Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Test sem delala že v četrtek 3x, ker sem prvič in drugič mislila, da je pač samo evaporacijska linija, ker je bila črtica za nosečnost bolj rahla oz. bleda pa še testi so bili naročeni iz Ebaya in sem nekako sama pri sebi mislila, da pač kažejo narobe. Danes popoldan sem naredila še en test kupljen v lekarni, ki je spet pokazal rahlo črtico, tako da še vedno dvomim da je to to. Znakov posebnih ni, oz. se mi zdi, da si jih sama zaradi teh črtic samo domišljam. Predvidevala sem, da bi po dveh dneh črtica že morala biti kaj močnejša kot na prvih testih, tako da zaradi tega še vedno dvomim. V torek sem tako ali tako naročena k ginekologinji, ker sem imela druge probleme pa bomo videli. Po eni strani si resnično želim, da bi bilo res, po drugi pa me je strah preveč upat in verjet, da ne bi bila potem čisto preveč razočarana, če to ni to. Če je, imam pdp nekje konec oktobra, zadnja m je bila 24.1.
drugače sva si zelo blizu po dnevu ZM. Moja je bola 25.1. Prvi test, ki sem ga delala v torek, in sicer first sign, je pokazal negativno, šele po enih dveh urah se je prikazala komaj vidna črtica. Ko sem čez dva dni ponovila s cb digital pa je bil plus in 1-2 tedna nosečnosti. Tako da je vse odvisno tudi od količine hormona, lahko ga je manj in kasneje zazna. Pa tudi kakšni ti poceni testi kot baby check in first sign po mojih izkušnjah niso najbolj zanesljivi. Držim pesti, da je to to in si
V glavnem, danes sem zjutraj test ponovila, spet s tistimi testi z Ebaya, ker drugih nimam doma. Tokrat je crtica ze mocnejse obarvana, ampak se vedno dosti svetlejsa od kontrolne. Se ne bi sploh obremenjevala, ampak ko sem prvic zanosila, se mi je najprej pobarvala testna, ko je urin prisel do nje, potem se kontrolna in sta obe bili enako mocni. PDP imam po izracunu aplikacije, ki jo uporabljam za to da vem kdaj sem imela M, konec oktobra, natancneje 29.10. Zdaj samo cakam na torek in da vidim kaj bo ginekologinja povedala, ce se prej ne vlije kaj, ker mam cel cas obcutek da vsak cas bo. Ampak to je bilo isto ze v prvi nosecnosti, tako da lahko je samo eden od znakov.
, sem se jaz tudi blazno sekirala. Najbolj zato, ker sem zanosila takoj po prenehanju jemanja KT, ko sluznica ni še dovolj odebeljena in nisva pretirano načrtovala, da bi se ta mesec kar koli prijelo. Potem sem pa začela v vsej tej sikiranciji že kar pretiravat. Če je šel na primer mimo mene star avto, sem rekla, no zdaj bo pa zarodek odmrl od strupenih plinov. Če sem šla obesit perilo, sem pomislila, no zdaj bo ziher odmrl, ker sem dvignila pretežko košaro ali pa če sem pojedla pizzo, sem imela na koncu tako slabo vest, da zdaj bo pa odmrl od nezdrave prehrane...v glavnem, v čisto vsaki stvari, ki sem jo naredila sem videla napako in razlog, da nosečnost propade. Potem sem se pa odločila da na internetu malo preberem o strahu pred SS in je ena