sabincica
|
Zdravo punce, Spet med vami. Sem imela naporen in deloven vikend, kljub temu da so bili prazniki ...v glavnem, sma z mojim 3 dni pridno vrtnarila, posadila v rastlinjak že papriko, paradižnik, kumare, malancane, v torek pa grema še v Škofjo loko k Chillipipu po sadike fefeonov in če bo kaj placa, bom vanj posadila še eno melono. Lansko leto sem predelala na eni sadik 5 sočnih in sladkih melon in upam, da bom letos tudi te sreče, na zunanji del pa sma posadila začimbe, ki jih full obožujema ...v glavnem, želima, da tudi letos ostanema samooskrbna z zelenjavo kot že 3 leta do sedaj in da bo najin malček jedel zdravo hrano. Tako da sem se v teh 3eh dneh dobro razmigala in zvečer padla v posteljo in brez lulanja spala in prekinitev spala tudi po 7 ur, in potem nadaljevala kar se mi redko zgodi. Tako da se malo pohvalim, da sem tudi jaz pridna Kar se tiče pa križa- men pomaga samo tuš s toplo vodo, boli pa skoz, kot , še ponoči se zbujam- najtežje je vstat iz kavča ali pa postelje. Dorskiy, čudovite slike. Glede DM popustov pa še tole....ko boste včlanjene, se vam vsake toliko na vašem portalu naložijo novi boni in popusti in jih je pametno izkoristit, ker so nekateri res super. ... A še katero matrajo mozolji? jaz jih celo puberteto nisem skupaj imela tolk, kot sedaj v teh 4,2 mesecih.
|