Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, število
doma, spol

Tako da sem pridelala kar velik manjko pri spanju, ampak se še držim. ZAdnja dva dni je grozljivo mraz -17 pa vseeno sije sonce in čez šipo gledat je zelo lepo.
Še malo, je pa težko odštevati minute, sploh pri meni, kljub temu da sem v sklužbi ni toliko dela sedaj januarja in mi misli odhahajo drugam.
Mislim pa da je najvažnejše da v službi ne dviguješ težkih stvari (tudi sama sem delala kot natakarica in prekladala gajbe, nosila sode..), samo delo na nogah pa mislim da ne more pripeljati do česa hujšega. Bolj mislim da gre tu za utrujenost, in sčasoma mislim da te zna trebušček kar ovirati. Tako da jaz ti svetujem da kmalu poveš in se pogovoriš, in če gre za domače okolje verjamem da bodo razumljivi.
... ker si sama v domacem podjetju potem ves da moramo dati vse od sebe da podjetje nekako posluje..