simonas
|
Zdravo punce! Madonca ste se naklepetale včeraj! Jaz nisem utegnila, ker nisem nič prišla do svojega računalnika, pa sem zato imela danes kaj za brat. Nannn glede rumenega izcedka - tudi jaz ga imam, pa nimam vnetja. Vnetje je, če te zraven peče in srbi. Jaz sem imela že prej bolj rumenkast beli tok (baje hormonsko maslo), pa je G rekla, da je vse normalno. Cafee ti pa lepo počivaj in čuvaj svojo , pa boš videla, da bo vse ok. Jaz imam tudi zmehčan maternični vrat (baje že od začetka) in me je najprej ful grabila panika zato, potem pa so mi rekli, da je normalno dolg in da me ne rabi skrbet, pa upam, da je res tako. Bom pa še vprašala na naslednjem pregledu kako je stanje. Zagotovo bo tako prijazna, da mi bo povedala . Mislim, da mi je dr. Pušenjak odgovoril glede plodovnice, da me mora skrbeti le v primeru, da se mi v zelo kratkem času zmoči cel vložek s prozorno tekočino. Vonj naj bi imela po mandljih (pa čeprav nimam pojma kako dišijo mandlji ). Upam punce, da se pri vseh pojavlja le normalen nosečniški izcedek. Pri meni je bil nekaj časa tudi prozoren, vendar pa tak vlečljiv, pa ni imel nobenega vonja, tako da sem se trudila, da si ne delam skrbi. Sicer pa mene tudi občasno boli v spodnjem delu trebuha - če dosti hodim po stopnicah, če se dosti sprehajam, če obešam perilo ali kaj podobnega. Tako da se poskušam tem dejavnostim čim bolj odpovedati (razen sprehodom, ker me bo drugače razneslo). Drugače pa upam, da je to normalno. Sicer pa me boli pod trebuhom levo ali desno, tako da mislim, da so to vezi. Če pa me že pika in ščipa po trebuščku, potem pa kasneje ugotovim, da me muči prebava ali vetrovi. Moj buši je tudi napet, vendar pa ne morem rečt, da je trd. Včasih je trd na eni strani, na drugi pa mehak, kar pa verjetno pomeni, da se je naš malček ugnezdil na eno stran, sploh ko spim na strani. Prav zanimivo je... Kakšne imate kaj trebuščke? Moj je tako zrasel v zadnjem mesecu, da mi je dalo misliti, kakšna le bom čez tri, štiri mesece. Zredila sem se kar nekaj, pa se mi zdi, da imam večino na bušiju . Saj tak ful luškano zgleda, ampak kaj pa šele bo. Kdaj bi se naj porast kg malo ustavil? Jaz ful pazim pri prehrani, pa zvečer samo sadje ali jogurt, pa čim manj sladkega, pa dosti vode, kile pa kar gor in gor . Jaz se bom počasi poslovila, pa se še oglasim, če bom le uspela. Lep dan vam želim vsem skupaj!!!! A katera ve zakaj se ne vidijo naši podpisi (trakeci)? Simona