|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Znižanje normativov v vrtcih
21.12.2015 18:05:18   
Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: miša99

Menim, da malo znižanja normativov ne bo nič škodilo, seveda na vseh ravneh in pozicijah. Imam 3 otroke, vedno sem imela urejeno tako, da so bili starejši v času mojih porodnišk doma, ker sem prepričana, da je tako prav in ker smo neizmerno uživali (še danes sem hvaležna ravnateljici, da je nekako pomutila in nam omogočila normalno vključitev starejših v vrtec, ko se je domača uživancija zaključila).

Na moje dosedanje izkušnje pa stopnja izobrazbe oz. to, ali je neka delavka v vrtcu diplomirana vzgojiteljica ali samo vzgojiteljica, nima tako pomembnega vpliva. Skozi večletne izkušnje in precejšnjo menjavo vzgojiteljic oz. diplomiranih vzgojiteljic, je bilo dostikrat tako, da je pomočnica dejansko vodila skupino, program, bila zavzeta... s tem, da je bila njena plača precej, precej nižja - neposredna mesečna delovna obveza pa višja. Bilo je tudi obratno. Meni se zdi razmerje pomočnica in vzgojiteljica precej krivično. Pomočnice so več ali manj povečini že skoraj na robu zajamčene plače. Iskreno mislim, da to tako ni prav.

Po mojem je bolj vprašanje financiranja nadstandardnih programov, ki ga vrtci izvajajo - nemalokrat tudi na zahteve in želje staršev. Vodje vrtcev to nekako skušajo balansirat med starši in občino. Sicer pa sem bila z delovanjem in aktivnostmi v vrtcu zelo zadovoljna,..




Pa smo (spet) pri razkoraku med dejanskimi potrebami otrok in željami staršev, ki so do določene mere upravičene, več pa ne.


_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu miša99)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?