Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Počutim se odlično! Vendar kot vsaka bodoča mamica me dajejo skrbi, v soboto sem začutila rahlo bolečino v levem jajčniku, pekoča bolečina je konstantna, prisotna je tudi ponoči, kot rahel krč. Danes popoldan pa sem začutila bolečino tudi v levem ledvenem delu hrbta, ki je sicer občasna, ampak se pojavlja. Klicala sem ginekologinjo, pa mi je sestra rekla, da naj veliko pijem (3 litre na dan). Po forumih iščem različna mnenja in me skrbi, da gre za izvenmaternično nosečnost. Kaj menite?
na testu, ker nisem mogla verjeti svojim očem, sem ga naslednji dan ponovila in zopet je bil enak rezultat. Menstruacije tudi nimam.
.
.
sem imela 18.12. Pač počakala sem na izostanek M in je ni bilo, saj je to itak najzanesljivejši znak. Cikluse sem pa imela redne, na 28 dni, tako, da sem tudi točno vedela kdaj imam ovulacijo.
. Ampak bomo potrpeli;). Bolj me muči čakanje na prvi pregled 10.2.