Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,
. Tako, da bi tudi sama želela povedati vsem dekletom, s podobno diagnozo, da to ni nič takega in da v večini primerov povsem naravno uspe (kasneje sem izvedela, da ima isto diagnozo tudi precej sorodnic, ki imajo vsaka kar po nekaj otrok).
...verjetno bom najprej sla na nuhalno in dvojni hormonski test...amnio ziher ne grem.. ce bo treba pa pac ta nifty test...bomo vidli jaz verjamem da bo nuhalna in dvojni hormonski ok in mi ne bo treba o nadaljnem sploh razmisljat
sem sicer zagledala že nekaj časa nazaj :) tko da sem imela tudi prvi pregled že 17.6 in mi je ginekolog dal datum PDP 3.2.2017. NS pa imam naslednji teden :) 29.7 :D :D mam pa eno vprašanje :D sej je katera od vas že kaj zredila?. . no jaz sem se vedno na -3,5kg od zacetne nosečniške :S slabosti pa to :S ajaaa. . pa obvezno lulanje vsaj 2x na noč :S :S uglavnem srečno nam vsem :) :) :) na FB pa se vam pridružim po NS :) <3 <3 <3
Pdp imam 25 februarja
bomo dobili v februarju
Zelo teško obdobje je za mano in zdaj me je zelo strah, ampak imam neki pozitiven občutek glede te