Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
smo videli že en teden pred izostankom menstruacije. Razlog testa so bile težke in zelo boleže prsi ( niti po stopnicah nisem upala hodit v hitrem koraku). Potem je prišla pa še ogromna utrujenost.. Sem prvič nosečka.
na forumu. Po prvem pregledu ( ki je sicer svetlobna leta daleč :( ) pa upam da tudi v skupinici na facebooku. 
. Dnevi se pa se kar vlecejo. Ceprav mi vsi govorijo, da gre v drugo cas hitreje, nimam takega obcutka.
Ze nekaj dni sem imela nosecniske znake (bolece prsi, vnete dlesni, herps se mi je naredil) in sem rekla nic...pa nardim test in evo jo rahlo rahlo, a vidno crtico. Ponovim test nekaj ur kasneje in crtica se zmeraj tam. Sem sla kar v dm po CB digital in ga ju3 zjutraj nardim. M cakam sele v ponedeljek...me je pa to totalno presenetilo, doma mi kravzljata zivcke 1 letna dvojcka, ki sva ju dobila s pomocjo IVF-a in evo zdej....aaaa noro. Bi pa rada bila se nekaj casa anonimna, upam da me boste razumele. Ajaaas PDP sem si izracunala 30.11.