Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Samo se selim med julijke...srečno vse puncam
obstaja fb skupina za nas
taki mali mali hehe, velik za točno 9t <3 in nekk sm šele dans tisto dojela, ja res je to to :P
. Sem pa šla najprej h ginekologinje, me je pregledala in mal smo se pogovorile, potem UZ za potrditev nosečnosti, potem v laboratorij dat kri in vodo...mogla sem bit tešča, ker so preverjali cuker. Potem sem pa imela uro in pou časa, ker sem bila komaj ob 11.oo naročena na posvetovalnico (mele so ful gužvo). Tam pa smo izpolnili materinsko, pogovor o prejšnji nosečnosti, boleznih v družini, o nosečnosti, kaj se sme in kaj je odsvetovano, mal smo preletele proglede, ki me čakajo, naročile smo se na 3 naslednje preglede. Potem sm mogla pa še enkrat do sestre, da smo pogledale izvide krvi in vode in da je vse podatke vnesla v karton in računalnik. Mi je pa že po telefonu, ko sm se naročila, rekla naj si vzamem celo dopoldne časa in naj se mi nikamor ne mudi