Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
Predvidevam, da je posledica pregleda, ker sem postala vsa tako zelo občutljiva? Še ima katera takšno izkušnjo?
. Ah, kdo bi vedel ...
V ponedeljek imam ponovno pregled, vam takrat sporočim upam, da zelo optimistične napovedi.
za tiste, ki vas prav tako pestijo takšne in drugačne težave in
...in pol bereš da je 12 tednov rizično...pol slišiš za splave v 17 tednu...pol v 25 tednu....
...prvo nosečnost sem mela 1x tednsko
No ja danes sem si šla nabavit slezov sirup, za zamašen nos pa še vedno ne vem kaj naredit, izpiranja nič ne pomagajo :( Se mi pa vleče tole že 10 dni, zadnje par dni se mi zdi da sem na edentični točki...grrr
- ampak vseeno izjemno hvaležna za to), pa ne bi ravno rekla, da so bili delčki tkiva. Ali pa tudi ... ah, res več ne vem, kje se konča resnica in začenja moja domišljija, če me razumeš.
. Jutri moja ginekologinja dela popoldan in jo bom kar obiskala. Upam, da ni kaj hujšega. Zaenkrat se še tolažim s tem, da se mi čisti maternica....