Lenča*
|
Zdaj vas pa poskusim malo pokomentirat. Jaz sem imela pri prvi punčki prvi CTG v 36. tednu, potem sem šla pa v 37-em že itak rodit. Drugače bi me po mojem čez dva tedna spet naročila. Ali pa na vsakega, ne vem. Ve ste ene že full naprej, jaz sem šele v 33. tednu. Ribica, potem bova pa midva tudi tiste papirje za očetovski dopust že kar sedaj izpolnila. Ga bodo vaši partnerji vzeli v kosu ali po delih? Moj ga je v prvo po delih vzel. Najprej je bil par dni doma, potem po dva dni na teden in na koncu po en dan v tednu. Vem, da je bilo treba vse točne datume že vnaprej napisati, kar se mi je full butasto zdelo. Srečnica, ker lahko dobro spiš! Jaz sem že kar pošteno neprespana. Ko pridem domov, grem samo v vodoravni položaj! Light, da si tako lena postala? Jaz pa to nisem, grem še vedno rada povsod. Samo super bi bilo, če bi se lahko za kakšno uro vmes dol ulegla. No, saj še drug teden in potem dva dni pa bom tudi jaz frej. Čmrlj, tebi tudi pupka ves čas na mehurju sedi? To mi je pa prav grozno. Pa naša je ta teden začela brcati kot nora, se vidi, da se je nogometno prvenstvo začelo . Je rekel moj, da je normalno, da tako brca, da je pač po njem, da kaj pa naj počne, knjigo notri bere . Ko ti voda odteče, naj bi imela drugačen vonj kot urin in tudi kar veliko je naj bi bilo. Meni se je to zgodilo v porodnišnici, ko se mi je samo vse ulilo po tleh. Je medicinski brat takoj pritekel z enormnimi vložki . Midva morava tudi še it očetovstvo uredit. Je moj tudi rekel, da kaj če še enkrat hodit, če je že enkrat to uredil. Ampak midva bova šla šele potem, ko se vrnemo še z drugega mini dopusta. Upam, da me prej kaj ne zagrabi! Glede pogodbe za določen čas pa jaz tudi ne vem. Jagoda, potem nisem edina, ki tako slabo spi. Meni se je pa na morju sanjalo, da sem rodila in to ob 3.11 zjutraj. Sva bila oba z mojim zbujena in on pogleda na uro in je bila 3.17 . Me prav zanima, kdaj bo dejansko nastopila ura D . Še dobre pol ure pa jaz tudi kidnem domov .
|