Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pocasi se moje stanje umirja, no obcasno se zbruham kaj, predvsem zjutraj, tako da zdaj imam res jutranje slabosti.
Na splošno hlač ne naročam preko interneta, ker kar težko dobim dovolj dolge, ampak tukaj me je cena premamila.
, imam dvoje pajkice št. S iz prejšnje nosečnosti pa mi sedaj zlezejo do kolen
sem jih začitila nekje konec 18. meseca.
tako da nosečniška oblačila že redno v uporabi. Po večini od prejšnih nosečnosti (nekaj dobila v dar, nekaj kupila preko bolhe), pa še na posojo sem nekaj dobila. Verjetno bo pa za balzam treba it kakšno majčko kupit. No ja pa bunda/plašč bo problem, ker bom pozimi že fino okrogla.
no jaz upam, da spol uspe ostati presenečenje do konca, ker moj noče vedit prej kaj pričakujeva. Če bom pa vedla, bom pa težko tiho. Nazadnje hvala bogu ni uspela videti kaj je (bolj ko sem ji razlagala, da me hočem, da je presenečenje, bolj se je čudila zakaj se tako obrača, da nič ne vidi...)