Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, saj se skoz prepričujem, da bo vse ok, ampak vsake toliko me pa še vedno obide kakšna črna misel. 
. Priznam, da bi svojega nekam poslala, če bi bil "tečen", ker sem se ponoči vrtela, slabo spala ali vzdihovala. Tako pa mi zjutraj žalostno reče "spet si slabo spala, kajne?" in me ekstra objame, že ponoči me večkrat poboža, kaj več pa ne, ker v času slabosti nisem prenesla, da bi me ponoči objemal in se stiskal k meni. Popoldne pa me nažene počivat
:)
tudi zate :-) lepo nosečnost! Aja slabosti bojo pa počasi minile v katerem tednu pa si.... ker slabost traja do 12 tedna mogoče kakšen teden več....
meni tista razmerja na koncu niti niso bila tako pomembna (ok, bi se zasekirala, če bi bila res slaba, ampak saj potem obstajajo še drugi testi itd.), bolj mi je bilo pomembno, da ga vidimo in da vidimo, da je vse ok. bodi optimist, zagotovo je vse ok!
)
Z nami so bile
.
in pripelješ srečno do konca.