Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

No, okol polnoci sem pa jaz tut ze fertik..mam 18 mesecnico doma in me zmatra cez dan..se pa zbujama obe velik ponoci. Punce kk ste kaj s trebuscki, a se vam ze fajn pozna?
jaz sem ga sele dva dni nazaj zacela res fajn cutit, zdaj pa brca nonstop
. Tole je za nas 3
, saj našo druž
...in utrujenost je neskončna, mogoče tudi zaradi dveh živahnih deklet, ki me čez dan ne spustita iz rok, sploh odkar se trebušček vidno raste, in še večji je kot prejšnje nosečnosti, ne vem kakšna bom na koncu??? omara ?
Zdaj se bom pa res mogla počasi zbrcat pa it malo po trgovinah, da vidim in probam vozičke.
Naš še sedi na riti, tako da nimam teh problemov.
Danes popoldan si grem kupit blazino (tisto ta dolgo, ki jo lahko uporabis za spanje na boku, pol pa tudi za dojenje ali pa "zalaganje" otroka). Moj je nekje slisal od ene, da je s tem pol spet boljse spala. Probat ni greh, pravijo.