Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Še vedno nimam namreč datuma prvega pregleda, ker sem v fazi menjave G, saj s prejšnjo absolutno nisem zadovoljna in ne grem več k njej, se mi je preveč zamerila (pa ni nič narobe naredila, razen diagnoze, ampak me res odbija).

Ostali bojo zvedl po nuhalni.
. Oooo žabica midve se bova pa potem lih zgrešili pri G
).
Ne bi pa zdej rada javno vsem povedala kdo sem. Ursikazala a mi lahko prosim ti prva probaš poslat zasebno sporočilo, če ti bom lahko potem odpisala.
Tudi jaz srecka nosecka, prvic. Po treh letih nama je z mozem uspelo ugledati + in to tik, preden bi morala na nadaljno obravnavo v ambulanti za neplodnost. Ne vem kaj je vzrok, caj krvomocnice, Femisan A kapljice, to, da sva odmislila, ker sva nekako pricakovala, da greva v postopek. Od veselja seveda nisem bila tiho, povedala sva starsem, ozjim sorodnikom in prijateljem, v sluzbi sem tudi povedala zaradi samega dela.
v življenju!!!! Po več kot treh letih in pol nama je uspelo v prvo z IVF-jem, kljub temu, da sva oba 'uredu', torej nepojasnjena neplodnost.