Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo daje
Iskrene čestitke vsem trem novim !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!!
Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo daje
Iskrene čestitke vsem trem novim !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!!
Super, tako je prav. Tako je nama uspelo prejšnji mesec, ker sem odmislila.
Sunshine93 čestitke! Vidim, da postaja bolj zelen ta mesec. Midva sva bila pridna okrog O pa da vidimo kaj bo ta mesec. Še kakih 10-12 dni je do testkanja :)
Joj koliko lepih novičk, pa samo en dan nisem nič pokukala na forum čestitke sunshine in ela
Punce jaz imam tudi eno lepo novičko, pa ne v zvezi z nosečnostjo..hihi..ta pride šele ob koncu meseca včeraj sem imela ta izpit, ki je pogoj za delo, ki sem ga dobila in sem naredila. Veselaaaaa zdaj me čaka še zdravniški in potem čez dva tedna začnem. Komaj čakam res
Tara, tudi jaz sem čisto odmislila ta mesec. Se mi toliko drugega dogaja in te obveznosti z izpitom, da res nimam časa mislit na to sem pa zdaj ravno v času O in moram priznati, da nisva ravno ne vem kako pridna, ker res ne želim več seksa samo zaradi oploditve in vseh teh pritiskov, ko se neprestano sprašuješ, a sva ujela pravi čas al ne, a bova danes al ne, jutri pa sigurno morava...res ne želim več tega. Če je namenjeno, se bo prijelo, pa tudi če bova med O samo enkrat, je to lahko dovolj. Če pa ni, pa pa se pač ne bo, pa če se na glavo postavim. Tako da ta mesec sem čisto na izi, brez nobenih pričakovanj. Zdaj itak razmišljam o novi službi, bolj kot o drugih stvareh in se res veselim tega, da bom spet delala. Ker priznam, da se doma sama sebi zdim že kar malo nekoristna in si grem kak dan prav na živce tako da komaj čakam po tako doooolgi pavzi nazaj delat.
Mimi_ka.. cestitke za sluzbo... in seveda bo tudi tebi uspelo.! Ponavadi se zgodi, ko najmanj pricakujes ali pa ob kaksnih takih dogodkih kot je sluzba, selitev... dosti jih poznam, ko jim je tako uspelo :)
madjanca, hvala! Vsem nam bo uspelo enkrat, sigurno bo samo ene pač moramo prehoditi bolj strmo pot do tam, druge pa imajo srečo z ravnico in pridejo prej na cilj bo pa naš toliko slajši enkrat ko tja prispemo
mimi_ka, glede službe te čisto razumem. Tudi sama iščem delo že kar nekaj mesecev. V tem času sem naredila že en kup dodatniih usposabljanj in izpitov, samo da bi si povečala možnost zaposlitve, ampak nič ne pomaga. Vedno sami negativni odgovori, če sploh Pa nisem izbirčna, prošnje pošiljam tudi kamor je zahtevana precej nižja izobrazba kot jo imam sama. Pa kar nič ne dobim. In tako imam preveč časa za razmišljanje in fantaziranje
Tebi pa čestitam za opravljen izpit in seveda za novo službo!
madjanca, hvala! Vsem nam bo uspelo enkrat, sigurno bo samo ene pač moramo prehoditi bolj strmo pot do tam, druge pa imajo srečo z ravnico in pridejo prej na cilj bo pa naš toliko slajši enkrat ko tja prispemo
Tara90, ja čisto enako je bilo pri meni. Leto in pol sem iskala delo in pošiljala prošnje na vse možne konce in kraje ne glede na izobrazbo in delo. To delo je čisto na drugem področju kot imam jaz izobrazbo in izkušnje in je samo sezonsko, za pet mesecev. Plača itak minimalna. Ampak bolje kot nič. Sem tako vesela kot bi zadela na loteriji, ti povem človek je res že obupan po tolikem času iskanja dela, ko ne dobiš niti odgovora nazaj, kaj šele povabila na razgovor, kot si rekla sama. In zato sem tega dela še toliko bolj vesela, pa čeprav bom delala celo poletje, vse vikende in praznike, ne bo nobenega dopusta. Ampak vzamem v zakup, samo da lahko delam, pa tudi če se morda čudno sliši novo okolje, nove izkušnje, nov zagon..to je tisto kar šteje..no pa plača tudi, seveda
Punce kako ste kaj? Pri nas je konkreten dež, kar sploh ni slabo, bo vsaj časa kaj v hiši naredit in pospravit . Ko je lepo vreme sem kar zunaj non stop
Kje pa je Daise? Upam, da jo razganja od sreče od in je zato pozabila na nas......
Ekola jaz sem ravno psičko na sprehod odpeljala, malo pred džjem in prej kot grem v službo. Res je vreme za bit v hiši in tako kot praviš Allstar, bo čas za naredit kaj po hiši. Moram malo prah obrisat, tla popucat, samo da mine čas, da ne razmišljam o nosečnosti in ostalih zadevah:)
Jaz imam tudi za danes planirano čistilno akcijo po hiši včasih je tudi dež za nekaj dober
Bravo punce za vse pluske.
Mene še vedno lovi bolezen. Očitno sem res pregorela in bo treba en mal izprežt. Sem se veselila, da bomo preživeloi tak umirjen teden, pa sem spet dobila delo ... in ekola ... nič od mojega počivanja.
Imam pa že doooolgooo v planu čistilno akcijo, ampak nikol ne pridem do tega, da bi jo lahko realizirala. Po novem hodim celo s tamalo spat čez dan ( slabih 45 min), ker sem tako utrujena, da se mi blede. In spet sem začela kavo pit Tolk o zdravem življenju pred zanositvijo Enostavno se mi ne da ves čas razmišljati, kaj pa če se je prijelo, kaj pa če to, kaj pa če drugo. zadnjič smo imeli piknik in sem prijela pivo v roke, da bi ga popila (načeloma ne pijem piva, a v prvi nosečnosti mi je fuuuuul dišalo - sem pila brezalkoholnega, brez skrbi). In reče mož: Pa ti tega ne smeš.
Sem bla čist šokirana. Pa jezna, saj je rekel to vprič vseh tam in itak, da zdej vsi mislijo, da sem noseča.
Aja .... (zdaj bom šla 100 let v zgodovino, ampak že dolgo nisem bila na forumu) ... glede sanj o nosečnosti. pred prvo nosečnostjo sem 2x sanjala. o tem. prvič, da sem zagledala plusek. Seveda ga nisem v reali. In drugič, da sem dobila M. No, tudi tokrat je bilo ravno obratno. Tokrat nisem dobila M in sem bila noseča. Tako da, če se mi sanja o pluskih, takoj vem, da nisem noseča.