu, nisem bila več tako žejna, nisem toliko hodila lulat... A ker nisem niti razmišljala o takšnem zaključku nosečnosti sem to sprejela pač kot spremembe... Drži se in javi, kako bo!

Kako si ti, Pajama?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: SS tabletke
10.9.2014 20:42:05   
MauMow
Jozica pa so te že kaj pogledali od posega? Ne vem a je ok da te še vedno tako matra in da imaš celo vročino? Kaj če se še ni vse ščistilo? Držim pesti da boš kmalu ok

Ja bomo videli kaj bo jutri, samo če 10 dni ni nič zraslo ne vem koliko je še lahko. Znaki pa so prisotni in to orng. Bomo videli...

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: SS tabletke
10.9.2014 21:18:59   
zari
JozicaH po mojem tudi ni normalno, kot je napisala MauMow, sumljiva mi je vročina, dobro za krče bi lahko vzela kaj proti bolečinam, pa kot si napisala, da je bilo čiščenje nekontrolirano in v bistvu sploh ne veš ali se je pikica izločila ali ne. Če še boš imela težave se pojdi nazaj pokazat in to čimprej.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: SS tabletke
11.9.2014 7:45:33   
JozicaH
Danes bom poklicala... Vročina sumim, da je od prehlada/gripe karkoli pač že, zaradi česar smrkam, kašljam... Tablet ne upam kaj dosti, ker mi dajejo lažen občutek, da je ok in potem grem v akcijo - pospravljanje, kuhanje ipd. in dobim še večjo porcijo bolečin, ko tableta spusti. Tako da imam raje krče in vem, da moram počivati. Krvsvitev se je začela občutno manjšati, ko sem v ponedeljek zvečer s strniščnim papirjem obrisala majhno vrečkico, ki se me je očitno držala (drugače me ne bi počakala, ampak bi padla dol), iz ketere so potekale žilice. Sumim, da je bila to posteljica. Pregled imam šele čez 10 dni. Bom videla, kaj mi bojo danes rekli... Naj bi pa bilo nenavadno, če bi še vedno krvavela po 10 dneh. Ali pa zelo močno par dni po postopku. Tako da ... bom videla.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: SS tabletke
11.9.2014 12:14:29   
JozicaH
Krči so v tolikem času po prejetju tablet še normalni, ker se še čistijo malenkosti, strdki... če bi bila krvavitev kaj hujša ali sveža, moram v bolnico. če pa ponehuje, če so krči vedno blažji, je ok. Vročina pa, če je tam 38, pol je verjetno od prehlada, če pa bi vročina narasla tam nad 39 ali celo 40 moram pa nemudoma v bolnico. To sem zvedela od zdravnice G v bolnici. Sem danes poklicala. Tako da, če ne bo čez vikend nič kaj bolje, čeprav je bolje kot 1. dan, potem grem tja, da me pogledajo. Bom vsaj malo bolj mirna, če je vse ok, če pa ni, potem pa je bolje, da me pregledajo in ukrepajo. Če bo pa v teh dneh huje, bom pa brez premisleka letela na urgentno G ambulanto. ...no, letela ravno ne bom, se bom pustila peljati ;)

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: SS tabletke
11.9.2014 14:28:18   
MauMow
JozicaH super. Včasih res bolje vprašat da veš na čem si. Držim pesti da bo šlo nazaj in da je šlo vse vn. Glede na to kaj si opisala je skoraj sigurno bila GV tisto. Upam da si tudi drugače bolje.


(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: SS tabletke
12.9.2014 14:16:48   
Pajama
Pozdravljene!

Jožica upam, da si že bolje. Prav zadovoljna sem, da sem tabletke zavrnila.
Moja zgodba je taka, da sem na koncu le pristala v mb. Namreč, ko sem v ponedeljek želela vrniti tabletko, so bile sestre s sprejemne na odhodu iz službe in je niso želele sprejeti. Njihov način je bil obupen, sama pa tudi nisem bila več prijazna. Prepovedale so mi na oddelek in ena sestra je nato zunaj pred vrati le stegni roko, naj ji dam tableto. Tega nisem želela, ker sem zahtevala potrdilo o vrnitvi, pa je ženska siknila, da se njena služba konča ob 15.30 in da mi res ne bo pisala potrdila in da naj pridem drugič dopoldan. Sama sem zelo ostro odgovorila, da si dopusta zaradi njihove prijaznosti res ne bom več jemala in naj v kratkem pričakuje pritožbo.
Po mnenje sem šla na info v stolpnico, kjer so me kljub prepovedi sester s sprejemne le poslali nazaj na gin. oddelek.
Tam sem prosila za pogovor z vodjo sester na oddelku in situacija se je obrnila. Sestra je bila res zelo prijazna, poslušala celotno mojo zgodbo in me prosila, če se zjutraj tešča vrnem in da imam pravico izbirati postopek. Ni mogla verjeti načinu, katerega sem bila v sprejemni deležna. Rekla je, da je bolje opraviti na tak način, kot pa da zaradi tega še dva meseca obiskujem psihoterapijo.
V torek zjutraj sem torej dobila spalno srajco in čakala. Ob 16h so mi prišli povedat, da ne bo nič, ker je gužva in urgence. Znova sem se tešča vrnila v sredo. ker pa sem v torek zvečer že sama dobila rjave izcedke, se mi je po prihodu v bolnico na stranišču kri kot slap vlila iz mene. Stvar se je v enaki meri še večkrat ponovila, dokler sem nemočna obsedela na wc, skoraj omedlela, oz. sem po posredovanju sester, ki so me spravile na posteljo doživela neke vrste šok, oz. mišične krče in komaj sem ostajala pri zavesti. najverjetneje je bilo posledica izgube krvi in strahu. Nato sem dokaj hitro prišla v operacijsko, opravili so poseg. Zdravnica je prišla povedat, da ni prepričana o uspešnosti in da moram ostati čez noč, da zjutraj opravimo uz. Uz je bil sicer dokaj ok in sem dobila odpustnico ter železove tablete, ker je bila švoh krvna slika.
Čez 14 dni imam kontrolo. To je to.
Ne znam si predstavljati kaj bi se zgodilo s tabletami, saj sem že brez njih preveč krvavela.

Res držim pesti, da se to nikoli ne ponovi, če pa že - ENAKA ODLOČITEV!!! Tablete daleč proč!!!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: SS tabletke
12.9.2014 15:01:14   
MauMow
Pajama upam da si ok. Tole je res grozno bilo prebrati. Pri meni je sedaj še bolj zmešano, ker se GV itak ni nič povečala se je pa pojavu še plod (brez utripa) in so rekli da tole se njim res ne zdi ok nosečnost - tudi meni ne ker vse skupaj zamuja za cca 3 tedne (vem pa točno kdaj je bila O in zanositev). Tako da v ponedeljek imam še svojo G in po tem skoraj vrjetno čiščenje. Glede na to da v SLO ne bom dolgo bom poiskusila da dobim čiščenje in ne tableto (glede na zadnje pogovore bo nekaj takega).

Upam da bom Ok dala skozi, ker moj edini problem je strah narkoze. Sem že mela enkrat operacijo pa me je bilo samo tega strah.

Punci držita se!

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: SS tabletke
12.9.2014 22:54:23   
JozicaH
Pajama... no, potem res dobro, da nisi dobila tablet. ...kar ne morem verjet, kako deluje intuicija, če ji le prisluhnemo. In dobro je brati, da se najde tudi kdo s posluhom, če vztrajaš. Me pa samo zanima, ali so ti pred abrazijo sploh naredili UZ? Ali je bila sploh potrebna? Ampak tale moja vprašanja so itak samo razmišljanje, nimam pojma... In kako se počutiš? Gre na bolje, še vedno krvaviš, ali se je ustavilo?

Jaz sem danes, 5. dan po prejetju tablet, končno bolje. Krvavim le še čisto malo, krči in bolečine so se zelo zmanjšale, a vseeno ne smem biti preveč "pridna". Sem dopoldan malo pospravila, smeti dol nesla, hotla še kaj narediti za službo, pa se mi je samo zvrtelo, spet so se pojavili krči in sem lahko samo še odležala naslednje 3 ure, da sem bila bolje. Tako da se pač moram še pazit. Pomagali pa so obkladki vročega termoforja, kot pri M. Sicer je malo pospešilo izločanje, ker se mi je vedno po pol ure termoforja kar ulilo ven, a je bil potem dlje časa mir. In seveda olajšanje bolečin in krčev. Prehlad in z njim tudi vročina sta šla, sem pa še zelo švoh, verjetno zaradi izgube krvi. Počasi se mi tudi vrača tek in velika žeja, potreba po vodi. Nič drugega mi ne paše. Tako da sem verjetno končno le prišla v fazo okrevanja, okrepitve. In res komaj čakam, da bom šla na sprehod, da se prevetrim, razpiham... Pri svoji G sem pa naročena šele čez 3 tedne, kar pa naj ne bi bilo nič nenavadnega.

Zanimivo... jaz bi se, če bi se mi to ponovilo, spet raje odločila za tablete. Sem raje zavestno spremljala vse to, kot da bi mi pod narkozo delali karkoli pač že... (jah, malo sem kontrolfrik in raje vem, kaj se dogaja z mano, čeprav boli) ...nekako jim verjamem (stroki namreč), da tablete le pospešijo naravno čiščenje in je manjša možnost poškodbe rodil, seveda pa vseeno obstaja možnost povečanega krvavenja, okužb, kar pa se ogaja tudi pri mehanskem čiščenju. ...kako zelo smo si ljudje različni :) In prav je tako.

MauMow, ponedeljek bo kmalu, verjetno skupaj upamo, da se končno razjasni, kaj in kako se dogaja tam pri tebi. Drži se.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: SS tabletke
13.9.2014 12:35:28   
Pajama
Ne Jožica, pred posegom mi niso naredili uz. Mislim (nisem sigurna), da abrazijo naredijo tudi pri prekomernih krvavitvah pri SS, tako da je to uveljavljen postopek, da ne izkrvaviš? Ne vem.
Zdaj imam manjše krvave izcedke (manj od menstruacije), popolnoma brez bolečin in nasplošno je moje počutje dobro. Mislim tudi, da ugodno vplivajo železove tablete.

JožicaH: ajej, trenutno ne bi rada bila v tvoji koži. Pregled čez 3 tedne je zame nesprejemljiv. Povsod v literaturi, ki opisuje postopek s temi tabletkami je predviden kontrolni pregled čez 14 dni po posegu! jaz bi ga zahtevala. Moraš prej še na krvno sliko? Tudi to, da ti niso opravili UZ, preden so te odpustili iz b se mi ne zdi prav.

Maumau: narkoza ni nič posebnega in ta za abrazijo je zelo kratkotrajna, saj postopek opravijo v 10-20 minutah, potem te predramijo (na žalost, ker je ful fajn :) ) Glede na tvoj primer imaš pravico, da se pogovoriš in odločiš za postopek. V naprej te opozarjam, da so kljub temu v mb in lj težave. Denar in farmacevtski lobij pač delata svoje.

Vse dobro ...

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: SS tabletke
13.9.2014 14:44:31   
MauMow
Pajama hvala za info glede narkoze in tega. Jaz sem v Celju kjer imam tudi v bolnici svojo G, in poseg bo skoraj 100% delala kar ona, tudi če mora za to zapustiti ordinacijo za par minut. HB je tako ok G da ti gre na roko. Ja jaz se bom itak z njo godovorila in glede na to da itak ne bom več ko 1 teden v SLO bom rekla za čiščenje pod narkozo - naj naredijo orng, da ne bo potem mogla v RUS spet hodit ker nebi bilo popolno.

Ja Pajama čiščenje naredijo tudi ko ima ženska kdaj tako močno M da skoraj izkrvavi in takrat ni druga kot da ščistijo da se krvvitev neha.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: SS tabletke
13.9.2014 17:44:02   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama
Moja zgodba je taka,


Pajama, sem spremljala tvojo zgodbo.
Lepo, da se je dobro končala.

Mislim, da bi bilo kljub temu dobro, da bi napisala pritožbo pristojnim, da dobijo malo vpogled, kaj se dejansko dogaja.
Saj veš - če se noben ne pritoži, je vse v redu ...

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: SS tabletke
13.9.2014 22:26:32   
JozicaH
Pajama... pustila sem te 3 tedne, ok, vem pa, da bom ob najmanjši posebnosti, ponovnem že rahlem svežem krvavenju, povečanih bolečinah šla tja. Ali v bolnico ali svoji G. Zato nisem preveč vztrajala pri tem, da me naroči prej. Vem, da so oni tam zaradi mene in jih bom ponucala koj, ko bom kaj potrebovala. UZ pa verjetno niso delali, ker se itak v tistih parih urah še ne sčisti vse in jaz osebno raje doma ležim kot tam. Doma me vsaj ni zeblo. če pa bi bilo kaj posebnega, hudega, pa bi itak poklicala oz. šla tja. zavedala sem se morebitnega pretiranega krvavenja, vseskozi sem opazovala količino izložene krvi, kar je bilo sicer težko, ker je večina šla v WC in ne na vložek. A nekako sem videla, da je tega vedno manj, da spreminja odtenek... zato sem bila malo bolj mirna.
Je pa dokaj normalno par dni krvavenja, krčev, da se res očisti vse skupaj. Tudi jaz se počutim zdaj že veliko bolje, danes smo šli celo skupaj na sprehod, po manjših nakupih in na sveži zrak, čeprav je deževalo. Oooo, kako je pasalo :) In kosilo je bilo doma skuhano in kuhinja pospravljena :)

p.s. tudi jaz bi razmislila o pritožbi, sploh ker gre za posamezne uslužbence in njihov odnos... naj vedo, da se tako ne dela s pacienti, ne glede na minute delovnega časa. Kot je napisala petea, če noben nič ne reče, potem je vse super.

< Sporočilo je popravil JozicaH -- 13.9.2014 22:28:19 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: SS tabletke
14.9.2014 14:12:20   
Pajama
JozicaH pazi nase, pa bo vse ok. Najvažneje je, da si ti zadovoljna in potem lahko vse preneseš, počakaš.
Patea: Hvala. Zagotovo bom nekaj storila v tej smeri. Razmišljam, da bi šla širše, poiskala več pacientk s podobnim primerom, da se zadeva čim prej uredi tako, da drugim ne bo potrebno skozi vso kalvarijo.

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: SS tabletke
14.9.2014 16:34:23   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama
Patea: Hvala. Zagotovo bom nekaj storila v tej smeri. Razmišljam, da bi šla širše, poiskala več pacientk s podobnim primerom, da se zadeva čim prej uredi tako, da drugim ne bo potrebno skozi vso kalvarijo.



Mislim, da je dobro, dokler je zadeva še sveža, da najprej napišeš pritožbo za sebe. Sčasoma se zadeve pozabijo, spremenijo ...
Tako ali tako si večino že napisala tukaj na RR. Tako da če zbereš zapise skupaj in jih še malo urediš s konkretnimi imeni, datumi, urami, priložiš dokumentacijo, boš imela pritožbo hitro pripravljeno.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: SS tabletke
15.9.2014 10:03:04   
MauMow
Evo mene. Danes smo ugotovili da ne raste, ni utripov,... Tako da sva se zmenile za splav. Mi je pa G priporocala tablete samo za to ker se nisem rodila in je manj moznosti da bom mela pol probleme. Imas pa v Celju moznost izbire ker te najprej vprasajo kaj zelis. In ker sem rekla da ne vem kaj je ok mi je obrazlozila oba postopka in da je pri obema 5% moznosti da ne gre vse vn... In potem je rekla da puncam ki se niso rodile raje to priporocajo zaradi poskodb. In da ce bi bilo potem pogtrebno se ciscenje je manj nevarno ker je vrst ze odprt in ni vec tolk moznosti poskodb.. Tako da sem dobila ze prvo tableto, cez dva dni nadaljujemo.

Ker zaupam svoji G in ker mi je do sedaj vedno o svetovala sem se potem odlocila za tablete. Javim kako bo ko bom mimo.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: SS tabletke
16.9.2014 10:27:57   
Pajama
MauMow res mi je žal za tvojo pikico in ti želim, da je čim prej za tabo ter pestkam, da dobro preneseš!!!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: SS tabletke
16.9.2014 15:17:49   
MauMow
Danes že po malem krvavim... In imam rahle krče. Jutri zjutraj pa v bolnico... Upam da ne bo prehudo... A v bolnici ti dajo kaj proti bolečinam? ali lahko kaj zraven prinesem?


(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: SS tabletke
16.9.2014 20:56:17   
JozicaH
...Maumow...drži se. Psihično si itak že pripravljena...ampak vseeno. V bolnici ti kar reči za tablete, ti jih bojo verjetno dali. Nič ne nosi od doma, ti bojo že tam dali. Doma jih boš še potrebovala. Pa mene (in moje "cimre") je zelo zeblo. Vzami kako dodatno jopco, tople zokne... meni je bilo zelo žal, da nisem. Al pa da nisem težila za več odej.

Drži se... objem... javi se, ko boš lahko...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: SS tabletke
17.9.2014 9:22:06   
Pajama
Jaz bi pa svetovala, da vseeno vzameš tablete s seboj. O tem mi je govorila ženska moje starosti, ki se je v bolnici tokrat znašla zaradi drugega primera, a je tabletke že prej dala skozi. Njej so dali eno tableto, potem pa je še svoje vzela. Saj jih lahko potem tudi odneseš, če jih na srečo ne bi potrebovala. V nekaterih primerih ti tudi v bolnici ob odhodu lahko napišejo recept.

Srečno!

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: SS tabletke
17.9.2014 10:32:16   
MauMow
Se vam na hitro javljam kar iz bolnice. Mamo wifi.

Kot prvo fullll prijazni vsi in zlo fer do mene in sostanovalke. Ker sem danes ze orng krvavela sem dobla ketonal v zilo in infuzijo... Ce bi me se. Hudo. Zvijal se dobim. Tut moja cimra dobla ketonal. Pravijo da zakaj bi se matrale. Kr povejta ce bo bolelo...

Tablete dobila v usta in ze orng zakrvavela. Tk da sam se enkrat dobim naslednjo rudo bojo pa raj dr prej vprasal... Popoldan me caka pa se uz da vidijo kako je.

Sem bila presenecena ze sesta v ambulanti mi rece drzite se. Sej bo. Tk da res vseee pohvale..

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: SS tabletke
17.9.2014 19:18:22   
MauMow
Evo da napisem celotno zgodbo. Mogoce bo kateri pomagala kako se odlocit. Prisla sem zjutraj ze ob pol 7. Vse sestre izjemno prijazne. Ker sem ze zacela veliko krvavet smo pocakali vizito da je dr povedala koliko tablet glede na to da krvavim. Po viziti je dr rekla da naj grem vseeno po planu samo da dobim vse v usta. V Celju majo tako da po tisti ki jo dobis dva dni prej dobis zjutraj najprej 4 vaginalno oz v usta ce ne gre v noznico. Po treh urah ponovijo 2 tableti ( ne glede na to ce si ze zakrvavel) in potem odvisno kak se odlocijo se enkrat 2 cez 3 ure. Tukaj gredo res na orng dozo ker zelijo da se res dobro scistis.

No jaz sem potem ze po pol ure zacela orng krvavet. Po drugi rundi mi je sel vn prvi cep. Po tretji rudni pa se enkrat cep. Po tem cepu pa se je krvavitev skoraj ustavila - ven je slo kar bi naj. So nama s cimro sestre povedale ko smo sli na wc (v kontroli z sestro da so preverjale vlozke in wc) da naj pritisnemo kot da bi kakal da gre vn cep. Ker to naj bi blo to. In da bo telo samo povedalo ko bo fertik saj se bodo krci nehali in krvavitev zmanjsala. In res je bilo tako...

Aja pa takoj sva dobile proti bolecinam, ce bi pa se bolelo bi se dobla. Ker pravijo da brezveze da nas boli. Res vse sestre ful prijazne in so ble vedno na voljo. Po 4 uri ko smo lahko zacele jest ker je sla krvavitev nazaj so nam prinesli sendvice in caj. Po vecerni viziti pa smo lahko odsle domov.

Aja pa jaz ker sem ze ful krvavela sem imela cel dan infuzijo. Res skrbijo za tebe. Tako da Celje priporocam vsaki.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?