|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj berete?
2.12.2014 13:02:46   
noranate
definitivno to mora biti knjiga, z listi, platnicami... kaj za prijet user posted image . Drgač pa sem še vedno "prilepljena" na Jude Deveraux in njeno Pravo ljubezen, kaj čmo, je tak poletni čas, čas za ljubezen in tako naprej...user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj berete?
2.12.2014 23:41:12   
Vijoličarka

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Vijolicarka, zakaj ti niso vsec tisti ocitno ta novi na dotik ekrana?

Se tko by the mimo, amazon ima trenutno te nove znizane.


Eh, stara tečna baba sem. Od nekdaj so mi šle kocine pokonci, če je folk drajsal s prsti po ekranu. Po MOJEM ekranu, na svojih naj počno, kar hočejo. Ko so se pojavile tablice in telefoni z zasloni na dotik, me je tako pretreslo, kot da je pet minut pred Apokalipso. user posted image

Saj sem se navadila, saj sem sprejela, da je pač tako, celo znam uporabljati lubijev telefon, ker ga pač moram, ampak s srcem nisem pri stvari. Razumem tudi, da so šli s Kindlom na touch varianto, sploh ker sem mislila, da mi bo moja druga generacija dlje služila. V bistvu sem srečna da sem sploh še ujela peto generacijo in to bo za par let. Ne delam si utvar, da bo ta delal tako dolgo, kot prvi. Zato imam ogledanega Vojage varianto, ker je očitno več takih, kot sem jaz hočejo imeti ob strani gumbe za obračanje strani, ne pa da drajsajo po ekranu. Klub ljudi s fiksnimi idejami. user posted image

Na Amazonu nisem nič videla, da bi bilo kaj znižano in tudi se mi ne zdi čas za to, ker so ti trije praktično šele prišli ven. Torej, enostavna touch varianta, paperwhite, ki ni čisto nov in pa vojage. Itak pa še ne mislim nič menjati.




_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj berete?
3.12.2014 11:52:35   
malaMravljica
AHA.. to je ta problem :-) telefoncek obrises ob hlace ali majico, preden ga pogledas in je ekrancek prav lep.

No brez heca, jaz niti vem ne katero generacijo imam, tega paperwhite, ki je bil prej 130 eur in je sedaj 99 eur imam. Meni je fajn, ceprav ko sem ga zacela rabit sem ga prvic vzela v roke z namenom ga sovraziti, ker to ni knjiga in prvi dan mi je ratalo, pol se je izkatal pa za super zadevico.
Ker se ocitno spoznas, kako hitro pa se to kvari? Jaz sem sedaj ga dala v tisti kao usnjen ovoj in sem kupila nekaj tko na slepo in je full fajn, se avtomaticno odpre in zapre knjiga, ko zapres ta ovoj al kako se rece temu. Kul zadevica.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kaj berete?
3.12.2014 21:10:39   
Vijoličarka
Sama sem o nečem takem sanjala že kot otrok in ko sem videla prvo generacijo, ki še ni bila na voljo za Evropski trg, ampaka samo za ameriškega, se mi je kar skegljajo od hrepenenja. Pa čeprav je bil, če danes pogledaš, smešen. Druga generacija je bila velik napredek in če primerjam s tem, ki ga imam sedaj, je bila izdelava mnogo bolj kompaktna, ne tako serijsko plastična, kot je zdaj. Približno tako, kot če primerjaš pralne stroje izpred 25 let in zdaj. Pravzaprav vse stroje.

Kako hitro se kvari? Moj je resnično hudo garal, hudo garal in enkrat prestal hud crash test. Takrat mi je tudi padel iz ovitka (bila je druga tehnologija, kot je zdaj), malo je tudi spredaj gor pogledal, ampak sem ga z izvijačem zelo lepo usposobila. Potem je še kar dolgo delal, skupaj sem ga imela cca 5 let.

Kako je z novimi ne vem, ampak zame je bil kar hud šok, ker je bil pol manjši in precej manj kompakten. Kot z vsemi drugimi stroji, sumim da tudi tu malo gledajo, da je življenjska doba krajša, da ljudje kupujejo nove.

Ovitek je obvezen, vsaj zame. Pri nakupu ovitka je treba biti pozoren, da kupiš nekaj kompaktnega, ker prodajajo tudi precej tanke. Jaz sem tega zadnjega kupila na Amazon UK, je kar kompakten in všeč mi je, ker ni več vpenjanja, ampak zadevica lepo sede notri. So bili pa prvi ovitki vseeno dosti bolj kompaktni in konkretni. Na Amazonu ga nekaj lomijo v smer, da bi se odpiral kot blok, ampak precej uporabnikov hoče, da še še vedno izgleda kot knjiga, pa čeprav ni knjiga. Jaz tudi.

Če imaš Paperwhite, potem imaš šetsto generacijo in znotraj tega ali prvo ali drugo generacijo Paperwhita.

Zdaj je v prodaji sedma generacija in to (kakor se bedasto sliši, ampak to je zato, ker je paperwhite vse zmešal) Kindle 6 (cenejša in dostopnejša izdaja Kindle Touch, ki sodi v četrto generacijo in je bil prvi s temi 'smotanimi' ekrani) ter Voyage, ki naj bi bil ultra super duper (predvsem ima spet stranske gumbe, sicer elektronske, ampak jih ima) in pa zadnji paperwhite, ki bo najbrž počasi šel, zato pa je zdaj cenejši.









_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kaj berete?
6.12.2014 20:25:37   
*viva*
Trenutno The book of tomorrow od Cecilie Ahern. Sem prešla iz faze erotičnih romanov in obsedenosti s Kristen Ashley na njo :) potem pa pride kaj resnejšega na vrsto. Tudi jaz obožujem knjige. Klasične, moderna, tiskane, elektronske :)

No imam pa kindle paperwhite, toplo priporočam vsem ki se odločate za nakup. Res je zakon. Knjige pa tako, nekaj naročim na amazonu, nekaj jih pa kar piratsko potegnem. So pa definitivno cenejše od tiskanih. Vsaj pri nas. Zna pa bit problem za tiste, ki berejo izključno v slovenščini, tam je izbor veliko manjši.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kaj berete?
6.12.2014 21:30:51   
Felicita
Trenutno sem pri 3. knjigi tele serije: http://en.wikipedia.org/wiki/Kathy_Reichs#Temperance_Brennan_series
Super serija, čisto druga kot tv ekvivalent (kar mi je kar všeč).

Kindle? Imam ga cca 2 leti, podedovala od moža (4 generacija, ni touch screen). Zares ga uporabljam zadnje pol leta. Njegovo uporabnost sem končno dojela ko a) v novem stanovanju nimam prostora niti začasno shranit knjig in b) sem poskušala tovorit s sabo igro prestolov (2. knjigo) kakšen teden. Je lahek, trpežen, baterija traja super dolgo (tako dolgo, da jo ponavadi pozabim napolnit) in kar je najboljše - knjige so vedno in povsod dobesedno klik stran. Nobenega planiranja, ropanja knjižnic, čakanja, ... Ovitek je kar nujen, ja, sploh če bo večino časa preživel po torbicah in kovčkih kot pri meni. Zdej sem pa v čakanju na ta najnovešega (Kindle Voyage) ki bo menda božično darilo user posted image

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?