Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Danes sem po mailu dobila datum za pregled pri osebni ginekologinji, 6.8., kar se mi zdi kar pozno, takrat bo ze kmalu na vrsti nuhalna, tako da moram kar poklicat in se zmenit za kaj prej. Tudi ce je bilo vceraj vse ok na samoplacniskem, vseeno sodim med bolj rizicne nosecke, glede na to, da bo jutri tocno eno leto, odkar sem morala skoraj na polovici nosecnosti roditi otrocka, ker ni bilo vec utripa
Verjetno se bom zato vodila v ambulanti za rizicno nosecnost, imela sem pa ze en kup pregledov po tem in verjetno jih bo se nekaj. Ampak tokrat imam dober obcutek
in zadnje tri so uspele po naravni poti v roku dobrega leta, tako da vem iz lastnih izkusenj, da ni nikoli prepozno
Ja, ne sodim med ravno najmlajse nosenice s toliko izkusnjami

.
Pomoje zato, ker sem bila skoncentrirana na čiiist druge stvari kot pa prej, ko sem gledala kdaj je ovulacija itd. Jaz samo upam, da bo na pregledih vse ok. Sem se pogovarjala z eno, ki je delala na magnetni resonanci od začetka do konca pa je vse vredu z otrokom. V glavnem glede na moje zmešane cikle zadnja dva meseca, sem mogoče celo zanosila kasneje. Vso srečo tudi vam vsem ;)
Vidita se sicer 2 GV, vendar v eni ni utripa in je tudi plodek veliko manjši, tako da ni za pričakovati, da bi se še razvijal. Zato pa je drugi velik 6,3 mm in viden
! Po eni strani mi je je odleglo, ker si dvojčkov v resnici nisem pretirano želela, po drugi pa me je ob tisti prazni vrečkici brez utripa kar malo stisnilo pri srcu. Nekje, v kotičku duše, pa sem očitno vseeno upala, da oba ostaneta z mano
, zajtrk pa kot bi žeblje jedla. Pa tudi meni se je kava uprla....no to pa je prvič
, tak da še sama ne morem verjeti. Po izračunih bi naj bil PDP 17.3..