|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2016
5.10.2015 19:53:15   
pika_polonca
Ja, lizika86, sem bila tudi jaz čisto paf, ko sem videla srček. Sta pa za menoj že 2 splava, enkrat sem imela izvenmaternično N, poleg tega sem pa občasno v službi izpostavljena še sevanju, zato je bilo smiselno preveriti, če in kje je plodek. Me je ginekologinja (ki je tudi moja tašča user posted image ) najprej pomirila, da naj ne bom razočarana, če se ne bo videlo in blablabla, pol sva bili pa kar obe šokirani. user posted image Ampak glede na to, da sta se res lepo videla vrečka in srček, mi je potem namignila, da bo PDP najverjetneje bolj konec maja kot v začetku junija. Bomo videli user posted image

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Junijke 2016
5.10.2015 21:40:55   
lizika86
Lepo, da si ga že videla, to je nekaj najlepšega! Tako sem jaz nazadnje v 8. tednu doma z Angelsoundom prvič slišala srček, šele čez par dni pa pri G user posted image

Jaz imam tudi ravno zaradi preteklih SS malo prej pregled, da vidimo situacijo in mi bo dala Dabroston, če bo treba.

Ok, druga stvar....kaaaaaj? Tašča je tvoja G? Ja noro, no! Jaz si tega ne predstavljam user posted image Ker ima eno kolegico, od katere tašča je G, samo pravi, da bi prej ne vem kaj probala in nardila, preden bi sedla na njeno mizo user posted image Samo očitno je pri tebi drugače. Imate najbrž res en lep, zaupen odnos, fajn!

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 11:41:08   
lillith82
Zivjo punceuser posted image
Sem si prsla malo ogledat tole skupinco in upam da se bom tudi jaz po 4 letih poizkusov da bi dobili user posted image , lahko tudi jaz koncno pofockala nekam.user posted image . Izracunala sem da naj bi imela rok 4.6.Vec pa izvem v cetrtek, ko imam pregled zaradi konstantnih rjavih izcedkov in suma na ss, ampak sem pozitivna in upam da se mi ne obeta tako crn scenarij. Upam na najboljse.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 14:19:24   
lizika86
Joj, Lillith82, močno, močno stiskam pestke zate! Been there... user posted image

Upam, da se v tvojem primeru res srečno konča! Moja svakinja je kar oreng krvavela na začetku, imela nek hematom, no, pa je zdaj že v 14. tednu in nevarnosti glede tega ni več.

Drži se in nam sporoči! LP!

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 14:33:43   
NatTim
hej punce!!
bolj k berem ta forum, vse bolj se mi zdi, da imamo vse iste strahove,
predhodne krvavitve, SS.. pa kaj se to dogaja??? groza!!!
držim pesti za vse, da nam uspe tokrat in da poleti vozičkamo..


(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 15:28:51   
Ajutaja
Še ena prehlajena. Me je čisto nabasalo. Upam, da mine samo od sebe in ne bo treba antibiotikov. Pika_poka super za pregled. Mene prvi čaka šele 26.10., zdi se mi da se je čas kar ustvail, komaj čakam, da bo 26.. Ste že komu povedale? Doma ali čakate na prve preglede? Midva čakava na prvi pregled, potem pa bomo povedali najbližjim.


(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 19:38:58   
pika_polonca
Ojla,

moj prehlad se počasi umirja. Vsaj tako kaže. Čaj z limono dela čudeže! user posted image

lizika86, uao, fuuul dobro, s tem AS so ponavadi kar težave, ker je utrip težko najti in so potem nekatere mamice čisto obupane. Haha, ah, ta moja tašča je zlata. Kot mami mi je že od samega začetka (mogoče tudi zato, ker sem svojo zelo zgodaj izgubila user posted image ). Tako da ja, ona in tast že vesta za nosečnost, pa v službi sem avtomatsko tudi povedala, ker so itak videli, ostali bodo pa izvedeli po 12. tednu.

lillith82, držim pesti!!

NatTim, ja, le redke imajo to srečo, da poteka vse super. Saj ne vem, kaj je krivo za vse to. Tud neplodnosti je ogromno, res žalostno.

Ajutaja, čaj z limono je pri meni naredil čudež. Naj pomaga tudi tebi!

(odgovor članu Ajutaja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 20:36:09   
pridkana
Jaz sem povedala najboljši prijateljici, tašči, moji mami in sestri. Moj pravi da nej ostalim ne govorim dokler ne vidiva da bo vse ok, jaz pa sem tako težko tiho ker sem res vesela. Ker mi trebušček že sili ven pa sem rekla da če be kdo praša pač ne bom skrivala, ker sem vidla da me nekateri že čudno gledajo v bušija, sploh k sem se lih spravla hujšat user posted image ....in ravnokar sem izvedela, da bo junijka očitno tudi ena znanka, s katero smo si delile že prejšnjo skupino nosečk user posted image

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Junijke 2016
6.10.2015 22:09:17   
Anonimen
Tudi mi pricakujemo v zacetku junija. Imela ze blago krvavitev, pa je bilo pri pregledu videti vse ok. Utripa seveda se nismo videli, nismo niti iskali.
Srecno vsem! :)

(odgovor članu pridkana)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 0:55:59   
Joanfaca
Evo, pa se javljam tudi jaz user posted image nama pa je tako nepricakovano ratalo, da se zdaj cisto ne verjamem :-) zacetek septembra poroka, potem pa sva ga kar v Dominikanski na porocnem potovanju ocitno ustimalauser posted image pdp imam po svojih izracunih kar na svoj 26. rojstni dan 6. 6., bomo pa videli 16. na prvem pregledu. Imam pa kar tezave s slabostjo in bruhanjem, obcasnimi krci in razbolelimi prsmi, ampak se tolazim, da vsaj vem, da se kaj dogajauser posted image drzim pesti, da bo slo vse tako lepo tudi naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 11:08:23   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jaz sem danes zagledala rahel plusek ,dejansko še ne verjamem čisto ,zato bom ponovila testek v petek.PDP bi naj bil nekje 9.6.pustimo se presnetitit :)
Čestitke vsem ,ki ste prav tkao srečke nosečke .Doma že imam dva škratka ,tretji je nekako planirano neplaniran ampak narejen z vso ljubeznijo :)

se javim v petek ,do takrat pa naj nam sije sonček v trebuščkih :)

lp,S85

(odgovor članu Joanfaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 13:27:36   
lillith82
Cestitke vsem ki ste zagledale plusekuser posted image Drzim pesti da boste junija vse vesele mamice...no pa zase tudi.
Jaz se ob 15h odpravljam na pregled ker me je osebna zdravnica danes napotila pod nujno. Ne vejo kaj lahko delajo z menoj, dokler ne ugotovijo ali sem noseca ali je slo za splav. Imam namrec poskodovano ramo in bi prisla v postev operacija, ce seveda nisem noseca. Jaz pa mocno upam da sem in mi je rama cisto v drugem planu. Se boli me manj odkar sem zagledala + :D
Tako da sedaj zivcno cakam da se odpravim na pregled.
Lep dan user posted image

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 13:37:44   
NatTim
Čau punce! Čestitke vsem novim pluskom..
Imam vprašanje- zadnje 2 dni v spodnjem delu
trebuha čutim krče, kot pri M, samo bolj blage, lažje..
Kaj mi svetujete? Naj pijem Donat, magnezij ali naj se
posvetujem z G? Delam preplah zastonj??
Kakšni koli nasveti, izkušnje dobrodošli 😊😁
Hvala in lep dan

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 17:48:17   
Anonimen
Jaz bi, ce bolecine niso res izrazite in ce ni krvavitve, pocakala, da se umiri samo. Mene je pri obeh nosecnostih ful trgalo v krizu (topa bolecina). Ce te skrbi, lahko poklices G oz. njeno medicinsko sestro, pa naj ti povejo, kako in kaj.
Drzim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu NatTim)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 17:57:47   
Joanfaca
Živjo,

ker je to moja prva nosečnost in se mi v bistvu ntii ne sanja, kaj sploh počnem, sem se tudi jaz s temi težavami obrnila na svojo ginekologinjo. Edina razlika je v tem, da sem imela jaz "menstrualne" krče že dober teden preden sem sploh naredila test in sem bila prepričana, da bom pač dobila zgodnjo menstruacijo :) ko sem se šla h ginekologinji naročit za prvi pregled, sem jo vprašala še glede teh krčev (imela sem občutek, kot da se mi maternica potiska navzdol) in je rekla, da je to povsem normalno, ker se maternica širi in da ni prav nobenega razloga za skrb, razen če se bolečina pojavlja samo na eni strani in/ali je zelo izrazita (da se ti zdi, da te nekdo z nožem para od znotraj) - to naj bi bil znak izvenmaternične nosečnosti - ali če bolečine spremlja sveža kri. Rekla mi je, da je tudi rahel rjavkast izcedek povsem normalen, če ga ni preveč in če ni sledov sveže krvi.

Na tvojem mestu se torej ne bi preveč sekirala, če pa bi se rada povsem prepričala, pa mislim da je povsem normalno, če ginekologinjo pokličeš in jo povprašaš. Predvidevam, da so vajene prvih nosečnic, ki pač še ne vemo, kako stvari potekajo in kaj je normalno :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 18:10:10   
pika_polonca
Ojla,

jaz sem super. Počutje odlično, nič mi ne manjka. user posted image

Čestitke in dobrodošle vse nove user posted image !

Joanfaca, čestitke za poroko!

lillith82, kako je bilo na pregledu?

NatTim, jaz bi počakala. Se podpišem kar pod Joanfac-in post. Samo pozitivno in bo!



(odgovor članu Joanfaca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 18:48:37   
lillith82
Punce vsem zelim da bojo trebuscki hitro rastli in da boste junija vse veselo vozickale svoje user posted image
Jaz se pa poslavljam. Jutri zjutraj moram v bolnico, da me scistijo. Nisem niti poslusala vec kaj mi govori od tistega trenutka naprej ko mi je rekel da se v nobenem slucaju ta nosecnost ne bi v redu razvijala. Tako da zal je konec.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 19:45:02   
lizika86
Joj, Lillith82, veeeelik objem user posted image

Sej ne vem, kaj bi ti rekla, razen tega, da te razumem in čutim s tabo user posted image Najbrž se ti zdi, da se ti je podrl svet, ampak verjemi, bo prišel čas tudi zate, čeprav je tole zdaj težko razumet. Izjokaj se, vzemi si čas zase, potem pa v nove boje! Verjemi, poznam ogromno žalostnih zgodb od kolegic, vključno z mojo, ampak pri večini se je na koncu nasmehnila sreča in smo dobile svoje zakladke.

Stiskam pesti zate! Samo optimistično... user posted image




(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 19:54:12   
pika_polonca
lillith82, objem tudi od mene! Drži se jutri, porihtaj tudi ramo, potem pa novim zmagam naproti! Bodi močna, mislim nate! user posted image

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Junijke 2016
7.10.2015 22:50:37   
lillith82
Hvala punce user posted image

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Junijke 2016
8.10.2015 9:44:52   
Vesna16
Ziujo punce. Jaz ima PDP 17.6.2016 vec zvem 27.10 ko bom imela pregled. Ker sem pa tudi jaz imela ciscenje maternice 8.7 pa res upam da bo slo zdaj use uredu in da bomo tudi mi imeli drugegauser posted image .

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Junijke 2016
8.10.2015 11:23:02   
Anonimen
lillith82 tudi z moje strani velik objem.

S85

(odgovor članu pika_polonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Junijke 2016
8.10.2015 13:47:00   
Wishes
Pozdravljne, zelo verjetno in zelo nepričakovano se vam verjetno pridružujem.
Zarado slabih izkušenj z javnimi forumi me zanima ali je FB skrita skupina že ustvarjena? Če ne bi prevzela to odgovornost za skupinico. Pri prvem otroku imamo odlično skupinico za katero smo se res potrudile, ki super funkcionira, punce se tudi še vedno redno dobivamo in si lahko zaupamo.
Za ziher bom jutri ponovila test, potem pa če ste za naredim skupinico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Junijke 2016
8.10.2015 15:21:48   
Vanja13
Hejla srecke nosecke,

Naredila sem skrito skupino tako da katera se zeli pridruziti naj mi poslje link od FB profila da vas dodam :)

Prva anonimna :D

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Junijke 2016
8.10.2015 15:23:36   
Vanja13
@Wishes cist sem spregledala tvoje sporocilo, tako da ti z veseljem dodam mesto administratorja :)

(odgovor članu Vanja13)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?