Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
D E C E M B E R
NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA
NAVIJAČICE
To pa je šlo hitro. Če se ne motim si prvič in drugič hitro zanosila. Je tak? Upam, močno držim pesti da vama čim prej uspe. Ja naš fantiček pa bo 1. januarja pihal prvo svečko. Čez sva dala v neplodnostni vse kar je bilo potrebno, dobila sva napotnico za IUI. Za katerega se nekak nisva mogla odločiti. Pa sva rekla malo še počakava mogoče pa bo. Pa ni bilo. In tak je minilo spet pol leta. Takrat pa sem rekla nič gremo probat. S komifenom sem imela samo eno jajčece ki se je oplodilo. Nosečnost je bila čudovita, porod še bolj, fantiček že pa najbolj
jaz pa sem upala da bo okrog enega leta mičkeno boljše
9. decembra. :)
. Moj cikel se je čisto zmešal, sem prvo mislila, da se je podaljšal pa je bil prejšnji mesec pol krajši kot prej. Sem se odločila, da se ne bom sekirala in bom poslušala svoje telo in če ga kaj poznam, bi te dni morala bit ovulacija
. No, ja, bomo videli. Ampak bi bilo ziher bolj zdravo, da se mi vse spuca iz telesa prej.