|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
19.2.2016 17:25:54   
Anonimen
Jaz bom staršem in sestram povedala po potrditvenem UZ oz. ko bo srček viden, zaradi pretekle slabe izkušnje. Prijateljem po prvem pravem pregledu, v službi in sorodnikom pa po NS.
Super za vse, ki ste že videle srčke! A lahko dopišete še teden nosečnosti zraven, prosim? Da vem, kdaj iti na UZ. user posted image Še vedno nimam namreč datuma prvega pregleda, ker sem v fazi menjave G, saj s prejšnjo absolutno nisem zadovoljna in ne grem več k njej, se mi je preveč zamerila (pa ni nič narobe naredila, razen diagnoze, ampak me res odbija).

Virus zika - pri nas me ne skrbi, v tople kraje pa tudi ne bomo potovali. user posted image

user posted image

(odgovor članu vevricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Oktoberke 2016
19.2.2016 21:53:10   
telly
Jst sm trem osebam takoj povedala...nikol ne morm bit tih. user posted image Ostali bojo zvedl po nuhalni.

Srček na pregledu pa se je vidu pri 6t6d. Sm mela pa ful zabavn pregled, smo se cel cajt hecal.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 8:51:42   
uršikazala
Oo matr kolk cveka sem zgresila, pa sem se misnla kolk ste tihe, pol pazdej ugotovim da sam obvestil o novih objavahnisem nc dobila :-)
V glavnem se sem tuki, pregled mam v torek ob 9:15, ful sem nestrpna. Se zneti mi je skoz po mal slabo, sem pa tja moram bruhat. Pa skooooz sem lacna, trebuh je kot sem ga,mela pr Sofiji v 5 mescu ( no sej mam tud 10 kil vec).
Tud jest v sluzbi vecinoma dvigujem tezke stvari. Zdej se bolj pazm tud dvema bliznjima sodelavkama sem povedala da me mal sparata.
Baje pa Pusenjak da zdrava nosecka lahko dvigne do 20kg.

Komi cakam da bomo aktivne na fb k mi je bolj domac :-) :-) :-)

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 9:01:21   
metmaris159
Kaka je skupina na fb je ne najdem

(odgovor članu uršikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 9:37:48   
uršikazala
Skrita skupina je zato se je ne more najdt. Napisi mi tvoje ime ki ga imas na fb pa te dodam. Lahko na zs

(odgovor članu metmaris159)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 15:11:19   
majci26
Jaz dvignem v povprecju 200x na dan 25kg :)

(odgovor članu uršikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 20:46:53   
lemon
Živjo.. Sem včeraj že pisala pa mi ni hotelo objavit pa sem obupala potem user posted image Jaz sem povedala tam kjer delam, da sem noseča. Predvsem zato, ker težko dvigujem težke stvari - hitro me trebuh zaboli pa zavrti se mi. Tako, da se prav pretegnit ne mislim - niso toliko vredni user posted image
Jaz pa počakam do torka, da vidim kaj mi bo G rekla pa bom potem verjetno naročila majčko za tamalo (napis pa mogoče kakšna figurica da je narisana gor). Pa bova tako domačim povedala, ostali bojo pa že zvedeli, ko bodo videli trebušček. Vem pa, da bo marskikakšno neodobravanje. Pa se tudi ne sekirava prav preveč user posted image . Oooo žabica midve se bova pa potem lih zgrešili pri G user posted image Jaz imam malo čez deveto pregled.
Glede virusa zika - sem brala, da naj bi (preden je prišlo to s komarji ven) cepili nosečnice z nekim cepivom, ki naj bi pri plodu povzročal to bolezen. In ker je veliko komarjev in ker komarji prenašajo bolezni naj bi njih okrivili, da sebi operejo krivdo. Koliko je resnice v tem ne vem (in se tudi prav veliko nisem poglabljala v to), ampak verjamem pa da je nekaj na tem. Ker itak farmacija služi na veliko.
Majci najbolj sem ti fouš, ker imate celo leto toplo in vam ni treba v te obupne škornje in bunde in šale. Sta se z možem preselila dol, ali si tam našla kakšnega frajerja user posted image ? Haha, saj veste punce kako je to če smo firbci pa če ti nekaj malo drugačnega pride na pot user posted image No pa malo poklicne deformacije (šank in to user posted image ).
Tiste, ki imate že otročke ali imate še vso opremo od prejšnjega ali boste vse na novo kupovale? Vem, da je itak še prezgodaj pa da lahko marsikaj pride vmes, ampak mi bomo mogli kmalu razmišljati tako daleč, ker imamo kar nekaj planov in načrtov za letos (predvsem finančnih user posted image ).
Lep začetek tedna in čimveč pozitivnih novičk na pregledih, ki se nam približujejo user posted image

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 21:01:13   
telly
Meni pa noče pošiljat zasebna sporočila in bi ful rada prišla v fb skupino. user posted image Ne bi pa zdej rada javno vsem povedala kdo sem. Ursikazala a mi lahko prosim ti prva probaš poslat zasebno sporočilo, če ti bom lahko potem odpisala.

(odgovor članu lemon)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Oktoberke 2016
21.2.2016 21:44:47   
arcanum
Huh, par dni me ni, pa se je že toliko zgodilo! :) Najprej se opravičujem vsem, smo bili na dopustu in nisem spremljala foruma. Sem že vsem odpisala glede fb skupine.

Metmaris, ti pa imaš rok na moj rd user posted image Pa seveda, čestitke vsem, ki ste že videle srčka, sama moram počakati do 2.3. na pregled, sva pa kljub temu že povedala domačim in najbližjim prijateljem...jaz tudi ne znam biti tihouser posted image šefi v službi pa bodo še malo počakali.

Glede zike, moj tudi dela paniko ker smo že rezervirali morje in tam so komarji :)...ampak jaz pravim, tako se vsako leto dve pojavi kak nov virus (ptičja, prašičja gripa...) zdaj so pač komarji na vrsti, pa do maja bodo itak našli cepivo, da bomo vse nosečnice iz preventive prispevale še malo v farmacevtsko blagajno...

Drugače počutje...dokaj isto, utrujena 100/uro, dopust ni nič doprinesel v pozitivnem smislu user posted image , ker ne pijem več kave, sem posledično zaprta in zvečer napihnjena kot žaba, trebuh kot bi že bila v tretjem m., mozolji so me napadli po celem telesu, skratka za en drek. Ne spomnim se, da bi v prvi N bila sama sebi tako bljeh.
Glede stvari za bejbija, če bo ta drugi fant, smo itak preskrbljeni ker imamo še vse od prvega. V kolikor bo pa pupa, pa bom morala v nabavo glede punčkastih cotk, voziček ostane isti. Bom pa morala dobro skrivat, ker moj želi presenečenje glede spola...in to bo verjetno najtežja stvar v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 0:57:43   
majci26
Lemon, ko se bomo malo bolje spoznale, bom povedala svojo zovljensko zgodbo, po kateri bi lahko napisala knjigo :). V glavnem, oce mojega petletnega sina ni vec moj partner, imam novega, oba sta pa domacina, nista Slovenca.

(odgovor članu arcanum)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 7:23:52   
etny
Pozdravljene, prvic se javljam na forumu user posted image Najprej vsem cestitke za ugledan +! user posted image Tudi jaz srecka nosecka, prvic. Po treh letih nama je z mozem uspelo ugledati + in to tik, preden bi morala na nadaljno obravnavo v ambulanti za neplodnost. Ne vem kaj je vzrok, caj krvomocnice, Femisan A kapljice, to, da sva odmislila, ker sva nekako pricakovala, da greva v postopek. Od veselja seveda nisem bila tiho, povedala sva starsem, ozjim sorodnikom in prijateljem, v sluzbi sem tudi povedala zaradi samega dela.


Pri meni je pa bilo tako, da sem teden dni pred prvim pregledom imela manjsi rjav izcedek oz bolj sluz. Seveda me je bilo strah in sem sla k ginekologu. Videti je bilo samo mocno odebeljeni sluznico, dobila sem terapijo. V petek, ko sem imela kontrolo (6t6d) pa je ze bilo videti vrecko in majhno pikico, ki je utripala. Danes stopila v 7 teden. Pocutje ok, malce problemov s prebavo in krci v trebuhu. Cez 14 dni imam kontrolo.


Tudi jaz bi prosila za sprejem v skupino na Fb. user posted image Lep dan!

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 7:57:49   
etny
Aja se podatki user posted image

ZM: 4.1.
PDP: 10.10.
Starost 25, prvi otrok

(odgovor članu etny)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 9:58:04   
k.m.
pozdravljene punceuser posted image pri meni počutje ostaja isto, razen lakote nič posebnega, edin ponoči ne spim najbolje, posledično tud zarad tega, ker morem čez dan spit do 3l vode, tak da sm več na wc-ju. pol pa predn spet zaspim.... ampak se da preživetuser posted image sploh če veš da si komaj dočakal magični + sm ena tistih ki smo se trudli 3 leta, z obema use uredu, pa ni šlo. Za mano so 3 neuspešne insiminacije, gora zdravil, in pa 1 izventelesna oploditev, ki pa je bila uspašna. user posted image tak da tud midva sma že povedla najbližnjim, to so pač tisti ki so vedli da sma u postopku, ostali bodo pa zvedli ko bo čas. glede na moj trebušček je pa že tak veliko vprašujočih pogledov,ampak trebušček je pač posledica vseh zdravil in postopka samega. Ker mam veliko prostega časa, mi pa tud že ne da miru, že počasi sama ustvarjam za sobico, sm že nekaj slikic narisala, da bo malo zapolnjena stena, neki stvari sma že kupla kr neki časa nazaj, tak da morma še sam sobico nabavit pa osnovne stvari user posted image komaj pa čakam jutišnji dan, ko mam pregleduser posted image

(odgovor članu etny)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 14:34:01   
majci26
Danes se zacenjajo UZji, kako vam je slo?

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 16:13:53   
Limeta82
Živjo dekleta/mamice...,

prvič pišem, zato se že vnaprej opravičujem, če bom kaj kiksnila...

20.2. zagledala najlepši dve user posted image v življenju!!!! Po več kot treh letih in pol nama je uspelo v prvo z IVF-jem, kljub temu, da sva oba 'uredu', torej nepojasnjena neplodnost.

Imam pa sedaj mogoče ravno zaradi tega še toliko večji strah sedaj, da kaj ne bi bilo ok... že en teden me kar precej boli oz. 'dol tišči', sploh če stojim. Podoben občutek kot, da imam menstruacijo, na momente kar močno zvija, potem pa spet boljše... ker me je danes prijela panika, sem šla na pregled in se seveda še nič ne vidi, baje, da je vse ok... Uff, me je res kar strah. Sem vas malo brala, pa nobena ni imela toliko krčev oz. 'menst.bolečin', kaj?

No, bo treba mojo psiho malo naštelat in se začet veselit tega novega bitjeca... user posted image

ZM: 24.01.
PDP: 30.10. (se mi zdi)
Prvič nosečka srečka... :-)

čau čau

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 16:29:20   
etny
Cestitke! user posted image Ni lepsega, ko zagledas user posted image ! Jaz sem imela sedaj dva dni v trebuhu krce, kot med menstruacijo, pa malcek me je spikalo v levem jajcniku. Danes krcev zaenkrat ni. Pijem Magnesol. Krci naj bi bili normalno prisotni, saj se telo pripravlja na novo bitjece, maternica se siri. Samo uzivaj in misli pozitivno user posted image .

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 16:34:33   
Limeta82
Hvala etny... :-) Sploh še ne dojemam vsega, res sta ti dve črtici nekaj najlepšega... jaz dojemam čisto čisto počasi.

Bom skušala mislit res čim bolj pozitivno sedaj in biti srečka nosečka, saj sem na to vendarle čakala zelooooo dolgo....

(odgovor članu etny)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 18:49:33   
Parismina
Pozdravljene punce. In čestitke vsem!! user posted image Sem se tudi jaz opogumila. Sem vas že nekaj časa brala, a sem se odločila, da bom pisala šele po pregledu. Ta je danes za mano. Me je pa vse skupaj precej šokiralo, saj sta bila na UZ lepo vidna kar dva utripajoča srčka. user posted image
Je pa to moja prva nosečnost in naj bi bila v 6t2d.

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 19:53:25   
vevricka
Waaaw dva srcka!!cestitkeuser posted image


(odgovor članu Parismina)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 23:00:57   
Anonimen
Limeta82, jaz sem imela krče samo pred + testom in to kar 5 dni prej, takšni krči kot med M oz. PMS. Zdaj me občasno boli samo jajčnik.

Jaz grem na prvi UZ naslednji teden, ko bo točno 7t, potem na prvi pregled pa deset dni kasneje. user posted image

Pa upam, da ne boste vse na FB pobegnile! user posted image

(odgovor članu vevricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 23:01:31   
Anonimen
Aja, user posted image sem pozabila. Saj čez en mesec in pol mi ne bo treba več na to pazit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Oktoberke 2016
22.2.2016 23:33:54   
majci26
Sem sla samoplacnisko na UZ, nisem mogla cakati. Vse super, 7 tednov noseca, srcek bije, tako da sva presrecna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Oktoberke 2016
23.2.2016 13:27:52   
k.m.
Čestitke vsemuser posted image Tudi jaz iz UZ, dve vrečkici, v eni plod in srček, v drugi pa ja pa ne, ni ziher, mam čez 1 teden zopet kontrolo da vidimo kaj bo :)user posted image

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Oktoberke 2016
23.2.2016 16:54:41   
žabica90
danes bila na UZ, vse ok v sedmem tednu, plod velik 0,95 cm, srček dela, čez 14 dni imam ponovno pregled. Mi je pa rekla, da imam na desnem jajčniku cisto, je katera to že imela?
baje nič nevarnega, vendar me malo skrbi.

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Oktoberke 2016
23.2.2016 19:11:45   
Anonimen
Ojej, koliko vas je z dvemi srčki, zdaj me bo pa že skrbelo user posted image

Tiste, ki vam je slabo - kako funkcionirate v službi? Ste doma? Meni je danes grozno slabo že cel dan in nisem bila preveč produktivna, samo to ne bo šlo prav dolgo, doma se mi pa tudi zdi brezveze samo zaradi tega ostat. user posted image

user posted image

(odgovor članu žabica90)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?