Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, 4.dan po ET 5 dni stare blastociste. Vsavili so mi pa samo eno, ker je tvegano zaradi nevarnosti hiperstimulacije. Zaenrat še ne vem kaj nas si mislim, joške so napete in boleče, ampak so tudi pred mesnstruacijo. Imam pa bolečine v trebuhu že od 1. dne po ET, kot krči pri menstruaciji. Zvečer postanejo precej močni in me občaso zbudijo iz spanja, ob tem da trenutno zelo slabo spim. Podobnih bolečin nisem imela po nobenem ET, šele potem, ko sem že bila noseča. Skratka te znaki so vedno
. Upamo na najboljše!
čestitke!
, procent uspeha nam na žalost res ni v prid, ampak enkrat padeš tudi v tistih 30%
prejšnjič sem dobila
že 6.dan po et, tako da imam zle slutnje, da bo tokrat podobno...
utrip je bil kar je važno zdaj pa držim pesti da se otroček že lepo in pridno razvija in da bo na tem UZ vse vredu
potem pa počakaš samo še do 12tedna k boš imela nuhalno in potem boš zadihala malo bolj sproščeno in šele dobro dojela da se to zares dogaja
.
!!!!