|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:24:54   
ronja
Spomnim se , da je bila v mojem otroštvu kao moderna ena toaletna vodica, ki je imela vonj po šmarnicah. Kristus, kako je to smrdelo. Še danes jo imam v nosu.

Tu se pa spet strinjava!user posted image

Če bi katera rada dala bon, pa malo bolj osebno, ga luštno zapakiraj, recimo ga zvij in daj v eno lepo stekleničko ala od parfuma. Pa kakšen lušten citat zraven, da upaš, da bo uživala na zabavah, kjer ga bo imela, se zaljubila, ko ga bo mela, dobro pisala test, ko ga bo mela, itd...

skuštrana, veš, da sem mela sošolko, ki so ji tudi samo moški parfumi dišali in jih je tudi uporabljala. meni je bil ful faca. Čeprav nisem nikoli marala parfumov, ne moških ne ženskih. Eterična olja nekatera so mi všeč, samo ne da bi to nosila, v masažnih oljih so mi pa recimo ok.
ankica, stekleničke so pa tudi meni ful všeč! Tako da če porabite parfume in nimate kam s praznimi stekleničkami, te pa jaz zbiramuser posted image .

Kar se obdarovanj tiče, se mi zdi dat darilo bolj osebno kot dat denar, vendar je lahko denar tudi bolj oseben, če ga pospremijo kakšne posebne besede;) Meni da oče vedno denar za rd ali karkolipač in mi reče, da "naj si kupim kaj takega, česar si sicer ne bi, nekaj samo zame, ker ko maš otroke, vedno zmanjka za starše, daj, privošči si nekaj". In si grem in si kupim kaj takega, pa še kaj ostane za tamalčke;). In sem vesela:). Tako da je res odvisno od konteksta. Mama mi da vedno kaj, kar je všeč njej in meni večinoma niti prav ni, tako da bi bila veliko bolj vesela denarja. Ampak tu gre bolj za to, da imaš občutek, da te nekdo vidi/sliši in ti da to, kar si želiš ali pa da te ne in ti da to, kar si pač sam želi dat.

Meni je to neverjetno zanimivo pri teh novoletnih in drugih obdarovanjih, kjer lahko pri tamalih res opazuješ, ker nisi neposredno vpleten: ravno danes sem pokazala lubiju, kaj jima je kupil moj oče za dedka mraza, ker je pustil pri nas in je bil spet čisto presenečen: "AMpak ta tvoj fotr... on pa res zna! Lej, tega jim noben drug ne bi kupil! On pa res ful dobra darila zbira!" Kar je res. Največji hec je pa v tem, da dedi sploh ne misli tako o sebi:D. Pa se največ z njegovimi stvarmi igrajo. Je pa res, da jih sliši, ve, spomni se na njih, ko vidi nekaj takega, kar jim dogaja. Drugi mislijo na to, da bojo dali darilo in iščejo nekaj za darilo - in je drugače... POtem dajo nekaj, kar je njim všeč in včasih je všeč tudi otrokom, včasih pa ne. Njegova darila so jim pa vedno všeč, ker jih bolj čuti. Verjetno je to želela povedat patrino, vendar si z vsemi ne moreš biti tako blizu kot z vnučki...

Patrino, lahko je drag parfum tudi sporočilo: lej, pupa, meni si pa veliko vredna in sem pripravljena reskirat toliko denarja/truda, čeprav ne vem, če ti bo zadeva všeč. In to je tudi lepouser posted image . nekdo vloži veliko denarja, drugi veliko dela, vsak se po svoje znajde, da si pokažemo, da se imamo radi. Ne zadanemo vedno, je pa vredno za takrat, ko zadanemo. Sama se tudi včasih vprašam, a ma point, da celo noč šivam neko torbico za punčko, če nisem prepričana, da ji bo všeč (ne za moje, moje že toliko poznam;)... ampak potem ko so veseli, je pa vredno:). Isto verjetno z denarjem - pač si pripravljen za nekoga vložit toliko v riziko, ker ti je vreden.

Se strinjam, da je fajn, da ti dajo ljudje nekaj, česar si želiš, ampak dejansko je pa še bolj fajn, ko ti dajo nekaj, česar si sam ne bi nikoli kupil, nisi niti pomislil na to, ti je pa noro všeč! In to ti lahko dajo tisti, ki te res dobro poznajo ali pa kdo, ki se mu userje:D. Meni je prvi fant dal skok s padalom in to je bilo eno najlepših daril! Poleg kitare... Na nobeno od teh nisem niti pomislila, mi je bilo pa noro fajn! Ali pa barve za blago (tudi od fanta, 2.) - do takrat nisem nič takega ustvarjala, ne bi si jih sama kupila, ker še vedela nisem zanje. Pa precej knjig od lubija... za katere tudi nisem vedela, da so, pa so mi zelooooo všeč... Je pa to težko za nekoga, s katerim nisi toliko skupaj...

đizs, patrino, a ti dobivaš za določeno število napisanih besed na RR kake bone al kaj

Kje se pa za to prijaviš? Po moje bi me lahko glede na št. besed kar zaposlili na rruser posted image . oz. bi imela že mesečno rentouser posted image

metulj, ti tudi ne vohaš? Sem mela sošolko, ki ni vohala, parfume in ostale toaletne stvari ji je izbiral brat (kasneje pa fant;). To pa res ni fino! Sem jo zvlekla enkrat k specialistu, eč bi se dalo kaj rešit, pa žal ni bilo več mogoče:(. Meni bi se utrgalo brez vonja! Vem, da dosti ljudi sploh opazi ne, ne razmišljajo o tem čutilu, meni bi pa ful manjkal! (Verjetno zato, ker bolj slabo vidim)...

Patrino, po moje je metulj izbrala ta parfum zato, ker je dobila nasvete, da je manj možnosti, da fali pri dražjih klasičnih parfumih (predvidevam, da je ta tak, spoznam se res ne, "nosim samo sebe" in dokler dišim tem, ki bi jim rada, je ok:). In ker sama ni mogla izbirati, je prosila druge za pomoč, kar se mi zdi edino pametno.
Je pa ne imet vonja ravno tako bolezen, kot ne videti, samo da te ne omejuje tako zelo. Fajn pa vseeno ni in meni bi to zeloooo manjkalo... Vem, da smo različni in ne cenijo vsi vonjav tako visoko, vendar pomisli: bi tebi bilo fino, če ne bi vohala svojega dojenčka? Svojega moža? Niso samo zažgana pečenka in keksi in parfumi... vonji so precej več in prav nič ni hecno bit brez vonja. Zato lahko metulj tvoje besede bolijo - ker jo spomnijo na vse tisto, česar nima in tega ni tako malo, čeprav se vonja ne zavedamo tako kot vida ali sluha... Je pa njeno nevohanje verjetno posledica njenih težav z nosom, ki so jih pripisovali astmi, kar je že razlagala tu gor. Narobe zdravljena in zato ima zdaj posledice... Tako da je vse skupaj zelo logično, ker kronično vnetje nosne sluznice lahko povzroči izgubo voha (tudi pri moji sošolki, ki ni metulj).

Sama mislim, da patrino res misli, da si metulj izmišljuje in da se jaz delam ne vem kako in vse ostalo, tako da se ne dela nič - ona res tako misli. Samo ni vedno tako. Nismo tako zlonamerni in zahrbtni, se zmotimo, zamočimo, naredimo narobe, vendar večinoma ne želimo nič hudega nikomur. Metulj si je želela razveselit pupo, zato ji je dala to, kar je pupa sama želela (denar za vozniške ure) in ker ji je pupa res všeč, ji je želela dat še nekaj za zraven, da bo vedela, da jo ima res rada - zato ji je izbrala parfum. Ker sama ne voha, se je obrnila na rr, da ji pomaga izbrat pravega.

Mislim, če nekoga lih ne vprašaš, ne moreš vedet, ali mu bo določena knjiga, predstava, copati, šal, nakit, rože, vino, masaža,... všeč.

No, če daš nekomu, ki je sodeloval pri vseh debatah o testeninah en velik pekač za lazanjo, potem verjetno veš, da ne moreš falituser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:37:36   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Se strinjam, da je fajn, da ti dajo ljudje nekaj, česar si želiš, ampak dejansko je pa še bolj fajn, ko ti dajo nekaj, česar si sam ne bi nikoli kupil, nisi niti pomislil na to, ti je pa noro všeč!


Meni je tudi to super.

V tem smislu sem dobila tudi nekaj (ne samo enega user posted image ) parfumov, ki so bili sploh leta nazaj dragi in je bilo to dragoceno darilo tako in drugače.
Ali boni za masaže, za katere mi je vedno preveč dati 40€ in več. In sme v devetih nebesih, če ga dobim.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Je pa ne imet vonja ravno tako bolezen, kot ne videti, samo da te ne omejuje tako zelo. Fajn pa vseeno ni in meni bi to zeloooo manjkalo... Vem, da smo različni in ne cenijo vsi vonjav tako visoko, vendar pomisli: bi tebi bilo fino, če ne bi vohala svojega dojenčka? Svojega moža? Niso samo zažgana pečenka in keksi in parfumi... vonji so precej več in prav nič ni hecno bit brez vonja. Zato lahko metulj tvoje besede bolijo - ker jo spomnijo na vse tisto, česar nima in tega ni tako malo, čeprav se vonja ne zavedamo tako kot vida ali sluha...


Na to sem včeraj pomislila. Kako bi živela brez vonja...vseh teh vsakodnevnih vonjev jutra, gozda, morja, pomladi...

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:42:19   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Na to sem včeraj pomislila. Kako bi živela brez vonja...vseh teh vsakodnevnih vonjev jutra, gozda, morja, pomladi...


po drugi operaciji nosu sem bila skoraj 3 tedne brez vonja... nepozabno, zelo grozno in ne privoščim nobenemu.
Prvo, kar sem zavohala takrat so bile sveže kumarice. Najlepši vonj je postal. Boljši od bilokatere pečenke, parfuma,... user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:52:43   
ronja
hehe, to me spominja na lubijeve olive - jih ni jedel, dokler nisva šla v trope na neko humanitarno akcijo, kjer nismo imeli kaj jest, bil je pa en ogromen kozarec oliv. Tako jih je vzljubil, da jih ima še danes grozno rad!user posted image So pa otroci "podedovali" to ljubezen do oliv, čeprav imajo tako specifičen okus, da jih navadno deca ne mara. No, najini jih obožujejo, vsi trije, jejo ko drugi bonbone.user posted image
Meni je grozno že, če sem fejst prehlajena in tistih par dni ne voham tako dobro... Si ne predstavljam bit ves čas brez vonja... Tisti primarni občutki, ki bi jih pogrešala. Zato lahko to res boli in ni fajn. Prijateljica je imala problem, da se večini zdi to hecno, ker pač nihče ne pozna tega problema, ker je bolj redek in vse potem zanima. Ampak seveda njej ni hecno in ji tisti: "A res, al kaj? Ja, hudo! A čist nič ne vohaš? Tudi na wcju ne? Pa ko se kaj zažge?"itd... niso bili čisto nič smešni.user posted image Mislim, da je to želela metulj povedat.

< Sporočilo je popravil ronja -- 22.12.2014 22:55:22 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:54:31   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, to me spominja na lubijeve olive - jih ni jedel, dokler nisva šla v trope na neko humanitarno akcijo, kjer nismo imeli kaj jest, bil je pa en ogromen kozarec oliv.


to bi morala jaz probat user posted image ... oliv ne maram, ogaben okus... vsaki 2 leti probam, ali so mi ok, do danes še ni uspelo, da bi eno celo pojedla

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:57:08   
ronja
Lahko probaš, samo stranski učinek je, da shujšaš tako za cca 1/10 svoje teže, če si prej normalno hranjen, bolj proti suhim. Tak da ne priporočam, sva prišla nazaj ko dahavcauser posted image . Mi pa nihče ne more rečt, da ne vem, kako je bil 1 mesec ves čas lačen in sestradan, to je pa tudi nekaj:).
Jaz edino vložene rdeče pese ne morem, samo tega pa niso meli tam, tako da... je še zdaj ne maramuser posted image . Upam, da ne bo nikoli tako hudo, da bi se morala silom prilike navadit nanjo:).

< Sporočilo je popravil ronja -- 22.12.2014 22:58:01 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 22:58:57   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_


Ali boni za masaže, za katere mi je vedno preveč dati 40€ in več. In sme v devetih nebesih, če ga dobim.




user posted image
user posted image zdaj si me spomnila....

po porodu sem za valentinovo dobila od mojega bon za tajsko masažo, neko specialno dolgo.....pa semkončno po mesecu in pol po porodu kao nekaj naredila zase.....
in prvo, kar sem pomislila, ko me je ona vzela v roke je bilo: fak,pa ta me misli dati ubiti user posted image user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   [Brisano sporočilo]
22.12.2014 23:00:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu RIJA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:02:02   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_


Ali boni za masaže, za katere mi je vedno preveč dati 40€ in več. In sme v devetih nebesih, če ga dobim.




user posted image
user posted image zdaj si me spomnila....

po porodu sem za valentinovo dobila od mojega bon za tajsko masažo, neko specialno dolgo.....pa semkončno po mesecu in pol po porodu kao nekaj naredila zase.....
in prvo, kar sem pomislila, ko me je ona vzela v roke je bilo: fak,pa ta me misli dati ubiti user posted image user posted image


Tajke so ubitačne user posted image .

Da povzamem, v izogib napačnim interpretacijam. Če kdo dobi darilo, ki mu ni všeč, se priporočam za:
- parfume user posted image .
- wellness darilne bone.
- tudi doma narejeno hrano, razen paradižnika.
- denar (če vam je brezoseben).

Listo lahko sproti ažuriram, če se bo pokazala potreba.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:06:29   
ronja
rija, haha, a te niso nič vprašali? Mene je vprašala ali nežno ali grobo in sem seveda rekla, da nežno in je bila prav fajn. Vseeno mi je bolj všeč, ko me lubi masira,mmmm... glih včeraj, hehe.

Uf, masaža, mmmm, že dolgo nisem šla. Če kdo slučajno ne ve, kaj mi podarit :-).
Ankica, za profija trenutno nimam, dobiš pa bon za domačo (mam pa narejen tečaj in sem prek šs delala tudi to, če želiš probat, dobiš, samo tega ti res ne upam dat, ne da te prej vprašam - sploh da me ne bi slučajno tvoj dragi kaj grdo gledal;). I mean no harm, ok? Sem pa zmasirala sodelavko, ki jo je bolel vrat in ji je bilo fajn, pa sodelavca, ki ga je bolel hrbet, tak da mam par recentnih referenc, poleg lubija, ki verjetno ne šteje:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:06:40   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Uf, masaža, mmmm, že dolgo nisem šla. Če kdo slučajno ne ve, kaj mi podarit :-).


če dobiš bon za dva in nimaš ideje koga zraven vzet... heeeloooouuuu maaaj freeend!!! I laaaav juuuu!!! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:07:13   
Stanislava_
Veseli smo tudi sladkarij...vem, da se jih vse vestne mame zavzeto branijo user posted image .

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:10:03   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

rija, haha, a te niso nič vprašali? Mene je vprašala ali nežno ali grobo in sem seveda rekla, da nežno in je bila prav fajn.


mogoče me je, pa je mogoče nisem razumela user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:11:36   
ronja
Ma, daj, včasih sem naredila torto, pa je bila še za drug dan, keksi so bili za kar en čas... Zdaj spečem, pridejo obiski, ko cela hiša še diši, pa ne dobijo nič, ker so moji že vse požrliuser posted image ... Včeraj sem naredila Julovo deblo (čokoladna rolada s čokoladno kremo), delamo vsako leto za jula (21.12., zimski solsticij)... če kdo misli, da je ostal kak košček do večera (pekli smo ob 18h), se pošteno moti... Saj je bil dedi na obisku, ampak ni bil glih glavni krivec:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   [Brisano sporočilo]
22.12.2014 23:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:13:55   
ronja
mogoče me je, pa je mogoče nisem razumela

To je zelooo možno - brez kheca. Sama nisem mela pojma, kaj je rekla, vendar ker sem tak firbec in težak, sem valjda hotela zvedet... in mi je nekak ratalo ("moja" Tajka namreč ni znala besede slovensko). Ko sem ugotovila, kaj me sprašuje, sem si zelo oddahnila, da sem izvrtala, ker vem, kaj pomeni "močna" masaža (delala v studiju en kratek čas)... in si tega nisem glih želela (tudi malo po porodu;).
Še vedno najbolj priporočam slovenske moške:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:20:23   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

LuLu, a bova zapeli uno: Pojdi z menoj u toplice.. user posted image



lahko bi... če pa ne, me lahko ti odvozlaš
meni vse to paše, ne rabi biti šolan maser user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Parfum za 18-letnico...
22.12.2014 23:20:59   
ronja
Jaz moram še prebavit, da tudi to znaš. Pišuka no, kaj pa ne znaš? Poleg klekljanja?

Haha, saj to ni noben misterij. Šla sva na tečaj v študentskih letih in je bil neverjetno dober tečaj, res! Narejen ne za neko domačo masažico, da se mal razvajaš, ampak prav tako - če bi se želel človek s tem preživljat, zvedeli smo svašta, naučili smo se precej tehnik, res pohvale! Potem je pa itak samo vaja (te mam premalo, ampak bo boljše, otroci bojo šli vedno prej spat:D). No, se zmenimo, ko pridete na obisk:D.
Uf, jaz kup stvari ne znam! O klekljanju res nimam pojma, ledenih skulptur ne znam delat, kaligrafije ne znam, pišem ko kura, če se res ne potrudim (potem je to recimo en slab približek lepopisa, ni pa to kaligrafija), ne znam en kup zanimivih programov, ne znam programirat, da ne govorim o kupu stvari, ki jih niti ne želim znat, od makeupa, modnega oblačenja v stilu, ekonomije itd... naprej :D. Se nabere:D.

Povej dragemu, če se bo preveč sam sebi smilil, da naj se ne sekira preveč - se je lubi "mal preveč sekiral" in mu je sekira razbila arkado... (ne me sumničavo gledat, mene ni bilo doma in imam priče in alibi;). Ma šlivo in kar nekaj šivov...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Parfum za 18-letnico...
23.12.2014 8:55:11   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
ne me sumničavo gledat, mene ni bilo doma


A samega ga pustiš doma pri tako nevarnih opravilih? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   [Brisano sporočilo]
23.12.2014 9:02:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
   [Brisano sporočilo]
23.12.2014 9:04:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   [Brisano sporočilo]
23.12.2014 9:16:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   [Brisano sporočilo]
23.12.2014 9:19:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
23.12.2014 9:22:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   [Brisano sporočilo]
23.12.2014 9:36:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?