|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delitev stroskov/problem
12.1.2016 16:17:06   
ronja
Če pogovor ne pomaga, potem je možna samo akcija: ok, položnice moraš plačat, razumem. V trgovini pa NE kupi nič, kar ima on rad, ampak nakupuj hrano, ki je poceni in jo imata radi vidva s tamalim. Ko bo 3. zapored jedel grisek za večerjo, mu bo mogoče svanulo, da je treba tudi hrano plačat;). Vsekakor ne plačuj več vsak mesec več, ker to ipak ni fajn. Nekako mora pogruntat in si pošlihtat prioritete. Zaenkrat ne vidi, da ti plačuješ več in pač mora spoznat.

ja petea, točno tako je pri nas. moj mož plačuje vse položnice prek svojga internetnega računa (ki je skupen v bistvu), ker je tako lažje in denar gre iz obeh "blagajn".je pa res, da se pri nas šteje ves denar za skupen, dokler mamo skupno gospodinjstvo in smo ena družina. nekak ne vidimo smisla v moje-tvoje, ker na koncu planiramo skupaj počitnice (kdaj in kam in za koliko), iz enega skupnega budgeta gre denar za tamalin tečaj, od tam se vzame za naše zimske čevlje, če jih kdo rabi, za sušilec, za hrano... itd. - na koncu gre vse iz enega (našega) fonda.
Podpis. Midva se sicer hvalabogu nisva še nikoli kregala zaradi denarja, čeprav sva bila že oba brezposelna v najini dolgi skupni karieri:D. Ampak to ni bil noben problem kar se tega tiče ( ne me narobe razumet, valjda je boljše met zaposlitev in svojo plačo, ampak ne zato, da se ne bi kregala zaradi denarja;). Imava vsak svoj račun, plačuje vse on prek klika, povedal mi je sicer svoje geslo že milijonkrat, mojega pa itak ve, če plačuje:D, ampak ne vem, če bi ga zdaj vedela, ker ga nikoli ne rabim:D. Isto je s številkami od kartic. Se ne ukvarjam kaj dosti s financami. Vprašam, kako stojimo, da vem planirat stroške in pogledava vsake toliko bilanco, da veva, kam plovemo in kaj bi se dalo naredit. Ampak to nama špila, vsekakor to ne bo delalo pri vama, ker tvoj ni tak kot moj lubi. Zmeniva se pred večijimi nakupi in v trgovini navadno plača tisti, ki ima več na računu. Zapravlja noben, šparava skup. Tudi sama nimam minusa na računu, čeprav nimam veliko prihodkov trenutno, ampak ker večino stvari zdaj on plačuje, mi ostane toliko, da lahko kupim kaj, kar pač rabimo. Če želim kupit kaj extra, recimo letos eno drago igračo za tamalo, pa sem extra zaslužila in nisem mela potem nobene slabe vesti, hehe:). Ne gre vedno, včasih pa se vse izide:). Saj ni treba vse takoj - in tega bi se moral tvoj partner naučit.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu gizdova)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Delitev stroskov/problem
12.1.2016 19:12:26   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

kako pa ves koliko jih ima nasa druzina? Po moje si usekala cist mimo.


Sklepala sem pač, da sta oba zaposlena in morata po zakonu imeti vsak svoj bančni račun, da se nanj nakazuje plača......ker ZDR pravi tako:
Plača, povračila stroškov v zvezi z delom in drugi prejemki delavca se izplačujejo v skladu z zakonom preko bančnega računa delavca.

Tako da tako mimo pa spet nisem usekala.....user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Delitev stroskov/problem
15.1.2016 11:32:43   
kalbo
Pomojem ljudem, ki funkcionirajo na način kot ga opisuje avtorica teme osnovne zadeve pojma"partnerska zveza" niso jasne. Če ste družina, potem se začnite obnašati kot družina. Načinov je več, midva od vsega začetka funkcionirava na način "vse je skupno" nima veze katera kartica se vleče in kolk je kdo dal za položnice. Drugi imajo raje skupen račun na katerega polagajo dogovorjene zneske (pol dohodka se mi zdi fajn dogovor). Važno je, da se razume, da ste družina in ne cimri, ki si res vse delijo do centa.

Tast in tašča se še danes po 40 letih zakona nonstop bockata, kdo je za kaj dal več in podobno, kar je meni od nekdaj največji nesmisel.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 15.1.2016 11:34:50 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Delitev stroskov/problem
15.1.2016 13:11:39   
ronja
Tast in tašča se še danes po 40 letih zakona nonstop bockata, kdo je za kaj dal več in podobno, kar je meni od nekdaj največji nesmisel.
user posted image Moja LOČENA starša nimata takih problemov:D. Mami da očteu naročnino na časopis, on pa kupi njej domače olivno olje. Sama si tudi ne predstavljam met tega strogo ločenega. Res pa je, da če si brez dohodkov, nekako nočeš nič zapravljat, čeprav drugi ne bi imel nič proti (sva bila že oba v tej situaciji in enako reagirava).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Delitev stroskov/problem
15.1.2016 22:40:53   
Paštetka
V skupnem gospodinjstvu vsak prispeva po najboljših močeh. Eden z denarjem, drugi s hišnimi opravili, ali oba oboje, ... Pa če je to fifiti fifti vsakega, ali 30:70 ... Ali kako drugače. user posted image vsak po najboljših močeh.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Delitev stroskov/problem
17.1.2016 1:47:03   
nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: liliana


IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Sploh ni bilo tako mišljeno, da bi kateri komu preverjal račun, temveč, da ko jaz na računu nimam več denarja, plačam z njegovo kartico, kjer še je denar in ga ne rabim pred tem spraševati in prositi za denar - in seveda obratno! In ravno to je zaupanje - oba si zaupava, da ne bova denarja trošila za brezvezne stvari, temveč za to kar družina potrebuje! Če si kdor kaj zaželi, pa si tudi privošči, tako da imava oba dovolj intime tudi na tem področju ;-) In še nikoli se nisva prepirala okrog denarja...mislim, da to pove dovolj.



Seveda ne......ker je na tvojem in njegovem računu dovolj za vajine potrebe (oz. za potrebe vajine družine)......če bi on ostal brez službe in ko na tvojem računu več ne bi bilo denarja, ker tako brezglavo trošiš, da sprazniš svoj račun in se potem vržeš na njegovegauser posted image pa bi se tudi začela prepirati, ker bi bil fond prazen......tako kot avtorica teme in njen partner.....in takrat bi jo mogoče celo razumela......

In govorila sem o svojem pogledu na pooblaščanje in vpoglede v partnerjev račun......




Pri nama je tudi vse naše, res pa je, da nisva pooblaščena eden drugemu. Je pa vse naše in da tisti, ki pač ima. Od vsega začetka je bilo pri nama tako, tudi ko še nisva imela otrok.
Je pa res, da nikoli ni nobeden od naju zapravljal kaj dosti za neumnosti ali "neumnosti". Vedno sva najprej poskrbela, da so plačane vse položnice, nato da ostane dosti denarja za hrano oz. ostale življenjske stvari, šele na to so na vrsto prišle moje ali njegove kaprice. Ampak midva sva še starega kova, pa le-teh niti nimava kaj dosti oz. jih vseskozi prilagajava finančnemu proračunu.

In zaradi denarja se res nikoli nisva kregala. Nikoli.


(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Delitev stroskov/problem
17.1.2016 10:20:51   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Moja LOČENA starša nimata takih problemov:D. Mami da očteu naročnino na časopis, on pa kupi njej domače olivno olje. Sama si tudi ne predstavljam met tega strogo ločenega. Res pa je, da če si brez dohodkov, nekako nočeš nič zapravljat, čeprav drugi ne bi imel nič proti (sva bila že oba v tej situaciji in enako reagirava).


Tvoja starša sta se ločila, pa mu mama še vedno plačuje naročnino za časopis......? A to za rojstni dan ali za "decemberske dobre može".....? Ali sta še vedno tako povezana, da si kljub ločitvi te zadeve plačujeta....

Sprašujem, ker zadnje čase (tudi na RR) slišim glede ločitev take stvari, da sploh ne vem, zakaj se ljudje ločijo.......če žvivijo praktično še naprej kot družina........in plačevanje naročnine za časopis (razen, če ni kako darilo) se mi zdi taka zadeva, ki vsaj po moje, ni več stvar bivšega zakonca, še posebej, če ima ta novo družino.......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Delitev stroskov/problem
18.1.2016 10:21:00   
ronja
Tvoja starša sta se ločila, pa mu mama še vedno plačuje naročnino za časopis......? A to za rojstni dan ali za "decemberske dobre može".....?

Za darilo:). Ne še vedno, po novem, od lani dalje. Predlani me je vprašala, kaj bi mu lahko dala za rd in novo leto (ima rd tik pred novim letom), ker ga pač zdaj bolj poznam. In potem mu je dala to. On njej vsako leto kupi za celo leto olivnega olja, tako da se strošek vsaj porovna, brez skrbi;). Je pa olivno olje tudi njen novi dragi, očeta to nič ne moti, celo povabil ju je k sebi domov, da se spoznajo, pa si novi ne želi (še za nas (otroke) je dolgo trajalo, da si je to upal, pač tak tip človeka).

Haha, moja mama in oče sta imela dobre razloge, da sta se razšla, verjemi;). Mislim, da nobenemu od nas ni bilo čudno, da sta se, bolj smo se čudili, da sta tako dolgo zdržala skup (33 let), ker sta res zeloooooo različna karakterja z različnimi zanimanji, precej tudi vrednotami, itd... Pač niso vsi za skup, ni pa treba, da se zato sovražiš. Pač v enem obdobju rabiš takega človeka, potem pa drugačnega in ni nujno nič narobe z enim ali drugim. Ali pa šele kasneje spoznaš, da ni pravi zate oz. ne funkcionirata dobro.

Meni sta oba bivša fajn človeka, letos smo se dobili na morju, na nudo plažiuser posted image (sem se pa spomnila prej vzet kopalke s sabo in nisem bila gola, niti njegova žena ni bila, on je pa bil, pa ni nobene motilo, niti lubija, ki ga sicer ni bilo zraven, ker je delal tu, sem mu pa seveda povedala;). On ve, da nimam nobenega namena bit s katerimkoli od bivših, mislim, da obe ženi tudi to vesta, zakaj bi bilo potem ljubosumni? Otroci so luštni, jaz ne bi mela nobenega problema pazit enih ali drugih:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Delitev stroskov/problem
18.1.2016 10:23:47   
ronja
Glede teh ločitev in povezanosti je pa včasih hecno: poznam ločene pare, ki so spali skupaj manj dolgo tega kot kakšni še poročeni;).

Mojadva sta si do lani še vedno voščila za obletnico poroke (ločena sta že več kot 10 let, bližje 15, ne vem natančno), moj tast se do lani še nikoli ni spomnil (lani smo ga klicali 3je: oba sinova pa še jaz, 3 dni prej, 2 dni prej in na tisti dan, da je končno ratalo, da ni pozabil:D). Različni smo;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Delitev stroskov/problem
19.1.2016 20:47:48   
Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pač niso vsi za skup, ni pa treba, da se zato sovražiš.


Ljubiš tudi ne, je pa fajn, da ostaneš človek. Kje je meja, je težko reči, ker smo različni...ampak če ostanemo ljudje, se znamo tudi povleči nazaj, če se kdaj meja prestopi,

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Delitev stroskov/problem
19.1.2016 21:30:37   
patrino
Ha, ha, tole ...user posted image
Meni sta oba bivša fajn človeka, letos smo se dobili na morju, na nudo plažiuser posted image (sem se pa spomnila prej vzet kopalke s sabo in nisem bila gola, niti njegova žena ni bila, on je pa bil, pa ni nobene motilo, niti lubija, ki ga sicer ni bilo zraven, ker je delal tu, sem mu pa seveda povedala;). On ve, da nimam nobenega namena bit s katerimkoli od bivših, mislim, da obe ženi tudi to vesta, zakaj bi bilo potem ljubosumni?

Sori men je tole tako smešno ko si predstavljam ...obe ženski- sedanja in bivša- vsaka na eni strani- oblečeni na nudo plaži on pa na sredi nag menca. Vedno se mi zdi malo weird situacija ko butneš skupaj z bivšimi, če pa je v adamovem kostumu je pa to še toliko bolj ubitačno...

no pa tole:
Mojadva sta si do lani še vedno voščila za obletnico poroke (ločena sta že več kot 10 let, bližje 15, ne vem natančno),

Ločena sta že 15 let , onadva pa si še kar voščita za obletnico porokeuser posted image ?

Oh Ronja, si me nasmejala- takole pred spanjem.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Delitev stroskov/problem
19.1.2016 23:18:07   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Mojadva sta si do lani še vedno voščila za obletnico poroke (ločena sta že več kot 10 let, bližje 15, ne vem natančno)


kaj točno si pa voščijo?

sploh mi ni jasno....
a si voščijo:
- da niso več poročeni?
- da so srečno ločeni?
- namišljena leta poroke (po ločitvi)?
- ker so se vsaj 1x v lajfu poročili?
- v spomin na leta sreče?
- v spomin na poročni dan?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Delitev stroskov/problem
20.1.2016 13:17:52   
ronja
Ljubiš tudi ne, je pa fajn, da ostaneš človek. Kje je meja, je težko reči, ker smo različni...ampak če ostanemo ljudje, se znamo tudi povleči nazaj, če se kdaj meja prestopi

Podpis.

hehe, patrino, verjamem, da je smešno, saj je meni tudi:D. V bistvu pa ni niti opazil, sva ga spomnili, ko smo se s čolnom peljali v bližino pomola, da bi bilo pa zdaj mogoče fajn, da se obleče:D. Sicer pa mislim, da nobeni ni bilo nerodno zato, saj sva ga obe že videli nagega:D in kar se mene tiče, ne bi šla nazaj, kar se nje tiče, pa ne bi zamenjala, tako da ni problema:). Je pa pogovor stekel čisto normalno, brez zadrege ali česarkolitakega. Samo mi smo bili vedno mal odbita familija:D.

Kaj si mojadva voščita? Verjetno, da sta zdržala tako dolgo skup, ne vem -nisem bila nikoli zraven, kadar sta se poklicala. Pokličeta se, ker je pač ta dan in se pogovarjata, kako sta, po moje.
Mateyka, po moje v spomin na srečna leta in da sta srečno ločena. Zakaj pa ne? Meni je to kjut:). Ziher boljše kot ona druga varianta, ko tast pozabi in potem tašča še en mesec mulo kuha:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Delitev stroskov/problem
20.1.2016 15:27:34   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Ziher boljše kot ona druga varianta, ko tast pozabi in potem tašča še en mesec mulo kuha:D.


Nikoli ne bom razumela, zakaj nekateri raje kuhajo mulo, kot uberejo 3. pot - da namesto čakanja sami voščijo partnerju ob obletnici...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Delitev stroskov/problem
20.1.2016 21:49:12   
liliana
No.....moram priznati, da se je nama že večkrat zgodilo, da sva pozabila na obletnico....in se je eden ali drugi spomnil čez mesec ali dva, da sva pa imela obletnico.......user posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Delitev stroskov/problem
21.1.2016 14:16:54   
ronja
Midva je sploh nimava, pa so vsi problemi rešeniuser posted image : Pozabila bi pa verjetno oba:D.

Petea, ne vem, verjetno mu celo vošči, vendar ker on nima nič zanjo in ker se ni spomnil, je jezna. Potem se on trudi, vendar njej nič več ne pomeni, ker je pač pozabil (njej pač pomeni ta dan in ne potem, ko mu že ona reče, kaj češ, različni smo). Sta pa nemogoča oba glede tega: ona je jezna vsakič po skoraj 40 letih zakona, on pa pozabi vsakič in ga je bilo res težko spomnit (ker ko sem pred par leti prvič rekla lubiju, naj ga spomni, da imata obltenico, je najprej lubi pozabil (ipak je njegov sin, a ne?:D), potem drugič ga je spomnil, pa je bil tast prepričan, da ni na ta dan in seveda sem mislila, da sem se očitno jaz zmotila - valjda bo on boljše vedel, kdaj se je poročil ko pa jaz. No, žal ni bilo tako in je bila spet užaljenost. Potem je bilo eno leto spet tako, da nekak ni verjel, da je res že to to, no tretje leto pa nam ga je uspelo prepričat s skupnimi močmi, je še svak pomagal:). Zdaj to laufa, da če ga spomnimo, verjame, kupi nekaj in sta oba zadovoljna:). Včasih je tako malo treba, pa tako težko izvest:D.

< Sporočilo je popravil ronja -- 21.1.2016 14:22:44 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Delitev stroskov/problem
21.1.2016 17:06:11   
patrino
Mislim, da je tako kot pri večini stvari, tudi pri teh obletnicah tako, da se človek pač potrudi in si zapomni zadevščino, če njemu osebno to nekaj pomeni oz. če to pomeni partnerju. Kajti tudi , če tebi na skrivaj ali pa odkrito dol maha, se mi zdi lepo in prav, da si nekako zapomniš datum, če veš, da partnerju /ki ta dan predstavlja nekaj posebnega. Saj bistvo partnerstva in medsebojna ljubezen je tudi v tem, da narediš nekaj, kar razveseli drugega in ne vedno le tebe. Verjamem, da prihaja do prizadetosti in užaljenosti, če en namerno ignorira oz. brezbrižno leta in leta pozablja te zadeve, kljub temu, da ve, da s tem prizadene drugega. Ni le sama obletnica tisto, v bistvu je to vedenje , da nekdo nekaj stori predvsem zato, ker mu ni vseeno za drugega.
Če se takšna ignoranca in " pozabljivost" vlečeta leta in leta verjetno na nasprotni strani ni le kuhanje mule, temveč tudi resna prizadetost.
Pri nas sva imela dolga leta za "obletnico" dan, ko sva imela prvi randi. Ko sva se poročila, sva k temu dodala še poročni dan. Če se spomniva, "praznujeva" (z večernim izhodom brez mulčkov, dobro večerjo doma, skupnim izletom, čokolado...) obakrat. Se zgodi, da en pozabi, pa se spomni drug. Včasih pozabiva oba in se spomniva čez čas. Iz tega ne delava slona, temveč je ta zadevščina ena mala lepa stvar, ki je vzrok, da malo obujava spomine in se spomniva, kako je bilo takrat, ko ....takrat , ko sva bila še sama in ko se je vse skupaj šele začelo.

Nikoli nisem razumela ljudi, ki partnerja strogo opozarjajo na datum teh zadevščin, hkrati pa mu komandirajo, kaj naj jim kupi v ta namen itd. Tudi ob rojstnih dnevih in podobnih zadevah. Mene to spomni na stalno in konstantno samozadovoljevanje , kljub temu, da imaš zraven partnerja. Do strele! Kaj ga potem rabiš? Če le malo poznamo in opazujemo drug drugega in nam ni vseeno , vemo kaj komu paše in kaj in kdaj si želi.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Delitev stroskov/problem
25.1.2016 14:21:56   
ronja
Patrino, lepo, da se imata lepo na obletnice in da vama nekaj pomenijo. Tastu pač ne in hkrati je bil dolga leta prepričan, da imata obletnico po rojstnem dnevu najstarejšega sina (ta se je sicer rodil 2 leti kasneje, ampak je na isti mesec), v bistvu pa je bila prva poroka in to mu doooolgo ni šlo v račun:D. Odkar ga spomnimo, je ok, ni da bi hotel prizadet taščo, samo čisto res pozabi na te reči, ker tudi njemu nič ne pomenijo, ne darila ne nič. Ravnokar mi je dal vrtalni strojček z nastavki, ki ga je dobil za darilo, pravi da nima s tem kaj počet. Svak, ki mu je to dal, bi verjetno rajši videl, če bi mu oče povedal, kaj si želi, da bi mu kupil to, kar si želi... In tast bi veliko rajši videl, če bi ga tašča opozorila na datum kot da se kuja...Različni ljudje, veliko različnih načinov. Meni so prazniki fajn, ni mi pa noben problem, če ne praznujemo obletnic ali če bi kdaj kak praznik, ki ga praznujemo, pozabil. Vem, da ni za te reči in da tega ne bi naredil zato, da me prizadane, zato me ne bi bolelo. Ona pa čuti drugače - in tudi čisto razumem. Če ti to nekaj pomeni, ti pač pomeni.

Je pa za nekatere ljudi veliko težje najti pravo darilo kot za druge - nekaj je to, koliko ga poznaš, nekaj pa to, kako izrazite hobije imajo in koliko časa zanje imajo. Tastu je res težko kaj kupit, ker hobi, ki ga ima, zdaj ne pride preveč v poštev, ni za nobeno razvajanje, itd... skratka pri njem se vedno najbolj namatram, pa mu ravno tako kot vsem ostalim želim dat kaj, kar mu je všeč.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?