|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
27.12.2015 21:44:44   
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Meni je Baby check mini pokazal rahlo crtico tudi ko nisem bila noseca tako da mu ne zaupam. Najbolj zaupam ClearBlue, pa tudi FirstSign je ok.
Dokler user posted image ne pride je upanje! Drzim pesti! user posted image

P.s.vidim,da ne poznaš moje celo-mesečne zgodbe :-)

P.p.s. Ko boš noseča boš vedela.

< Sporočilo je popravil foxy_cat -- 27.12.2015 21:47:43 >

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 7:36:15   
mamica3x3
Jutro punce,po dolgem casu se vam malo oglasim,slabosti so me totalno onesposobile,od infuzij in obiskov urgence se stanje po dobrih 3 tednih umirja,lahko celo ustanem in kaj naredim,grozno je bilo,nobena N tako naporna,vmes sem imela se rjavkast izcedek ampak hb je z naso pikico vse ok,videla sem srcka in vse je kot mora bit,jaz pa se tudi picasi spravljam k sebi,sem na bolniski do 5.1.,ko imam prvi (uraden) pregled.
Kako ste ve?
Mi smo veselo novico najblizjim ze povedali,predvsem zaradi mojega stanja,da so mi tudi pomagali pri tamalih dveh.
Komaj cakam na pregled,mam pa,v zadnjih dneh malo tezav z vodo,ko lulam me pece,verjetno pa je to tudi posledica,ker sem toliko tekocine izgubila.
Se malo pa bo prvo tromesecje za nami,pol pa se zacne tisto lepse obdobje nosecnosti.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 9:17:40   
Neli3

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat


IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Tudi moja temperatura je precej visja kot pred zanositvijo. Ves cas imam okoli 37.0, tudi do 37.3 prileze ce kaj delam, se gibljem,.. Koliko pa tebi kaze termometer? user posted image

Temperaturo bi si morala merit cel mesec. Jaz imam povišano že od 9.12.


Jaz si jo merim ze zelo dolgo, takoj zjutraj, vcasih za hec popoldan. Moja je povisana od ovulacije dalje tako kot mora biti. Sedaj bom z merjenjem koncala ker ni vec potrebno user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 9:20:06   
Neli3

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Meni je Baby check mini pokazal rahlo crtico tudi ko nisem bila noseca tako da mu ne zaupam. Najbolj zaupam ClearBlue, pa tudi FirstSign je ok.
Dokler user posted image ne pride je upanje! Drzim pesti! user posted image

P.s.vidim,da ne poznaš moje celo-mesečne zgodbe :-)

P.p.s. Ko boš noseča boš vedela.


Hotela sem odgovoriti pikapoki piki user posted image
Zate pa vem, da si imela ta mesec veliko tezav, ki so se super resile user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 13:03:10   
kalica
Živjouser posted image user posted image user posted image !!

Tudi jaz se vam pridružujem. Prejšnjo nedeljo sem zagledala plusek, tako da po mojih izračunih okrog 24. 8. pričakujeva drugega otročička. Doma imava 20 mesecno pridno punčko. user posted image
Meni je trenutno vse tako, kot da sploh nebi bila noseča...edino kar se bom morala začet pazit je prehrala. V prvi nosečnosti sem imela sladkorno. Je še katera taka tukaj?
Za pregled bom poklicala po praznikih in se potem tudi prudružim na FB.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 14:02:22   
Popotnica4715
Hej punce...jaz pa moram malo pojamrati :( sem tok žalostna...no saj sem sama kriva, ker sem vedno sanjarila, kako bom srečna ko bom noseča in bom kot ptička na veji (sem se zavedala N nevsečnosti, ampak to bi še prenesla). Zdaj pa je že od vsega začetka vse narobe in bi lahko vsak dan jokala. Že pri petih tednih sem prvič zakrvavela in me je G dal na estimo. Nato se je po enem tednu pokazalo, da je vse ok, srček bije in sem bila presrečna in sem mislila, da bom lahko končno zadihala. Pa sem začela čez par dni spet krvaveti, krči, bolečine...spet pregledi, sicer vse ok. Nato so se začele obupne slabosti, glavoboli, omedlevica....ampak sem bila tega nekako "vesela", saj je to navadno dober znak. Nato sem spet imela rjave izcedke, a nisem nikamor šla, saj mi je G rekel, da je vse OK in da bom očitno ena tistih, ki pač ves čas malo krvavijo (se mi je sicer zdelo čudno, da je tako ležeren glede tega, ampak sem rekla ok). Nato pa v soboto spet sveža krvavitev in ne tako malo (8t3d). Sem bila prepričana, da je splav...greva z možem na urgenco. S fižolčkom vse ok, mi je pa rekel, da zgleda, da se bo posteljica zasidrala ravno čez MV (torej sum na placenta previa). Seveda je za take diagnoze še zdaleč prezgodaj, ampak me je vseeno razžalostilo. Ukazal mi je ležanje, ker imam še vedno precej rjavega izcedka. In zdaj ležim in ležim, vse me boli...Saj vem...vedno sem govorila, da za zdravega otročka vse pretrpiš...ampak mi je blazno težko. Hormoni me spravljajo v jok, in ker sem bila prej vedno zeloooo aktivna, me stalno ležanje spravlja ob živce in če bo to tako vso nosečnost, me bodo lahko samo še v Begunje peljali (no malo pretiravam :D). Poleg tega pa me ubija slabost, glavobol in hrbet...ampak to bi še prenesla, če bi vedela, da je drugače vse ok. Tako pa se vse tako vleče, da komaj živim. Ah ja...upam in upam na najboljše, ampak počasi mi vse skupaj že jemlje pogum. Res sem žalostna, ker sem želela biti aktivna in vesela nosečka...ja, ko pa si vse že vnaprej vtepemo v glavo :( Me pa še matra to, da ne vem kako je na urgenci G mislil z ležanjem...rekel je nobenih sprehodov, ležat punca! Jaz pa se drugače bolje počutim, če se gibljem...kaj pa vem...očitno lahko samo čakam, kaj bo prinesel čas.

_____________________________

Life begins AT THE END of your comfort zone.

(odgovor članu kalica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 14:12:23   
pikapoka pika
No pa je prišla M.. tiste črtice si bile lažne čeprav sem jih ene 5 nalulala, tudi na prvi dan izostanka. Nikoli več ne delam babychecka user posted image
april 8 hvala za spodbudo user posted image itak nisva načrtovala samo ko misliš da je se pa kar začneš veselit..
popotnica 4715 naj se ti čimprej začne mirnejši del nosečnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Popotnica4715)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 16:32:44   
pikap0ka
pikapoka pika: joj škoda za M. ampak verjamem, tudi če ne načrtuješ se potem kar veseliš in si sedaj verjetno toliko bolj želiš. Je že neka višja sila bila povezana, pa bo morda za prihodnjič :) Vso srečo!

Popotnica4715: že vseskozi se sprašujem, kako lahko karnaenkrat pride do krvavitev, splavov ipd.. če pa je bilo prej vse ok. Glede na to da srček bije in je z tvojim fižolčkom vse ok, bodi močna in pogumna. Kljub vsem slabostim in bolečinam od ležanja, poskusi ubogati ginekologa, počivaj in vzemi si čas zase, beri knjigo, raziskuj po spletu,.. očitno rabi svoj čas in svoj počitek, boš morda lahko kasneje aktivna in vesela nosečka, ne izgubi upanja :) ŠE najmanj je do 3.meseca ležanja, ostalih 6m pa boš sigurno vesela in mirna nosečka. Bom držala pesti, da mine ta čas počitka čimprej!! Kdaj pa imaš ponovno pregled?

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: avgustovke 2016
28.12.2015 17:36:44   
Popotnica4715
Hvala obema pikapokama za spodbudne besede:D ja se zelo trudim upoštevat vsa navodila, ampak sem zelo zbegana. Na urgenci mi je rekel strogi počitek, osebni G pa je zelo proti temu (pravi, da to ne bo nič spremenilo). Ampak kolikor jaz poznam mojega G, je on vedno zelo proti vsem navodilom, ki jih dajo drugi strokovnjaki (sem ga že večkrat poskusila zamenjati, pa nihče v bližini ne sprejema na novo, doma pa sem precej daleč od večjih mest). Na vsakem pregledu si je vzel točno minutko, da je pogledal če bije srček in to je to. Rekel je: "lejte srček bije, krvi notri ne vidim. Vse je videt ok, pojdite domov in se ne sikirajte." Jaz imam pa sto vprašanj, na katera dobivam odgovore kot so "jah, bomo videli." Saj ne pričakujem, da mi paničari, ampak rada bi, da mi predstavi dejstva in pove, kako stvari stojijo. Na urgenci mi je G po parih minutah UZ takoj jasno razložil, kaj povzroča krvavitve. Teden dni nazaj pa moj G ni niti omenil, da karkoli nakazuje na te težave. Za njega je "VSE OK". Samo vse informacije bi rada imela. Tako da grem 4.1. na pregled k mojemu G, takrat bom pa zaropotala, da naj si vzame več časa in naj mi končno vse pojasni, kaj se dogaja. Se zavedam, da se lahko še vse spremeni in bo na koncu ok, ampak zelo bi bila vesela tudi sprotnih informacij, tudi če so slabe novice, ne pa da vedno reče, da zgleda vse ok. Ker očitno ni. če imam stalno krvavitve in bolečine. No ja...tako pač :D Saj ne vem več, ali sem pa samo jaz tako občutljiva :D

_____________________________

Life begins AT THE END of your comfort zone.

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 6:28:39   
april 8
popotnica4715 joj res upam da bos imela bolj enostavno naprej. se malo pa bo vse to pozabljeno, sploh ko bos dobila pikca v narocje user posted image
pikapoka pika skoda user posted image
Ta mesec bosta pa nacrtovala in se bom hmal pridruzla novi skupinci :) Vem kako je to, ko si poln upanja pa te potem potre. Dan dva pa bos pozabila in bos ze z mislimi v naslednjem ciklu user posted image

(odgovor članu Popotnica4715)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 10:10:08   
pikap0ka
Popotnica4715:
ubistvu imaš prav. Tudi jaz sem zasledila, da počitek ne reši ploda in ne prepreči SS, čeprav kar težko verjamem, ampak mogoče je pa res, če more prit do SS bo prišlo prej ko slej. Je pa sedaj v tvojem primeru res vse dvoumno. Ustreza ti, da se premikaš in si bolj aktivna, potem res počni to kar čutiš. Na pregledu ga res prosi, da si zaskrbljena in če ti lahko bolje razloži trenutno situacijo, zakaj prihaja do tega, in če je počitek res tako nujen.
Jaz imam srečo, moj G. mi je lepo obrazloži, pokaže, skoraj nariše mi, da zadevo razumem, in v takih primerih kot smo sedaj, nam to še toliko bolj pomeni, radi vemo kakšna je realna situacija saj se tako lažje soočamo z njo.
Jaz sem sedaj že 7 dan na bolniški, začelo se je z virozo, nadaljuje se z prehladom in izredno slabim počutjem, sedaj več ne vem ali je od nosečnosti ali od viroze, enostavno ne morem več tako naprej. Odločila sem se, da bom danes izkoristila čudovit sončen dan, ki prihaja in mogoče me bo napolnil z energijo user posted image
Držimo pesti, da te ne odpeljejo v Begunje user posted image ... in ostani pogumna in pozitivna!! user posted image

(odgovor članu Popotnica4715)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 10:47:49   
foxy_cat
Popotnica4715
moja kolegica je imela 2 rizični nosečnosti, krvavela je od začetka - zadeva podobna tvoji, obe nosečnosti je morala preživet - skoraj da celotni v postelji, tako da moj nasvet - če želiš pikico obdržat, upoštevaj navodila. Kolegica je kljub težavam donosila oba sončka. Sicer pa, vse je na tvoji strani.

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 14:12:55   
valy25
Pozdravljene punce :)

Včeraj sem imela drugi pregled. Prvi pri svojem osebnem ginekologu. Takoooo sem vesela, ker je bilo vse okej. Sedaj sem v devetem tednu. Rok imam 5.avgusta, nuhalno pa 20.januarja. Zaradi prejšnjih splavov imam še vedno slab občutek, tako da me je zelo strah. Hm, počitek ali nepočitek je kar večna dilema. Tako moj specialist kot tudi osebni ginekolog pravita, da naj normalno živim. Do spontanega splava naj bi prišlo, ker se zarodek slabo vgnezdi in bolj kot ne zaradi nesrečnega naklučja, če zakrvavi kakšna bližnja žila, do odmrtja ploda pa najpogosteje zaradi genetske napake ali pa kakšne infekcije. V glavnem znanstveno ni nikjer dokazano, da ima počitek v prvih tednih (do 18.tedna, ko plod še nima neke pomembne teže) kakršenkoli vpliv na pozitiven izid nosečnosti. Meni je lažje, da normalno živim (pač mogoče le v eni prestavi nižje). Če bi pri vseh dosedanjih splavih samo ležala, se odklopila iz vsakdanjega življenja in čakala kaj bo, bi se mi pa res samo zmešalo.

Popotnica jaz mislim, da bo vse okej. Najvažneje je, da je z malim bitjecem vse okej, tako da se iz tedna v teden možnost splava manjša. Če bo pa predležeča posteljica, ti pa počitek res ne uide. :((

Na fb se vam z veseljem pridružim, ampak bom počakala do nuhalne.

Držim pesti, da dobro opravite na pregledih. :)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 16:36:33   
izibizi
Živijo punce,

se še jaz malo oglasim. Uf, sem mislila, da bo počasi konec s temi slabostmi, pa še kar trajajoooo.....user posted image user posted image user posted image Kalica jaz sem tista srečnica, ki je imela v 1. nosečnosti sladkorno. V bistvu se nisem kaj preveč sekirala, ker sem bila pod večjim nadzorom, vedno sem videla svojo pikico (glede na to, da sem prej imela 3 SS).

S čim si kaj pomagate pri slabostih? Jaz sem si zdaj nabavila ingverjev čaj. Najhuje je, da mi je slabo, če sem lačna, če pa kaj pojem, mi je pa slabo user posted image user posted image

Pa še ena tegoba me muči - zelo sem utrujena. Tega se iz prve nosečnosti ne spominjam, zdaj bi pa kar spala. Pa kaj ko ne gre. Čez dan kdaj smuknem s hčerkico, če sem ravno ta čas doma, drugače pa pridem ob 15h iz službe in je seveda takoj akcija. Zvečer padem skupaj s tamalo v posteljo - ampak potem pa se začne ob enih wc, ob treh wc ob petih wc.....

Da ne boste mislile, da sem ena zjamrana nosečka - vseeno je to tako en lep in čudovit čas, ki ga preživljamo. Da pa malo pokomentiramo, je pa tako za zdravje dobro.

Lepo se imejte in pozdravček vsem!!

(odgovor članu kalica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 17:23:12   
littlebabyLN
Jaz sem pa danes sla v laboratorij. Dala sem kri in vodo, in kot je znacilno zame - sem omedlela. Na sreco je bil ob meni moj partner. In kot da ze to ne bi bilo dovolj, dobim cez par ur klic, da naj pridem jutri po napotnico za sladkorno.
Izibizi mi lahko poves kaj vec o tvoji sladkorni v prvi nosecnosti? Si imela dieto?
Prav zalostna sem, da te lahko toliko slabih stvari doleti v nosecnosti, ne glede na to ali si mlajsa ali pa starejsa nosecka. No, vsaj mene sta do sedaj presenetili sladkorna in cista v nenormalni velikosti.
Upam, da se vsem izide le najboljse, kljub slabostim in ostalim tegobam. Da bi le cimpreje minile. :)

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 18:24:16   
Amour
Izibizi, jaz sem za slabost jemala ingverjeve tbl. antimetil (30 jih je okoli 9 eur, imaš za dva tedna), so primerne za nosečke.
Jemala sem jih po navodilih. Slabosti niso preprečile, je bilo pa relativno znosno in za preživeti. Zdaj sem v 13, tednu (ja, julijka sem), je počasi malo bolje, zjutraj jo še vzamem, popoldne pa le, če mi je res slabo.

(odgovor članu littlebabyLN)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: avgustovke 2016
29.12.2015 23:07:05   
foxy_cat
littlebabyLN uf..še ena ki ne prenese dajanja krvi.. a si bila prej 12 ur tešča?? Pri glukoznem je super da se 1 mesec prej malo čuva - čim manj sladkega in čim-več hoje.. No pri tebi je že prepozno, mogoče kateri drugi pride nasvet prav user posted image

izibizi smola za slabosti...jaz sem zdaj 5 teden, zaenkrat se dobro držim, samo 1* mi je bilo ORNK SLABO 1 uro po tem ko sem šla spat tako slabo da sem mislila, da bom leže bruhnla..ampak je šlo potem mimo..drugače pa mi je rahlo slabo kdaj pa kdaj pa gre hitro mimo, spijem pa 2-3 ingverjeve čaje z dodano malino dnevno - možno da me tudi to rešuje.. Če bo tako še naprej bom srečna user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: avgustovke 2016
30.12.2015 5:17:21   
valy25
Hehe, izibizi, kot bi sebe poslusala. Mi je ta nosecnost napornejsa od prve. Ampak po drugi strani se pa tolazim,da se nekaj ze dogaja v pravo smer,ce sem tako ckrnjena.;) drugace mi je pa ginekolog sam predlagal bolnisko do nuhalne,ampak bom koristila le en teden. V glavnem,ce bo prehudo,mu reci. Jaz imam na priporocilu napisano stalez pa omenjeme predhodnje splave,tako da ti bo ziher napisal.

Uf,littlebaby zoprno za komplikacije. :( upam,da bos samo bolj natancno vodena, vrednosti pa se vrnejo v normalne meje.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: avgustovke 2016
30.12.2015 10:25:17   
izibizi
Jaz si tudi tako pravim: že gre v pravo smer, da mi je tako slabo....pa saj kar gre, le včasih grem že sama se bi na živce user posted image

LittlebabyLN meni so v zadnjem trimesečju odkrili sladkorno, dobila sem napotnico, na diabetološki dobiš merilnik, meriš si 6krat na dan, dobiš dieto, potem pa vidijo. Velikokrat pomaga že dieta, če ne pa dobiš inzulin. Jaz sem ga imela, dete je lepo rastlo, imaš več pregledov, ampak meni ni bilo nič žal tega časa. Aja pa na bolniški sem bila od septembra do novembra, ko sem šla na porodniško.

Amour bom poskusila še s tabletami - saj bruham ne (še) mi je pa za popi.... slabo in posledično sem bleda kot stena in se mi zdi, da če noben drug, me bo moja mami pogruntala :P

Valy25 mah v bistvu bi rada delala, itak sem v šolstvu, ko imamo precej počitnic, prostih dni, tako da če bo počutje ok, bi raje delala, kot bila doma. Če bo šlo seveda. Je pa zoprno, ko je ravno tak čas, da imamo kar naprej neke viroze v razredih in jaz že cel mesec poberem vse, kar pribrenči mimo....

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: avgustovke 2016
30.12.2015 10:47:54   
valy25
Hehe, tudi jaz sem v šolstvu in bi tole šolsko leto rada izpeljala do konca s čim manj manjkanja. :) Pride ravno idealno do konca junija. Saj bolniško bom samo toliko koristila, da nadoknadim s pisanjem papirologije pa tamalga bom še en teden dlje doma imela. Pač da malo pridem k sebi, ker imam tudi vožnje veliko in moram že ob pol6 vstajati.

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: avgustovke 2016
30.12.2015 16:29:29   
vrtnica*
Pozdravljene!!

Po 14 dneh strahu, saj se na prvem uz ni nič videlo, sem včeraj končno zagledala moj fižolček in srčka user posted image
špelii93 pisala sem že za fb skupino, pa ni bilo odgovora??

Moje slabosti so se hb nehale in se počutim odlično.
Tudi vam želim, da se slabosti čim prej končajo!!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: avgustovke 2016
30.12.2015 21:34:35   
važin
Punce kaj menite o doulah - obporodnih spremljevalkah?

(odgovor članu vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: avgustovke 2016
30.12.2015 23:06:59   
barbi98
Hej nosecke user posted image user posted image Ce se zeli katera pridruziti fb skupini lahko pise tudi meni. Sicer nisem jaz ustanovila skupine ampak vas lahko dodam. :)

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: avgustovke 2016
31.12.2015 17:05:30   
katka91
Pozdravljene, še jaz se vam pridružujem.
Po dolgih 4-h letih sva zagledala plusek in sva zelo vesela.
Rok naj bi bil 28.8.

Včasih mi je malo slabo, pa ščipne me vsake toliko časa. javascript:void(AddText('user posted image '))

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: avgustovke 2016
31.12.2015 18:29:45   
Luxela
Drage nosečke user posted image
Tudi jaz se vam pridrozujem ze tretjic imam ze 10let starega sincka, drugega 2 leti in sedaj v veselem pricakovanju 3 male strucke
user posted image rok imam konec avgusta 2016
Moram delit z vami to da clerblue je zakon prvi mesec sem delala clerblue test za plodne dneve in po tistem smailju ki se je narisal na ekranu je bil cas 48 ur za akcijo user posted image user posted image in tako nama je ratalo da je sedaj + in priporocam digitalne teste .. K jst iskreno pri tistih barvnih crticah nikol nism vedla a je al ni ..
Sedaj pa moje pocutje malo me boli križ in glava . Slabo mi se ni ce pomislim na prve dve nosecnosti sem super upam da tko tudi ostane v bodoce ;)
Lep pozdrav vsem na forumu želim vam lepo zdravo srecno in uspesno leto 2016 .. Lp

(odgovor članu katka91)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)


Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!