Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Oj, kako sem bila vesela tega sporočila. Še nedolgo tega smo se zbirale na forumu nosečnost in naslovi so bili približno takšni: Julijske nosečke... Kar toplo mi postane pri srcu, ko se spomnim, kako lepo je bilo pričakovanje naših otročičkov, koliko vsega smo si povedale, kako smo odštevale dneve do roka poroda ipd.. Sedaj pa že štejemo koliko so stari naši zakladki
...najprej smo štele dneve, nato tedne, sedaj pa že mesece. Meni vse nekam prehitro beži. Če pa se je takooo lepo cartat z
.
.
...
...ful pogrešam tiste mesece...meni so prehitro minili, saj ne morem verjet, da je že skoraj 3 mesece od tega! ga večkrat tako gledam in si mislim, kako čas prehitro beži
)...59 cm in 6200 g...kar lepo a ne
...bo treba neki ukrent, sam kaj da bi blo čim lažje
da pridem k sebi, pa še mali se nekaj oglaša... Je obljubu da nas pelje na tortico
?
, jaz sem bila na morju tri tedne zato me ni bilo, sem pa nekje napisala da grem, ne vem pa točno ali tukaj ali kje drugje .