Tikie
|
Ojla punce Se vam pridružujem tudi jaz, sem bila prav prijetno presenečena, ko sem videla, da je tema že odprta. Tudi nam je po 2,5letih poskušanja in malem milijonu preiskav-v bistvu sva bila že skoraj v postopku OBMP, uspelo zagledati po naravni poti ,predviden rok bo nekje v začetku marca. Včeraj sem imela samo potrditveni uz, da izključimo morebitno imn (ker smo se pač kar dosti namatrali).Nosečnost je v maternici, videla se je tudi gestacijska vrečka in rumenjakov mehurček (noseča približno 5t ter 5-7dni).Ginekologinja pravi, da je za ta čas vse ok.Naslednji pregled pa imam šele 17.8. (ker sem prvih 14dni v avgustu na dopustu), ko bom noseča že 11tednov +. Ker me seveda matra videt srček že prej...sem se odločila, da bom v zadnjem tednu julija, pred dopustom opravila še en samoplačniški pregled (ko bom 8tednov in par dni), saj menim, da bi se takrat pa že moralo vse videti?Kaj menite ve?Mi morda katera lahko svetuje dobrega samoplačniškega ginekologa na Dolenskih koncih? Aja pa še to...tudi jaz jemljem folno (Elevit),ker jo po besedah strokovnjakov ne dobimo dovolj samo s hrano, saj so potrebe povečane.Zraven pa včasih popijem kakšno šumečo tabletko magnezija.Špikanje in krčki podobni menstrualnim so povsem normalni (vprašala g),maternica se počasi širi, privaja na novo bitjece +progesteron, ki je povečan,mehča mišice maternice.Žal pa tudi mišice naših trebuščkov, zato nam je slabo Tudi pri meni so prsi in bradavičke boleče,trebuh napihnjen in težave z zaprtjem.To je pa večinoma to od tegob, ki me obdajajo... Vsem želim lep dan, danes se je končno malo ohladilo in lahko malo zadihamo
|