Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce, kako ste kaj? Ste pridno , da bo marec zelen??
Jaz sem prva na seznamu in upam da ga obarvam tako kot je treba . Zdaj se mi dogaja, prvič v zadnjem letu, odkar se bolj spremljam, da me prsi ne bolijo na tipičen način. Ponavadi so me vedno 1 teden pred menstruacijo noro bolele, da sem morala še ponoči nositi modrček, zdaj me pa ne, čisto malo čutim, pa drugačna bolečina je. Pa še bradavičke mi takoj utrdijo , ko mi prej nikoli niso kar tako . Bolijo me pa ne. Močno upam, da so to kakšni znakci, mislim, da si moja psiha ne more zmislit, da me bodo joški manj boleli, ker sem vedno imela v glavi, da še bolj boli . Še 4 dni je do predvidene , ki pa upam, da je ne bo .
A bo res že marec tukaj? wau, kako je šlo hitro...bomo že kmalu začeli držat pesti Midva sva že pridna, nisem še pri O, ampak vseeno morava bit pridna. Brez ne bo
Ta mesec se vam pa še jaz pridružujem Mogoče mi bo pa vaš seznamček srečo prinesel ne pričakujem 27.3. Se pa z možem trudiva že skoraj eno leto in vsak mesec je težje. Pa vsi mi pravijo naj se sprostim, naj ne razmišljem o tem pa bo. Ampak kako ne razmišljat o tem, če si pa tako zelo želiš?? Danes sem pa itak spet čisto na tleh, ker je prišla
Ampak nimamo kaj, je treba it naprej in verjeti da bomo vse kmalu zagledale Naj bo marec čim bolj zelen!
O lepo se seznam polni. Upam, da se bo kmalu začel barvati tudi v zeleno. Jaz sem danes malo "down" in brez energije. Ravno sva s sodelavko govorili o težavah z zanositvijo in priznam, da mi je sedaj lažje, ko sem se z njo osebno pogovorila.
Jaz sem v totalnem PMS stanju - jokava, tečna, z mozolji in bolečimi joški . Kakor sem bila par dni nazaj pozitivna in z malo drugačnimi znakci kot ponavadi pred zdaj dvomim, da je nama ta cikel uspelo. Čeprav oa bi bilo lepo obarvat začeti seznamček z zeleno .
Ta mesec se vam pa še jaz pridružujem Mogoče mi bo pa vaš seznamček srečo prinesel ne pričakujem 27.3. Se pa z možem trudiva že skoraj eno leto in vsak mesec je težje. Pa vsi mi pravijo naj se sprostim, naj ne razmišljem o tem pa bo. Ampak kako ne razmišljat o tem, če si pa tako zelo želiš?? Danes sem pa itak spet čisto na tleh, ker je prišla
Ampak nimamo kaj, je treba it naprej in verjeti da bomo vse kmalu zagledale Naj bo marec čim bolj zelen!
Tara samo ne obupat! Naj te potolažim, da sva se midva tudi skoraj eno leto trudila za drugega in ravno ta mesec nama je uspelo tako da samo pogumno naprej. Tudi zate in vse vas, ki tukaj še čakate na svoj plusek, bo prišel čas, sem prepričana, da bo
Haha, zdaj sem prebrala moj post, slovnica na višku . Bi bilo lepo obarvati začeti seznamček zeleno .
mimi_ka ponavadi sem pozitivna, pri PMSju pa večkrat nisem . Res mislim, da bo ta cikel tako, malo upanja še je, dokler ni , drugače pa naslednji mesec v nove boje
Danes je pricurljala. Tako, da me prosim vpišite na seznam za 31.3. Spet bom jaz zadnja na seznamčku za čakati
Sedaj pa vprašanje-prošnja.......Ker sem doma bogu za leđima in nimam kakšne tržnice v bližini, da bi si lahko kupila čaj krvomočnice. Morda bi pa kaj pomagal, glede na to da sem dolgo KT jemala in da nisva ravno več med najmlajšimi in se malo "mudi"....No, prosila bi, če je katera tukaj toliko dobra, da bi jo kupila še meni, da bi jo konec tedna že začela piti? Lahko vnaprej nakažem denar, če bi mi le katera naredila uslugo......Ali pa če mi poveste, kje se da naročiti in da je res prava, da ni kaj iz kitajske . Matični mleček imam pa domači, vsaj to imamo blizu, to pa oba jemljeva. Če ne za drugo, da se morda pomladiva
Hvala. Pa je prava ta iz Snolaborja? Sem mislila, da je do tega težje priti in je treba iti kam iskati. Samo danes je res že vsaka stvar samo klik stran od nas :)
Ashatan meni je ostalo več kot polovico zavojčka, ker sem jo pila prvič ta mesec. Sedaj upam, da je res ne bom potrebovala več in ti jo z veseljem pošljem. Če želiš, seveda samo javi mi na zs tvoj naslov
Haha, zdaj sem prebrala moj post, slovnica na višku . Bi bilo lepo obarvati začeti seznamček zeleno .
mimi_ka ponavadi sem pozitivna, pri PMSju pa večkrat nisem . Res mislim, da bo ta cikel tako, malo upanja še je, dokler ni , drugače pa naslednji mesec v nove boje
Allstar tudi jaz sem imela vse znake kot pri PMS, no pa se je izkazalo, da niso bili samo optimistično..še dan ali dva in bo vse jasno