Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

. Glede kg niti ne vem za ta teden, sicer sem bolj suha in prejsnji tedem sem imela na pregledu enako kg kot lansko poletje(ko sem se nazadnje tehtala). Jaz pa pijem samo sokove, tudi kokakole se mi zalusta, sladkega sicer ne, se mi pa belega kruha(vsaj 3x dnevno ga jem). Trudim se pa cim vec sadja pojest, katerega pred nosecnostjo nisem najbolj obozevala. 
   . 
   Počutje je ok, jemljem folno kislino in pijem multivitaminske šumečke ipd.... ker ne spravim sadja vase, razen banan....jutra so najhujša, s školjko sma najboljši prijateljici 
   Kako pa ostalim gre? Jem samo kar mi paše, kuham nekak ne ker mi vse smrdi, najbolj mi ugaja Tuna od Rio mare za kosilo, občasno Kranjske klobase
   ipd....pač nič veliko zdravega ne jem, ker niti ne morem.....večerjam pa navadno kaj mlečnega 

. 

Upam da čimprej ugledaš 

!