Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Najprej nedelja zjutraj, točno 5 dni pred M in se mi ni dalo čakat 10min pa sem test po 3min vrgla v koš. Nakar mi ni dalo mira in sem šla pogledat pa me je skoraj kap, ker nisem pričakovala, da bo uspelo v prvi rundi
Potem še popoldne test in v ponedeljek zjutraj in popoldne, nato pa do petka vsak dan po enega
saj smo vse iste
in sem zelela takoj poiskati skupino april, da malo osvezim spomin kako ze poteka nosecnost..cisto sem ven padla..imam pa enkrat 20.4 pdp
, je imela katera ze tako zgodaj pregled pa se jw videlo kaj drugega kot GV? sicer pa se pocutim odlicno, kot da nisem noseca.. kar mi je res cudno in popolno nasprotje prve nosecnosti ko sem bruhala vsak dan do 3m.. pozdravcek vsem novim
čist me je ujel nepripravljeno in sem hitro spremenila temo
Jaz rabim spanje hudimanška, čez 9 dni se šola začne in zgodnje vstajanje, jaz pa zaspim šele okoli 5-6h