Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in nimam pojma o pojmu. Baje da se med nosečnostjo pojavljajo raznorazni izcedki, ki povečini niso nevarni. Mogoče še malo počakaj, če pa te ful skrbi pa pokliči svojega G. pa ga vprašaj kaj je na stvari.

. Sem tretjič noseča, doma imam punčko staro 13 mesecev, umre pa sem imela en ss, tako da smo tega pluska še bolj veseli in upamo, da bo tokrat vse OK. Rok imam po zmagi 20.10, bi se pa pridružila tudi skupinici na FB tako da bi vas prosila če je lahko dodate (Eva Šifrar). Prvi pregled imam pa 10.3. aja sem pa iz škofje Loke
. Tako da vsakič ko grem lulat sem zelo prestrašena. Ginekologu sem mam namen naročat naslednji teden, ker vem da se pred 6 tednom ne čuje srček. Tako je bilo že pri prvi nosečnosti. Imam 7 let starega sina. Tule na ringaraji pa mi je zračunalo rok poroda točno na sinov rojstni dan. 26.10. Sem tudi njega zanosila januarja. Lp
.
...mirkaj da ne dviguješ težkih stvari (težjih od cca 5kg), ne pozabi na tekočino...no pa saj to že veš...je pa smotano, ker še ne moremo povedat v službi ja, v tem primeru (inventura) bi bilo kar fajn, da bi mogoče lahko mal olajšal nam delo ane ;)
na valentinovo sta se pokazale
to se pravi po zadnji m. sem v 5tednu nosečnosti