|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 7:49:27   
Lenča*
Dobro jutro, punce.

Koliko vam kaj uspe spati ponoči? Jaz sem šla včeraj okoli pol polnoči spati in sem se ob pol štirih zbudila. Potem pa do pol šestih bedim, in potem zaspim za eno uro. Če me ne bi mala zbudila, bi po mojem full še spala. Tako da spim maksimalno 5 ur ponoči in posledično sem zjutraj čisto zalimana.

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 9:31:42   
ribica43
Živ! Js mam tudi zelo pozno prvi ctg, bom v 38 +4 že. Ampak sem brala po netu, da načeloma se s ctg-ji pretirava pred pdp-ji. Je pa nujno, da te od 37 tedna naprej redno spremljajo ( teža, pritisk ). Pri meni so to malo zanemarli, očitno zato, ker sem bila celo nosečnost ok. Ampak dokler čutim premike in sem ok, potem je ok. Drugače bi že zagnala vik in krik user posted image .

Js sem tudi že za očetovski dopust odnesla papirje na csd. Potem bo pa partner samo poklical in sporočil točen datum in ime otroka. Sem mela poln kufer rihtanja teh papirjev in še dobro, da smo se tako zmenili, da sem dala vse to z glave.

Jagooda, upam, da bova midve pri prazni luni dihale user posted image . Pa da ne bova čez rok....

Kako so pa kaj očki? Mojga vidim se je kar prijelo gnezdenje, vse neki rihta zdej, prej je bilo skoz "ah, sej mamo še čas", zdej je pa že v fazi "joj, naj počaka še dva tedna" user posted image . Je prav lušen user posted image

Bodite dobro!

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 9:34:15   
ribica43
Načeloma še vedno dobro spim, ravno danes sem se le dvakrat zbudila za lulat. Vmes pa spim ko koma. Sem si misnla, da bom mela kakšne probleme ampak za enkrat je ok, še dobro. Ampak ne hvali dneva pred jutrom al kako že user posted image ...

(odgovor članu ribica43)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 10:39:39   
Light
Jaz pa spim bolj slabo zadnje dneve..celo noč se kotalim iz enega boka na drugi bok..pa si kovter poravnavam pod trebuh user posted image .Pol je treba še na wc vmes, pa malo se še moja pupa tko veselo kobaca po trebuhu..tako se mi kar dogaja ponoči.Ampak vsaj zmatrana nisem glih neki zjutri..malo še čez dan odležim,pa je.

No moj dragi še nič ne paničari..je že nasploh bolj flegma sorte user posted image ..bom pa vidla kako bo pol k rodim. No pa saj,prištimano imava vse..tako da poskušam mirno čakat. Pa grozno lena sem ratala nekaj zadnje dva tedna..ne vem zakaj,ampak nič se mi ne da,še do trgovine ne,niti ven na kakšen čvek s kolegico..kar se tega tiče sem pa grozna ratala..tko da se moram kar v rit nabrcat,da se spravim kaj počet ali da kam grem..pa še vozit se mi ne da.

(odgovor članu ribica43)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 11:12:28   
čmrlj12
Žoga2016 - Ko slišim kakšne težave vse imajo ostale nosečke se šele zavem kakšno srečo mam,da je pri meni vse ok. Drugače se počutim dobro,edino mal več morm počivat ker prov čutim kako mi energije zmanjka al me pa tamičkena tok dol pritiska, da nism zmožna stat. Zadnje tri dni imam občutek kot da jo mam skoz na mehurju in da ne bom zdržala do wc-ja...ko pa pridem do wc,pa par kapljic. Pa izcedek se mi je povečal da mam skoz vlažne hlačke,tko da me na trenutke kr mal skrbi da ne bom prepoznala ko mi bo voda odtekla user posted image rečte mi,da nism edina s takimi skrbmi user posted image

Lenča - Midva greva ponavadi spat enkrat do 23h,pol se pa js okol 3h zbudim za wc,moj ma pa ob 6h odhaja na šiht...tko da ponavadi vstanem tkrt al pa do 6.30. Sm mela pa tud obdobje da sm spala do 8h user posted image

Ribica43 - Sm misnla da so ctg vsak teden po 36t...pa vidim da bomo večinoma imele okoli 38t prvi ctg.
Moj dragi je tko skrben, že zdej vidim da bo super očka. Ampak je še vedno v fazi ''ah,sej mamo še čas''. Včeri sva dobila jogi,tko da bova sestavila posteljico naslednji teden. Pa naslednji teden naju čaka še obisk upravne enote in CSD,da prizna najino pikico (je reku,da pri naslednjem otročku ne misl več it hehe),pa da zrihtava vse v zvezi s porodniško.

Pa teh cunjic nikakor ne zmanjka za prat in likat...mislm,da sm oprala že ene 5 strojev,pa vsaj še ene tok jih morm,da bom mela oprane številke 50,56 in 62. Res nenormalno velik cunjic sva dobila. Pa tud že 68 mam,ampak to je še v škatli.

A mogoče katera ve...js mam pogodbo za določen čas do 1.2. naslendje leto. Pa smo zmenjeni, da se mi bo že pol podaljšala. Zdej sm pa neki slišala, da če ti vmes preneha delovno razmerje, da ti med porodniško pol ne teče več delovna doba,sam še pokojninska? Al bi blo smotrno podaljšat pogodbo do 1.7.,ker tkrt bom zdej začela s porodniško?


(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 13:19:20   
Lenča*
Uh, zdaj sem pa vedno bolj utrujena in tale sopara me prav ubija. Imam okno na stežaj odprto, ostale sprašujem, če jim je kaj vroče in jim ni nič user posted image . So potem res hormoni krivi. Zdaj je vsaj pihat začelo, da me malo hladi. Pa še mala pika-poka brca kot nora pa na mehur mi pritiska, da vsake pol ure na WC hodim. Sem že malo pozabila, kako so zadnji meseci naporni ... S tem, da mene še čaka vse pranje cunjic, nimam še nič pripravljenega. Lupinico imamo edino že doma, po posteljico in jogi gremo drug konec tedna in jo sestavimo. Pa dudko moram it še kupit pa vložke pa mrežaste hlačke pa trdo milo, ... Pa izpolnit še obrazce, ki se jih odda po rojstvu. V bistvu bi me čisto presenetilo, če bo morala iti predčasno rodit.

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 13:28:49   
Lenča*
Pa stanovanje renoviramo in drug teden še pride kup novega pohištva, pa je treba posodo ven zložit pa cunje, jaooo. Zdaj je vsaj mala zdrava, predno smo šli na morje, še ona cel teden ni v vrtec hodila. Pa še očka gre čez vikend raftat in bova sami. Njegov zadnji weekend off user posted image .

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 13:56:14   
jagooda
Bomo vidl kako bo po prazni luni saj je 4.ga :P

Glede pogodbe ti neznam povedat saj imam jaz za nedolocen cas.

Nase spanje je pa tudi ze obupno. Se zbujam na uro. Dons mela se sanje da je krava telicka dubla glede nato da imamo doma kmetijo in res cez 1h ga je dobila..zutri pa ko sla na fb pa najbi dvema voda odtekla..tko da kar malo scary sanje ze..

Kako ste pa kej z energijo ostale?
Jaz jo mam dele dva dni povn. Z viknd ko jo bom pa res rabla bom pa brez. Skoz kej pospravlam in pecem. Samo da se malo ulezem me ze bolj vse boli.

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 14:24:27   
Lenča*
Zdaj vas pa poskusim malo pokomentirat.

Jaz sem imela pri prvi punčki prvi CTG v 36. tednu, potem sem šla pa v 37-em že itak rodit. Drugače bi me po mojem čez dva tedna spet naročila. Ali pa na vsakega, ne vem. Ve ste ene že full naprej, jaz sem šele v 33. tednu.

Ribica, potem bova pa midva tudi tiste papirje za očetovski dopust že kar sedaj izpolnila. Ga bodo vaši partnerji vzeli v kosu ali po delih? Moj ga je v prvo po delih vzel. Najprej je bil par dni doma, potem po dva dni na teden in na koncu po en dan v tednu. Vem, da je bilo treba vse točne datume že vnaprej napisati, kar se mi je full butasto zdelo. Srečnica, ker lahko dobro spiš! Jaz sem že kar pošteno neprespana. Ko pridem domov, grem samo v vodoravni položaj!

Light, da si tako lena postala? Jaz pa to nisem, grem še vedno rada povsod. Samo super bi bilo, če bi se lahko za kakšno uro vmes dol ulegla. No, saj še drug teden in potem dva dni pa bom tudi jaz frej.

Čmrlj, tebi tudi pupka ves čas na mehurju sedi? To mi je pa prav grozno. Pa naša je ta teden začela brcati kot nora, se vidi, da se je nogometno prvenstvo začelo user posted image . Je rekel moj, da je normalno, da tako brca, da je pač po njem, da kaj pa naj počne, knjigo notri bere user posted image .

Ko ti voda odteče, naj bi imela drugačen vonj kot urin in tudi kar veliko je naj bi bilo. Meni se je to zgodilo v porodnišnici, ko se mi je samo vse ulilo po tleh. Je medicinski brat takoj pritekel z enormnimi vložki user posted image . Midva morava tudi še it očetovstvo uredit. Je moj tudi rekel, da kaj če še enkrat hodit, če je že enkrat to uredil. Ampak midva bova šla šele potem, ko se vrnemo še z drugega mini dopusta. Upam, da me prej kaj ne zagrabi! Glede pogodbe za določen čas pa jaz tudi ne vem.

Jagoda, potem nisem edina, ki tako slabo spi. Meni se je pa na morju sanjalo, da sem rodila in to ob 3.11 zjutraj. Sva bila oba z mojim zbujena in on pogleda na uro in je bila 3.17 user posted image . Me prav zanima, kdaj bo dejansko nastopila ura D user posted image .

Še dobre pol ure pa jaz tudi kidnem domov user posted image .

(odgovor članu ribica43)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 14:36:16   
Lenča*
Jagoda, jaz se spomnim, da lačna v porodnišnici nisem bila. Zadnji dan, ko smo šli domov, sem bila pa itak tako vznemirjena, da nisem mogla niti žlice vase spravit. Vode si bom pa jaz full vzela, ker tistega čaja tam ne maram. Pa kakšno čokoladico tudi ali pa kakšno suho sadje. Japonke bom pa tudi jaz vzela za hodit tam. Da imaš lažne popadke? Jaz jih na srečo (še) nimam.

Ta vikend naj bi bil lep, tako da boste lahko skočile na morje, če se kateri še da user posted image . Jaz bom samo počivala ta vikend, mogoče bomo šle z babi edino v LJ malo po nakupih. V soboto pa itak še zjutraj delam par urc.

Lucy, pri nas v porodnišnici pa niso nič šparali z vložki. Pa posteljnino so nam vsako jutro preoblačili, ker na začetku ti vse mimo seka, če imaš še takšne vložke notri. Pa spalno srajco tudi vsako jutro svežo dobiš. Tuširaš se pa itak dvakrat na dan. Nazadnje jaz sicer nisem imela problemov s prebavo, ampak mogoče pa ne bi bilo neumno res tudi kakšen Donat s sabo vzeti.

Žoga, jaz celulita raje sploh ne gledam user posted image . In tako kot ti nimam še nič spakiranega, rok pa konec julija. Zatekam jaz začuda (še) ne, verjetno tudi zato ne, ker še ni prevelike vročine.

Ribica, jaz sem pridelala 7 kg. Zdajle na morju jih nisem nič pridobila, verjetno zato, ker smo bili stalno v pogonu in sem vse sproti pokurila. Pa še tista driska in slabost sta me dajali pa zjutraj sploh nisem mogla nič jesti.

Kje je pa kaj Majska pikica, se ni nič oglasila?

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 14:46:24   
Lenča*
Light, naša pika tudi ne bo bajsika user posted image . Koliko si plačala za bris za streptokok in kako hitro pridejo rezultati?

Čmrlj, jaz bolje, da ne škilim na tisto spletno stran, ker potem bom spet hotela kup stvari nabavit. Lupinico pa le nabavita, brez lupinice ne bo nič user posted image . Okna so tudi pri nas jao bože, ampak to jih bo pa kar bodoči očka spucal.

Light, jaz bom tudi sama pripravila torbo za malo in zase, ko bom šla domov, ker drugače bi mi bogve kaj prinesel user posted image . Pa papirje, ki jih je treba po porodu odnesti na center in občino, mu bom tudi v mapco pripravila. Ker jih ne mislim potem izpolnjevati, ko bo dete že doma. Drugače smo pa mi našo prvo kar precej preoblačili, ker ji je full lularija ven sekala iz pleničke, ker je imela tako drobčkene nogice, tako da smo kar precej oblačilc potrebovali.

Dable, kam bosta pa vidva odpotovala? V katerem tednu si zdaj, da si še upaš dopustovati?

Čmrlj, tlak imam zdaj spet normalen. Po mojem so me na morju malo živčki dajali, ker sem se bala, da se ne bi kaj predčasno začelo dogajati. Pa na nogah sem bila verjetno tudi preveč. Edino v trebuhu me je včeraj nekaj spet rezalo, ampak po mojem zato, ker sem bila preaktivna.

Pa že spet moram lulat, jaooo user posted image .

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   RE: Julijke 2016
16.6.2016 17:21:20   
Light
Tole za pogodbo tud jaz ne vem kako je tako da težko dam kak nasvet glede tega.

Uf jagooda..ti si imela pa kar mal preroške sanje.

Lenča za bris sem plačala 30 eur..rezultati pa so enkrat v 14ih dnevih je rekla..da pa če prej rodim naj pa v porodnišnici povem da sem dala bris in pol oni kar tja pokličejo.
No jaz itak nimam kakšne slike v glavi koliko cunjic kaj rabiš,ker je le moja prva nosečnost.Tako da sem bolj po občutku nakupovala in se trudila da nisem preveč seveda,ker zdaj itak hitro vse preraste a ne.
Lulam pa tudi jaz cel dan po kapljicah,edino zjutraj ko se zbudim malo bolj konkretno stečeuser posted image . Pa izcedka je kar nekaj..tko da brez dnevnih vložkov ne gre.

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
   RE: Julijke 2016
17.6.2016 8:29:39   
Lenča*
Dobro jutro user posted image .

Jaz spet od treh do pol šestih nisem spala, potem pa eno urco. Vsaj spat sem šla včeraj že malo po 10. uri. Pa še mala ima danes zaključek v vrtcu, bom pregorela user posted image .

Light, jaz imam tudi kar nekaj izcedka spet. Pa slabo mi je bilo zjutraj tudi. Se res ne spomnim, da sem prejšnjič imela proti koncu nosečnosti slabosti.

Kako prenašate vročino in soparo? Mene prav duši.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
   RE: Julijke 2016
17.6.2016 9:17:09   
Light
Uf sopara ja..jaz samo da sem 5 min na soncu, sem vsa prešvicana..tako da sem kar vesela,da ne bom celo poletje ta trebuh nosila..si sploh ne predstavljam kako bi prenesla. Tako da najraje sem lepo v senci user posted image .Drugače pa že nasploh težko vročino prenašam..kar je tam nad 25°C je že kar preveč.Pa še tale vreme ni več tak k včasih..saj če ne bi tele naše vročine spremljala sopara,bi najbrž lažje tudi vročino prenesla. Ampak kaj čmo..takle mamo user posted image

Sem pa danes končno za spremembo spala kot ubita..najbrž je pripomoglo k temu,da sem mojemu pomagala pucat k je belil,pa mal pospravljala,pa bila cel dan v pogonu..tko da sem si lenobo mal ven iz riti zbila,pa še naspala sem se user posted image

< Sporočilo je popravil Light -- 17.6.2016 9:18:39 >

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
   RE: Julijke 2016
17.6.2016 9:18:30   
Lenča*
Light, srečnica, ker si dobro spala user posted image . Jaz bi imela pa tam 22 stopinj ves čas pa sonce user posted image .

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
   RE: Julijke 2016
17.6.2016 9:28:07   
Light
Ja to je bila ena noč zdaj po dolgem času da sem res spala user posted image

No zdaj me pa čaka še malo pospravljanja..aja pa še cunjice moram naštimat za našo frajlo oz. za mojega dragega da bo prinesel,ko bo prišel po naju v porodnišnico.
Zdaj bom imela problem kaj prištimat user posted image ..v kaj boste pa ve kaj oblekle vaše lepote..imate že kaj pripravljeno?

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   RE: Julijke 2016
17.6.2016 9:30:24   
Lenča*
Jaz še nimam nič pripravljenega, ampak spet ji bom dala gor bodi z dolgimi rokavi pa kakšne frajerske kavbojkice bom nabavila. Nogavičke mi je pa celo že uspelo troje kupit.

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
   RE: Julijke 2016
18.6.2016 7:55:55   
Lenča*
Pa ze spet mi je slabo, za popenit!! Sem mislila, da bom morala avto ustavit in it bruhat, jaooo. Zdaj tukaj pri odprtem oknu v sluzbi stojim in cakam, da me mine. A je se kateri zdaj na koncu slabo??

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
   RE: Julijke 2016
18.6.2016 19:11:36   
jagooda
Jaz imam pristimanga ze za tamauga iz porodnisnice. Hlacke z stopalkami,bodi z dolgimi/kratkimi rokavi,jopico,kapico,rokavicke in copatke zasite ;)
Glih danes vse pristimala pa se zase torbo ;)

Ojoj boga. Meni je tud slabo ampak kakor tebi pa ne. Upam da cimprej mine ;)

(odgovor članu Lenča*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
   RE: Julijke 2016
19.6.2016 10:39:21   
Light
No meni ni nič slabo..me pa danes vse nekaj boli..pa špika me skoz spodaj tako da danes bom očitno kar preležala to nedeljo.Aja..a kaj veste kje bi kupila une posodice,ki jih lahko natakneš na previjalno mizo?

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   RE: Julijke 2016
19.6.2016 10:43:31   
aja2
Hej, glede posodic za previjalno. Jaz sem jih pri prvi nosecnosti kupila v Ikei (Graz). Lp

(odgovor članu Light)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
   RE: Julijke 2016
19.6.2016 19:15:36   
jagooda
Zgleda je malo vpliv polne lune ;) . Sej se malo pa bo mimo ;)

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
   RE: Julijke 2016
19.6.2016 23:52:41   
Žoga2016
Oj, da se še jaz malo oglasim. Jaz spim kot ubita, tudi kdaj čez dan, hitro sem utrujena. Tudi mala v trebuščku nič več tako pogosto ne pleše, v bistvu je kar malo gibov pa še ti niso tako intenzivni. Upam, da ni kaj narobe, ima premalo prostora?

Cmrlj12 jaz sem tudi zaposlena za določen čas do 30 junija, 1.julija pa nastopim porodniško, ker imam pdp 27.julij.

Lenca* meni sicer ni slabo, samo mi nobena hrana ne ugaja. Pa bi rada cel čas nekaj jedla.....

Jaz sem kupila kompletek za iz porodnišnice v trgovini Junior, vsebuje pa kapico, rokavičke, bodi in jopica z dolgimi rokavami. Hotela sem belega in tu so ga imeli user posted image

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
   RE: Julijke 2016
20.6.2016 6:22:04   
jagooda
Pred koncem se itsk umirijo pri nekaterih. Vazno da ga vsaj enkrt cutis cez dan ;)

(odgovor članu Žoga2016)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
   RE: Julijke 2016
20.6.2016 7:41:00   
majska pikica
drage moje nosečke rada bi vam javila da nas je 09.06.2016 ob 16.13h z 3540g in 50 cm preenetila v 35 tednu naša lepotička Anamari. naša kraljična je zdrava nasmejana in včasih malo jokava. večjih težav nimama razen da se zdravstvo ne more odločiti ali je nedonošenka ali so pa oni naredili napako v višini gestacije hehe sedaj nam je to že nepomembno saj sma v petek končno zapustili to zdravstveno džunglo in se v objemu najdražjih veselo cartama.
želim vam čim lepši konec nosečnosti in kasnejše veselo cartanje.
draga lenča ja kot sma že govorile šlo je za preenklapsijo in to v težji obliki sedaj je oteklina nog čisto popustila pritisk pa se tudi počasi umirja.

(odgovor članu jagooda)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?