|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 17 [18] 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke2017
1.6.2018 13:56:44   
sladkorčica
O tudi ti kadiš? Tudi jaz da te potolažim da nisi edina. Jst sm pri obeh kadila . Čez nosečnost sem res strogo omejila da par na dan pa se to pri kavi. Sedaj pri dojenju isto zmeri gledam ko malo nafotram pol si pa privoščim kavico in cigaret. Pa sta oba zdrava in nič ni narobe. Vem da je grda razvada sam to je še edina stvar ki mi je ostala za dušo privezat. Drugemu sem se vsem odpovedala.pa se to kadim slim in nasvohnejse.

Zaenkrat smo vsi v eni sobi ker imamo zelo veliko spalnico. Drugače med sabo se ne zbujata in ni moteče razen zdaj ko je bil bolan. Zvečer je pa tko da gresta oči in tamal spat jaz ostanem spodaj se tamalo podojim da zaspi mal tv pogledam in potem greva tudi midve gor jo položim v posteljico in ona spi. Mali se tudi ne zbudi ma tok trden spanec. Drugače imamo sobo otroško sam trenutno je notr vsa otroška oprema cunje igrače mah ni da ni. Kako leto bo mogoče še šlo potem bo treba sobo izpraznit sicer nevem kam naj z vso to kramo. Zaenkrat nam gre tako okej potem bomo že važno da imamo prostor.

Ja sicer sej sm jst ista vse stran z mečem kar ji skuham. Razen včeri se mi je pa trapasto zdelo sem si za vsak slučaj pustila če nebi bilo časa kuhat .No Evo lepo sem ji fajn prevrela in skoraj vse pojedla. Drugače pa jst skuham jabolko ali hruško. Zmiksam pol pa kolikor poje drugo dam v hladilnik in naslednji dan. Al smo lahk skoz pred sporhetom. Včasih sm tok jezna stalno neki kuham pa pacam.

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Novembrke2017
1.6.2018 14:07:09   
Niki13
Ja na zalost ja...jaz sem bila pri prvemu dosti bolj pridna, sem imela samo polovicko cigareta zjutraj pa pol zvecer po vecerji, pri njej pa zal ni slo z vsemi problemi mojimi zdravstvenimi in hiso, torej prevedeno zivci...ma fora je v tem, da sem komot brez in je samo grda razvada...jaz zdaj v bistvu delam na tem, da samo vlecem in ne inhaliram...
Ja super, ce se ne zbujata to je velik plus...moja mala ocitno ima dosti bolj svoh spanec kot bratec...on ko je zaspal ga niti top ni zbudil...sicer smo mi v prejsnjem stanovanju tudi nekaj mesecev spali vsi v eni sobi, ampak so bili sami zivci med mano in mozem kdo kje zakaj tisina itd itd...
No pridna ti...jaz pa vse sveze smotana kot sem...pac sama sebi pravim, da moram tako, ker sem na porodniski zanjo in ne za drugo, ampak hkrati se pa tako pocutim trapasta...no to je to, men se zdi da 3/4 dneva prezivim v kuhinji...
Moja se zdaj ene 3 dni na kolena postavlja kot da bi zelela plazit in se naprej poriva...rokic pa se ne da v pravilni polozaj...je pa kar smotka, non stop na trebuhu vstraja in se sama nase jezi...sam bougec jo razume user posted image ...zdaj sem ji dala sredi dnevne po tleh velik debel tepih, ki smo ga prejeli za telovaditi s tem starejsim let nazaj in moram rect, da je super zadeva...jo polozim dol in od tam nima kam zbezat, saj na postelji ali kavcu je nisem vec mogla niti sekunde pustit....pocasi se privaja in ji je tako vsec in upam, da ji bo vedno bolj....

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Novembrke2017
1.6.2018 14:34:29   
sladkorčica
Ja moja sploh noče več ležati in sem ugotovila da se je čisto pozabila kako se obrne na bok. Ona bi skoz sedela in se nagiba naprej nazaj. Pa ves kako skače . Kot poskakljavcek tak da se premakne tud za pol metra naprej.zdaj ta teden ko smo vsi doma se je itak ne upam dat na tla k bratu ker on se nima tok občutek da bi jo pazil in se bojim da se nebi kam prevrnila pa da bi na njo lahko pade. Saj veš okrog nje skače in lahko hitro pride kaj narobe.
A tvoja že sedi sama al se rabi pomoč?

Nasa je zlo hitra. Tamal je šele pri 7m pogruntal da se lahko sedi. Puzal ni skoraj nič. Tak da sm mislila da je kaj narobe pol pa še ko se ta internet pa ene hvalijo kako je njihov otrok pri 8m reče banana. Pol pa res pomisliš da gre kaj narobe sam pol ugotoviš da je res vsak otrok poseben in sem si obljubila da se sedaj nebom zrla po nepotrebnem. Na koncu je bilo vse kul tamal je shodil tam pri 13 -14 m. Je pa drugače zelo trd oreh. Za vsako stvar rabi svoj čas. Da bi mu plenico ovadila sem se lansko poletje dobesedno temu posvetila. In ne ni nam ratal.pa kaj naj?isto za govor. Avgusta bo star 3 leta . Pa zdej je začel počasi pobirati besede. Fora je ko mam posnetek ko je bil star 1,5 leta je že oreng ata mama ama ama aja. Pol pa stop .Konec. kaj naj?pa imamo in knjigi če in vse sorte in ukvarjam se z njim in se preveč doma govorimo. Poznam eno žensko ko ima isto fanta starega kot moj sam da je septembra že lansko leto govoril. A vem da je bil kot samorastnik večkrat z njo v sanku v gostilni ko ni mela varstva. No pol pa razloži kdo seje ukvarjal z njim. In mi grejo tej pritiski prav na živce res. Al sm pa občutljiva preveč. Sej ne mislim nič slabega sam hočem ti povedat da nimamo dosti vpliva. Ko bo zrel pa bo.

Ja sm jst ista kuham stalno pol si pa mislim pa kaj sm se to spomnila no.:)češnje bom probala zdaj čez vikend vložiti zdaj so pa pomoje že zrele. Sej to bo sam par kozarckov ko glih je domače sadje .
Mate kako žival doma?mmi mamo psičko ajo . Maltezanka. Se to mam za rihtat ravno včeraj skopala jo pa pocesala.

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Novembrke2017
2.6.2018 23:19:57   
Niki13
Ma sorry, torej ce sem prav razumela ze samostojno sedi tvoja? Torej jo posedes na tla in se igra? Kako se pa premakne naprej?
Ne moja ne sedi samostojno...ce jo drzim na kolenih sedi kar lepo, ce jo recimo na kavc dam sedeti pada se levo desno pa naprej...skratka se dalec od tega,da bi jo lahko samo kamorkoli posedla in pustila..itak, da je najraje v sedecem polozaju v rokah, na nasih nogah, na mizi, ampak vse drugo kot sama da sedi...
To, da je vsak otrok po svoje in napreduje na razlicen nacin je dejstvo...je pa res ( pa ne za strasit kogarkoli al kej podobnega ampak po izkusnjah ), da vcasih moramo starsi kaj narediti...nam so ves cas govorili, da je pac lencek in je zato tako, jaz se res nisem zelela obremenjevati, saj sem vedno bila misljenja, da je vsak otrok po svoje in potrebuje svoj cas, ampak pol pri 9-ih mesecih ko so se ustrajali, da je samo lencek sem pa se postavila in rekla zdaj pa dovolj ker to ni res in naredite nekaj..no pa sem imela prav...
Ne nobene zivali. nikakor ne bi sfolgali se to...pa vedno skrbet kam z njimi ko kam gremo tako, da ne...imajo moji starsi in se otroci tam ukvarjajo z njimi, pa konjicka hodi jahat ta vecji 1 x na teden in tam imajo res ni da ni zivali tako, da je to cist dovolj...
No prezivela sem izhod s prijateljicami..na zacetku bilo kar naporno pol pa sem se nekako sprostila pa je se kar slo...na koncu sem prisla domov ob 04:30 in spala danes do 12-ih zato zdaj se budna :-)..seveda je ta cas moz skrbel za malo princesko in seveda kot moski ji dal sveze sadje za jest...pac on je mislil, da ji ga ne kuham in ga pac ni skuhal...hvalabogu je bila ok cel dan in ni imela tezav...kok so smotani tej moski, ko bi le poslusali kaj ko razlagamo user posted image ...
Bazen ste postavili?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Novembrke2017
3.6.2018 16:27:27   
sladkorčica
Ojla.

Ja moja čisto samostojno sedi. Jo po sedem na tla in ona sedi in se igra. Saj bo tudi tvoja nič bat .eni prej eni kasnej.
Sam to je pa spet druga zgodba kot pri tvojemu sinku. Potem če vidiš da res nekaj ne stimalo pol je treba pa ukreniti kot v tvojem primeru hvala bogu da si vztrajala in nisi še naprej plavala v negotovosti.

No vidiš da je blo fajn da si šla ko je bila prilika mal pozabiš na vse skupaj . No dolgo turo si pa kar mela dobro da si zdržala hehe:)

Ah moški saj vem. Razlagaš eno delajo drugo ampak kljub temu naši otroci preživijo. Saj zdaj bo najbrž kar kmal čas za kako surovo sadje recimo jabolko.
Ja bazen smo postavili voda je tudi že noter Uf je šlo 12 kubikov vode noter. Sam kak dan bo treba počakat da se voda segreje sedaj ima dobrih 25 stopinj. Smo ravno danes bili malo v sopingu in smo za malo kupili fredov obroč. In včeraj smo imeli športni dan. Smo šli v lj v baumaks je moj lansko leto eno masino kupil in je crknila in smo jo zadnjič peljali nazaj in minilo je 45 dni rok popravila v tem primeru morajo vrniti nazaj denar. V našem primeru se je to naredilo bogsigavedi kje je ostala. Itak so dali dobroimetje za 170e kolikor je bila madina je pol drugo isto vzel pa se par stvari smo meli namen kupiti pa itak vsega preveč nobenega trgovca nikjer. Tak da smo par stvari in smo šli .spotoma smo se ustavili pri meni doma je moja mami kosilo naredila potem pa gas domov po vinogradu skropiti. In je dan minil.

V petek zvečer sem imela hudo krizo z mlekom. Ni in ni hotlo tect mala sw je drla. Saj nevem lahko da sploh lačna ni bila. Sem pa sama čutila da mam prazne zize. Vceraj sem se dobesedno nalivala z vodo in je spet mleka Dost oz zdaj sm pa takoj mokra ko je polno. Mah težko je regulirati. Sej bom sam se tko dokler ne osvoji obrokov pol bom pa počasi zaključila čeprav se mi zdi da bo problem ker me sam za majice grabi mala Hehe je hecna ona ve kje so njene dude. Drugac dudi ima rada si jo že sama v usta na montira ampak v začetku je pa kazal da je nebo marala ampak sem kar vztrajala je le ena tolažba.

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Novembrke2017
4.6.2018 14:01:29   
Niki13
Ma ke pridna je ze...moja zdrzi nekaj sekund in to je to, ampak bo pocasi tudi to osvojila..problem je, da ji igrace niso zanimive, ampak ji je zanimivo vse to kar je od nas odraslih..nam bo dala popra gospodicna...danes sva se v mullerju na blagajni "kregale"..sem kupla plenicke za v terme in ni varjante ji vzeti iz rok, pol sem morala prodajalko prosit, da mi vrne tiste ki je ze zaracunala, da sem jo nekako premamila, da je ta druge primla in mi izpustila tiste za placat...ta bo prava..ze zdaj uveljavlja svoje..no sedaj pa smi z njimi v roki in ne s kaksnim medotom user posted image
Ja res je pasalo na konc koncev, pa se grozno utrujena nisem bila...bo za ponovit user posted image
No pomembno je, da so vam vsaj denar vrnili in da niso zakomplicirali...pol clovek ze kaj najde, da mu ustreza ali pa isto vzame...to pa lahko znorim v vseh vecjih trgovinah, ko rabim kaksnega trgovca nikoli ni nobenega,ce ne se pa vsepovsod pletejo ko ni treba...
Ma doma nimas adaptiranega mleka za krizo? Jaz sem ga kupla ze preden sem sla rodit...zihr je zihr...izkusnja moje sestre me je naucila..ona je dojila pol pa ponoci, ko je imela za dojit ni in ni bilo mleka, tako, da po 2 urah drenja je moz moral v avto in v dezurno lekarno po mleko, flasko...tako, da zihr je zihr in sm si to tako pri prvemu kot sedaj ze vnaprej pripravila...rajsi stran vrzem, kot, da imam problem in ostanem brez pa da joce od lahkote...
Ti bis morala videti mojo...se dam na posteljo za dojit in vrzem ven zizo jo moz prinese k meni in ze na vratih nasmeh do uses pa iz rok mu skoraj zbezi...neverjetno kako so brihtne za svoje ritke...
Ja moja tudi ni bilo varjante dude...nikakor...ampak kot ti sem tudi jaz vztrajala, saj jaz sem jo vedno lahko potolazila z zizo, ampak drugi pa ne...no zdaj jo redko prodam, ampak obcasno se je pa le posluzi...moja zaspi z njo in si jo drzi pol pa ko zaspi kar ven vzame...
Danes sva imele super veselo...sva morale v laboratorij in seveda je bilo treba nesti prvi urin...ne vprasaj kaksne komike...3 x se mi je pokakala, ne smes z vlazilnimi, torej prvo vlazilni robcki pol cista voda in to non stop ponavljanje...a sem si rekla sama pri sebi, ce sem se ob 7-ih morala zbuditi hudic da bos uspela lulat ehehe...no ko sem nataknila 4 vrecko ( brihtna mama vzela 5 vreck ) ni in ni lulala...pol sem se spomnila kako smo naredili pri ta vecjem..v bistvu ko se ustrasijo lulajo...no pa sem napomnila fiziolosko in jo dala v nosek in jupiiii smo lulale :-)...ker pa se ni bilo dovolj je bila ze oblecena in se mi je veselo pobruhala cela...tako, da spet celo preoblect...na koncu nama je uspelo deset do devetih bit v laboratoriju..
Upam, da mi bruha od kasljanja, saj mi je tudi prej ko sem ji dala jest 2 min po tistem ko je popila mleko izbruhnila kar precej ven...uf uf...

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Novembrke2017
4.6.2018 14:02:52   
Niki13
Vidve imata ta teden cepljenje ne??? Kako je bratec? Ga imas se doma ali si ga dala v vrtec? Opssss...ce se ne motim si mi rekla, da imas za cel junij rezervacijo user posted image

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Novembrke2017
6.6.2018 9:02:58   
sladkorčica
Ojla Niki.
Končno smo ostale same :)saj paše da smo vsi doma sam pol se pa tud naveličam ker je vse drugo na površju .

Ja mali je šel že v torek v vrtec. Rezervacijo imamo pa za julij. Tako da ta mesec bo še vrtec pol pa mal dopusta. V soboto imamo zaključek vrtca in se veselim bodo pokazali kaj so se naučili. Jutri imajo v vrtcu slikanje me zanima kako bo to potekalo sicer nas še rad slika. Upam da uspejo lepe slikice .

Oči je šel tudi danes v službo .
Vceraj mi je uspelo vložiti češnje upam da je ratal in so se zaprle.

Kaj je z tvojo malo je vse uredu?

Drugac mi je pa poznano kako to zgleda ko je treba nekam jit. Prvo se je treba pokakat in pobruhat do ušes pil pa gremo:).

Ja midve imava drug teden v četrtek cepljenje . Sem vesela da se ni nalezla te nadležne bolezni. Ma tamal tako grdo kožo da sem šla v pon se enkrat z njim zdravniku in je rekla da se koža čisti da ga naj mažem z kako negovalno kremo mi je tud dala eno kremico za probat in je kar bols od aderme če poznaš je bol za dermatitis in je tud kar draga. Eno tako že mam .
Madonca jst sm si spet vrat za ležala in me tako boli da se komaj premikam.

Danes grem pa po nove kopalke. Sm tok izbircna mi nič ne paše itak vem ko je mal preveč kg :) mah neki bom že našla.

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Novembrke2017
6.6.2018 15:30:45   
Niki13
Ja ko je polna hisa je lepo potem pa ze prevec in rabimo mir...jaz sem enaka...
Sorry sem zamenjala mesece...nisem se prav spomnila ali junij ali julij...
Jaz imam sestanek v torek za ta vecjega...jutri bi morali imeti zakljucek ( smo ze premestili 1x ) a tudi jutri odpade zaradi vremena user posted image ...bi sli iz Sezane pa do Stanjela ( kjer sva se tudi porocila ) z vlakom in tam na sprehod pa potem nazaj z vlakom...skratka bi bilo lepo za nase junake pa spet nic od tega...
Hemoglobin ima kao mal nizji in so mi dali da ji dajem pit zelezo, ampak me ne navdusuje..hallooo sem sla v lekarno in so mi dali 6 boc sirupa, kar slabo mi je bilo, ko sem pomislila, da moram vse to v njo spravit...pa sem danes klicala nazaj in vprasala, ce je res tako grozen izvid pa mi je rekel, da sploh ne, da itak zdaj naj zacnem se z rdecim mesom in ostalo hrano pa da bo ze to najverjetneje pomagalo...pa sem se zmenila, da nimava kontrole cez 2 meseca, ampak cez 1 mesec...sicer ji bom dodajala zelezo, ker pac tako treba, ampak verjetno samo pol doze od narocene...danes sem ji pa spinaco in pire naredila pa je kar z veseljem pojedla...upam, da je ne bo kaj trebuscek bolel pa sploh nisem sla brat, ce ji lahko ze dam spinaco...upam, da ja...rdece meso pa bom vseeno se kaka 2 tedna pocakala...po moje ji je dala zelezo tudi zato ker je bolj drobcena, da bi pridobila na apetitu..
No ker nimam ze vsega dovolj mi je pa danes tudi iz postelje padla user posted image ...sekunda dvajset in je bila potleh..ne vprasaj kako sem se ustrasila...pol pa klicem k pediatrinji ( ima eneka super medicinskega bratca ) in vprasam na kaj moram biti pozorna ( itak sem morala klicati zaradi zeleza ) in mi pravi, da tud njegova hci je padla in se mu zdi zdaj ko ima 14 let, da ima kake posledice...no ce ne drugo sem se nasmejala...je pa shit ker imamo ful visoko posteljo, sva jo naredila po narocilu in res visoko tako da.....ampak upam, da bo vse ok in da se nikoli vec kaj takega ne ponovi...
Mene pa ze od petka matra kriz...vedno bolj in nevem od cesa...ze ko jo imam na previjalni mizi kjer se min sklonim, ali ko brisem mizo me tako boli da je veselje...bolj se bliza vecer slabse je user posted image ....a saj ves, da njo pa treba gor, dol, dol, gor....no pac tko je...bo minilo..upam...
Bravo ti...jaz moram moje se poiskati in videti, ce so mi se prav...sem jih kupila lani, ko smo sli na Rab in jih bom rabila sedaj za v terme in upam, da so mi prav, saj nimam nobene volje laufat po trgovinah in jih kupovat...nisem od shoppinga jaz...

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Novembrke2017
8.6.2018 11:38:19   
sladkorčica
Ojla Niki.
Nevem kaj je to ampak vsak dan tako pester da nimam časa. Skoz neki dogaja.

Ja hudo da ima slabšo kri mala. Ja jst bi tud prvo probala z hrano vse skupaj ali pa če ji kdaj pa kdaj daš mali sirupa boš videla če kaj pomaga.

Ja glede padca te čisto razumem men se je zadnjič smuknila iz gugalnika sem se tud vstrasila. Res sam trenutek nepazljivosti. Jst jo raje dam sedaj na tla če mam kaj takega za delat .je bol ziher.

Jst sm končno kupila nove kopalke. Stare ne pridejo v poštev sploh modrc ker so zize velike in težke .sem šla kar sestricni ki dela v trgovini z spodnjim perilom in sem probala malo morje. No sem potem našla res lep model za zavezati za vrat in hrbet pa dobra opora da lepo stoji gor take turkizne od benetona. Itak mam vse bol modre hvaležna barva in pristaja mi ker sem temnolaska....Pa še popust sm dobila tak da sem dala za spodnji in zgornji del 30e. Upam da bo zdaj kaj vremena za skok v bazen. Al je čist vsako popoldne dež pa oblačno.

Danes ponoči se je pa prvič zgodilo da se je mala zbudila in je kar neki tecnala zizat ni hotla. No je pol vendar zaspala in je do jutra spala. Pomoje bodo spet kaki zobki na planu

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Novembrke2017
8.6.2018 11:48:43   
sladkorčica
Ja sem preverila zgornje enke so problem. Ena je že prebita ena bo pa ravnokar pokukala ven. Se mi je zdelo ker res ni v njeni navadi nočno bujenje. Par dni bi hudo pil bo pa spet malo miru

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Novembrke2017
8.6.2018 12:11:17   
Niki13
Ma sirupa ji itak ne uspem spravit v usta..so smotani, kako naj 5ml spravim v njo ko pa mi vse ven pljuva...dat kapljice kot recimo vitamin D ki se enostavno dajo ne ah?! Kakorkoli bom ta mesec tako s hrano in kot pravis ti kar bo pac ratalo dat sirupa in bomo videli....
Jz sem ravno prejsnji we ene lepe gledala ki so tudi za zavezat, ampak meni ne ugajajo...to na zavezovanje me pol prevec tisci v vratu pa mi niso zihr ko imam sam zadaj zavezano...po premetavanju vsega, pa dvigovanju malega itd bi po moje kar hitro ostala brez user posted image ...no za bazen doma to ni problem, ampak zame na morje res ni komot to kar se zaveze...kakorkoli si pa itak ful malo dala za njih...
Ja tudi pri nas te dni vreme kar fajn zafrkava....ampak ce sem iskrena mi prav pase tako, ki je malo osvezilo...res postajam stara ker ne prenesem vec vrocine...let nazaj sem se pa po cele dneve prazila na plazi...
Ma moja ima sedaj novo modo hranjenja ponoci....ko je bila mala in bi bilo to logicno ni rabila, zdaj se mi pa zbudi okol 2 in pol okol 6 in hoce jest s tem, da zdaj ne dajem vec zize ampak ponoci pripravljam mleko...glej edina sreca je da se ne dere ful ampak sam jamra, ker ce bi mi se ta vecjega zbujala pa me nervozno delala z drenjem nevem kako bi bilo...se mi pa ful pozna da ne prespim cele noci...sem prav utrujena....kriz pa ne neha in ne neha bolet...kako je tvoj vrat???
Danes zjutraj sem jo spet tehtala in kljub temu, da je ponoci, da je cez dan itd te nase kg kar mirujejo uff

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Novembrke2017
8.6.2018 12:42:39   
sladkorčica
Ja 5ml je pa res kar Dost velika količina za njo. Daj malo poguglaj če obstaja res kaj za tako majhne kako železo recimo v kapljicah.

Ja glede kopalk men pa zapencek ne ugaja ker se mi je mal speha nabral in pil grdo pride sem si pol raje take za zavezati .Zdaj kok se bo obneslo bomo videli. Drugače bi mogla dat vse skupaj 45e pa mi je sestrična dala 30%popusta. Tak da se kar pozna imam kvalitetne kopalke. Mah sej sm kar mal depresivna glede postave . Še vidi da sta dva poroda za mano v roku dveh let..Pa kaj čem trebuh je mal razvlecen menda ga bo skup potegnilo. Ja glede sončenja ne govor. Skoz sm se palila na soncu pa se take bol polti sem da se mi hitro prime pa nikoli ne opali. Zdej pa sam senco iščem. Ves kaj pravijo Emšo je mrha Hehe.

Drugac mam rada spodnji del brazilke letos žal ne pridejo v poštev ker ne zgleda. Vsak dan si govorim ja zdej pa bom vsaj mal trebusnjakov...mah ko pride noč oz večer mam en kup dela in se tist energije pa volje kar jo imam gre. Kaj naj,?sama nase sem jezna .
Sedaj se mi je mleko kar povrnilo nazaj ker res ogromno pijem in če sedaj začnem bremzat bo konec z mlekom. Pa sedaj ko smo tako daleč bi pa še mal probala da gremo pil naravnost na kravjega do jeseni.

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Novembrke2017
8.6.2018 12:48:29   
sladkorčica
Ja moj vrat je končno bols . Sem se z eno kremo mazala ko je hladilni učinek mi paše če tebe se zmeri križ boli bi jo teb priporočala .V lekarni se dobi je za vse sorte bolečine imenuje se perskindol taka rumena tuba.
Daj probaj omisliti tehtanje razen če ti je naročeno da jo moraš. Pač ji gre bol počasi gor. To je isto kot jst vsak dan stojim na tehtnici pa upam da bo 2 kg minus pa žal ni pa spet drug dan isto. Pa si rečem pa kaj mi je kaj se vsak da tehtam itak nebo rezultat takoj. Tak da probaj mal omisliti. Če lepo Papa se nimaš kaj bati

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Novembrke2017
8.6.2018 13:08:57   
Niki13
Ma dosti je to in bod pameten kako ji 5ml dat zjutraj pa 5ml zvecer ko pa vse ven spljuva...ja zdaj sem narocila mozu, da vprasa mamo od punce od brata, ki dela ze 30 let pri pedjatrinji, sicer v IT ampak itak je isto..vceraj mi je tudi kolegica rekla, da ko je imel njen mali isto hemoglobin tako nizek je nasa pedjatrinja ( imava enako ) napisala bel recept in je sla kupit v IT kapljice in je bilo to to...nevem zakaj je meni da bozji sirup uturla...
Ja tocno to...emso zafrkava...ma glej jaz sem v kopalkah katastrofa ker se pozna, da nic ne telovadim in delam, torej me je sam mlahav speh...sploh pa je katastrofa dokler se malo ne posoncim...pol bom rekla barva vsaj malo pokrije, ampak zdaj se niti ne upam dat v kopalke a mogla bom provat, da vidim, ce so mi se prav, da pol imam kaj sploh za nataknit nase v termah...
Super vesela zate, da si dobila kar fajn mleko nazaj...moje je po moje ze tako bogo, da lahko ji sploh ne bi dala vec...a za pocartat in na hitro potesit lakoto se jih se vedno posluzujem....ampak se vsaj ne obremenjujem vec kot prve dni, ko mi je bilo res mal hudo...
Ma mene tudi moz ze kar nekaj vecerov maze s kremo ki jo je dal njegov brat ( je fizioterapevt ) in mi je vedno pomagala za take in podobne bolecine...tokrat me pa kar fajn heca...vceraj je izgledalo, da bo le boljse, danes me pa spet boli....pa saj vem sama sem kriva, ki ta vecjega ( 20kg ) dvigujem s krizem brez uporabit nog, pa ta malo vedno v roki itd tako da enkrat pa le moram placati posledice smotane glave....
Nene ni mi naroceno tehtanje, tudi vmesnega nimamo ampak redno kontrolo septembra, ampak sem pac iz radovednosti, ce sva prisle na 7 kg danes po dolgem cajtu poskusila a nic od tega...
Ma tvoja je z gustom kosilo pa malico? Moja poje ampak vse drugo kot z veseljem...nekako jo primorem, da mi poje in jo zabavam, pa pojem itd....

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 11:33:29   
Niki13
Ze dolgo se nisi oglasila...je vse ok???

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 12:18:34   
sladkorčica
Ojla Niki.

Ja res je že par dni minilo. Jst nevem kaj je to sam nimam časa. Čez vikend smo mal s portali. Dop smo imeli zaključek vrtca pop smo sli k stricu od mojega je imel piknik . V nedeljo smo se v bazenu kopali v pon smo se z malo kopale včeraj sm šla v merkur po podstavek za marelo senčnik . Skoz neki.

Jutri imamo končno cepljenje .se že veselim da vidim kako je napredovala .
Drugac smo okej razen včeraj sem spet dobila mail iz vrtca da spet ena nova bolezen IMPETIGO. poznaš? Jst prvič slišim je pa okužba kože. Tok teh bolezni da bo treba na zdravstveno šolo da se mal ppodučimo. Jst sm ga vseen peljala v vrtec danes pa sm ga hotla doma pustit no pa mi je včeri rekla v vrtcu da je sam en otrok ki ma to.

Kako ste vi?

Zdaj smo malo bazen izkoristili zdej pa spet napoveduje neurje. Verjetno si videla kako je bilo v petek v Črnomlju. Grozno. Ta vreme je čist zblojeno sploh ni normalno soparno sonce nenormalno žge . Midve sva kar not lepo mam klimo vzgano v zgornjem stuku.

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 12:48:49   
Niki13
Ojla...saj vem, da je vedno nekaj in sorry ce sem spet pisala, ampak te cel teden nism slisala pa sem pomislila, da ni kaj narobe...no pa me veseli, da preberem, da enostavno uzivate user posted image
Mi smo dobro, se ne pritozujem...tudi mi napihnli bazen in v nedeljo vsi 4 notri skocili...sicer bili kot sardelce ker je majhen, ampak je bilo lepo...vceraj sem pa vse lepo pripravila preden sta moja 2 prisla domov, da bomo spet vsi skupi uzivali pa nic od tega, ker se je pooblacilo in se dez vlil...sicer moj mali je sel not in bil 10 min kljub dezju ampak pol je pa se pihat zacelo pa sem ga hitro not dala, da mi kje ne zboli zdaj pred dopustom...
Ja bos znala povedat kaj so ti povedali na pregledu....
Moja je kar pridna, ampak se mi ponoci kot sem ti ze rekla po 2x zbuja za jest tako, da sem se odlocila, da ji bom pocasi zacela tudi vecerjo dajat, ker po moje ji zmanjka zdaj ko vec energije cez dan potrosi...sicer nimam pojma kaj bi ji lahko dala za vecerjo, ampak nekaj bom ze nasla user posted image ...pa upam, da bom potem imela vsaj noci prespane....
Mi nimamo klime in je zaenkrat niti malo ne pogresamo...tudi v prejsnjem stanovanju smo bili brez in je prav lepo tako...nisem ljubitelj klime in iskreno brez problemov zivim brez, ker me prav moti tam ki je...moj moz bi jo tu pa tam imel, ampak zaenkrat se zmagujem jaz in je ni user posted image
Kaj ti si tvoji zacela dodajati ze kaj sira?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 13:11:04   
sladkorčica
Ja mogoče je pri vas na primorskem bol znosno tuki je tako soparno vsak lubi dan da si sploh ne predstavljam brez klime. Pa mamo debelo fasado in okna troslojna ampak je še zmeri not 26 stopinj. Itak je v zgornjem stuku čist na minimalno hitrost in na 24 stopinj. Mah moj itak ponoči tako Švica da je ves moker in hitro vroče obema.

Ja jst sm ji že dala zadnjič gosto večerjo. Sm pa skuhala jabolčni kompot in sem na tej vodi zakuhala zdrob in je vse popapala. Moja kakor kdaj včasih spi včasih se zbudi.
Ne nisem ji dala še nič sira. In nič drugega kot uno skutico zadnjič . Tud mesa nisem še nič dala. Bom pol pri 7m se mi zdi da bo kar Dost zgodaj.
Ti si ji zdaj že kaj dala gluten? Moja tako skorjo glodakot zmešana

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 15:41:06   
Niki13
Mogoce je zrak res drugacen...v smislu, da mi imamo 26-27 v stanovanju cez dan pa ne cutimo nobene vrocine, zvecer pa itak vse odpremo, da pol cez noc gre na 22-23 in je cist fajn tako...
Ma jaz sem ji samo parkrat malo ponudila kar je ostalo od kosila pa je res z veseljem pojedla..vceraj, ko sem se pa kao odlocila, da bo vecerjala in pripravila pa seveda ni.....kok so smotani tej otroci user posted image ze od malih nog ne ubogajo user posted image ....ja jaz meso sem ji ze ponudila, sicer preden so mi povedali za zelezo le 1x zdaj pa malo vec, no ravno danes pri kosilu sem ji ponudila telecje torej rdece, prej pa piscancka in purana...
Glutena pa se nisem dala in tudi ne bom dokler ne pridemo iz dopusta, kar je ziher je ziher user posted image ...ko se pa vrnemo bo pa itak imela ze 7 mesecev pol pa bom ponudila tudi gluten in piskotke in kruh itd....ravno vceraj sem mojemu rekla, da sem videla v sparu bioloske piskotke ki se stopijo in da ce bi jih kupila pa mi je rekel, da itak je on cel dan v sluzbi in da lahk delam kar zelim user posted image ...presenetljivo me ni nahrulu kot sem pricakovala...sicer nisem pristas filanja s sladkim ampak vseeno provat morajo in pol pa ko gluten zacnemo bo pa upam namesto piskotka lepo kruh glodala...
Ma ponavljam mene ze skor moti ( pa ne me slabo razumet ), da noce glodat in se zamotit z igracami primernimi za njo, ampak obozuje vse to kar ne sme...kar prevedeno pomeni, da moram non stop bit zraven...ona bi casopis brala in glodala, ona bi se z vreckami igrala, z zeleznimi zlicami ( seveda plasticna ki je manj nevarna je dolgocasna ) skratka vse kar je nevarno je njeno prevedeno mama bodi non stop pripopana name, da se mi kaj ne zgodi....uf uf....
No danes upam, da zacnemo kaj iskat stvari za na dopust vsaj plan je taksen, da ne bi zadnji dan laufala in se drla po bajti kje je kaj...sem pa gledala in mislim, da od termalne riviere zunaj ne bo dosti, ker bo ce tako ostane cel teden grdo vreme user posted image ...
Ti ki bolj poznas okolico tam...je kaksen hofer, lidel, spar, mercator al kaj podobnega blizu term? Da ne bi vlekla vsega od doma ampak sla tam po tisto kar rabimo za jest???

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 16:12:03   
sladkorčica
Ja jaz ti predlagam da ne odlasaj preveč z glutenom ti kupi zemljo ji daj v roke boš videla da bo. Ker če se ne motim mi je bilo naročeno da ni dobro preveč dolgo odlasaj ker potem pa res pride do tega. Pa itak če bi bila kaka alergija se ti bo takoj pokazal na dopust grete pa šele naslednji teden če se ne motim. No je pa čisto tvoja stvar kak se odločiš. Itak jo tisti dan opazuješ. Drugače moja ima tudi rada žlico ker je najbrž mrzla in je pol ure mir. Joj papir ji sploh ne upam dat več. Ta vikend mi je skoraj srce zastalo. Pa sem ji dala en tak bolj trd debel letak da bo mal meckala...Ja figo tako ga je scikala da se je en košček odtrgal in se ji je prilimalo na nebo pol se je začela davit itak. Moj me je itak napizdil. Ja lej hotla sm neki narest pa je cvilila sm ji pa to dala. Tako da previdno. Jst ji raje dam piškot kot pa papir da se mi ne zadavi.

Mah jaz ji nisem dala meso ker moja bo šele konec meseca stara 7m pa se mi zdi da je meso en drek. Nevem zakaj mam tak odpor malim dat meso. Bogsigavedi od kje pripeljejo stokrat odtajano. Mah saj sama ga jem sam nisem pa ljubitelj mesa. Mam sicer ssvinjino in goveje meso domače tako da pri nas sam piščančje meso kupimo. Drugo pa potem mi mami zmeri zrihta od sosedov kmetov dobro meso. Svinjino nam pa od mojega stric proda . Bom pa začela vsekakor ne bom zaradi tega odlašala.

Bom mojega vprašala sam za spar vem da je tam čisto blizu druge trgovine pa nevem točno pa ni dolg nazaj ko smo se tam vozili sam nisem pozorna in potem ne vem. Jaz ti v vsakem primeru odsvetujem da res ne rabiš jemat od doma razen kaj odprtega pa recimo tist osnovno kis olje šol sladkor .nNo odvisno kok boš kuhala. Kok vas bo to prišlo denarja?a to prav pod terme spadajo tej apartmaji?

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 16:24:04   
Niki13
Ja vem, da ni pametno odlasat z glutenom...to sem tudi jaz brala...nasa pedjatrinja pa itak nic ne pove pametnega...prepuscen sam sebi in internetu in to je to...ampak itak vsaka mama najboljse ve za svojega otroka...
Ja moja vse kar sumi in je papir je super...s tem se dosti zamoti ampak kot sem ze napisala problem nastane, ker moram biti non stop zraven ravno zato ker uspe strgati in seveda kje konca? V ustih!!! Ti pa verjamem, da si se ustrasla...jaz bi se tudi grozno in ravno zaradi tega je ne pustim same s takimi stvarmi...posledica? Nic nimam narejeno in sem mati 100% na dan...kar pa spet ni ok...ampak pac sama pri sebi pravim, da bo pac tako dokler se sama ne bo zacela premikati in potem upam bila malo bolj navdusena nad igracami in se zaigrala, da bom lahko kaj naredila...
Ma jaz ji ne dajem svezega mesa, ker to tudi odsvetujejo ravno zaradi tega kar pises...jaz ji dam meso pripravljeno biolosko ( seveda ce tako je user posted image ) ze zmiksano in pripravljeno samo za dodati zelenjavi ali bolje obroku...svinjino ji pa itak ne bom dala do 1 leta, ker je tudi jaz ne jem in je to zame sama mast....pac vzamem to ze pripravljeno 80 gr je notri od hipp-a in ji dam polovicko zaenkrat in to je to...
Ma ce je spar mi cist zadostuje...sol, kis, olje itd si pa itak tudi na letalo vzamemo s sabo in ne kupujem nikoli ....gre za sveze sadje pa zelenjavo pa pijaco, da lahk kupim...
Ja smo vzeli luks apartma, ki je v bistvu za 5 oseb in je fuuuuuuul lepi kjer je vkljuceno 2 x dnevno vhod v notranje ali zunanje bazene in nas pride 368 eur....men se zdi malo glede na to, da bi za tak dnar lahko bile se 3 odrasle osebe z nami....dajo mi zastonj posteljco za njo, pa narocila sem blizu bazenov tako, da upam, da nam bo lepo....boste prisli kaj mimo?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Novembrke2017
13.6.2018 16:56:45   
sladkorčica
Ja vsekakor sem zraven karkoli ji dam pa vseen sekunda nepazljivosti. Saj ni bilo nič hudega pa vseen sem se ustrašila.

Jah kot kaže ne bomo mogli pridet ker smo že par dni sami očka je cel dan v službi ker so začeli z selitvijo v službi. Zraven firme so postavili novo poslopje in morajo vse masine preseliti v nov del je pa to oreng zalogaj ker imajo same ogromne stvari. Tako da ti ne bi hotla ravno obljubiti. Kdaj točno greste?
Se v soboto in nedeljo bi mogel jit delat pa je komi zrihtal da je bil doma zato smo pa izkoristili vikend. Vceraj je ssicer prišel normalno domov ker je en prišel pogledat traktor ki ga prodaja. Januarja si je omislil nov traktor za 16tisoc evrov. Italijan Antonio Carraro je zdaj pri hiši.
A mas ti mogoče Facebook?

(odgovor članu Niki13)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Novembrke2017
14.6.2018 15:59:42   
sladkorčica
Ojla Niki.

Evo midve sva dale cepljenje skozi. Mala je zdrava kot dren. Ima 8860g in je 68,5 cm dolga. Tak da je oreng baba. Sicer je rekla da ima po njihovi krivulji se preveč kg sam ko je dojena ni problema. Tamal je bil še večji bunkec je imel 10kg pa lej se je ustavilo že zdavnaj. Ko enkrat začne gibati se vse normalizira. Me je pa opozorila glede sedenja. Al sama hoče sedet ma če jo dam v ležeč položaj se dere. Da je fajn ko tak samostojno sedi pač si krepi mišice ampak kljub temu še ni tak močna . Da za samostojno sedenje je takrat ko se sam otrok vsede. Tak da bodi vesela da tvoja se ne sedi sama . Jst jo moram pa stalno nazaj . Al jo imam recimo v stolčku za hranjenje in je nazaj polezen tak da pride kot lupina ona se skoz v luft drži.

Cepljenje je tudi hrabro prenesla ...mal je zajokala in to je to.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Novembrke2017
15.6.2018 9:14:49   
Niki13
Ojla..evo mene...mal pestre dneve imela...poleg kriza me je vceraj primu se vrat in rama...skratka sem cela pohabljenauser posted image ..upam, da se spravim k sebi cez we, ce ne nevem kako bo na dopustu user posted image
Ja skoda, da vam ne bo ratalo pridet mimo...ampak razumem...mi gremo v ponedeljek in se vracamo v petek...
Torej ce prav razumem je januarja kupil nov traktor zdaj ga pa prodaja????
Imam facebook profil, ampak iskreno ne uporabljam...grem mogoce 2x na leto kaj pogledat...mogoce zdaj na porodniski 1x na mesec ma drugace mi sploh ni vsec...edino,ce preideva na mail?
Opssss res ste super velike ze...ja to sem nekako brala, da kao otrok ni pripravljen na sedenje dokler se sam ne posede, ampak hkrati je moje mnenje, da jim je potrebno vse ponuditi, saj ce ne niso stimolirani, da poskusijo sami dosect...ma ce ona hoce sedet ne vidim problema, bolj vidim problem tam kjer mamice vsiljujejo in prisilijo otroka na sedenje...jaz mojo posedam in kar lepo sama zdrzi sedet, ampak je ne puscam predolgo...pac glih da vidi, da tudi to obstaja...sploh pa ko je na tepihu bratec pol jo prisedem zraven in se kao igrata skupaj ali bolje delam jaz na tem, da se poskusita igrati skupaj...seveda samo, ko je bratec od volje....
Jaz sem moji dala ze 2 x za vecerjo robiolo ( svez sir ) v papo in moram priznat, da ji je vsec user posted image ...si misli boga, koncno nekaj okusnega dobim od te mame user posted image ...mi smo nabavili zelezo v kapljicah, ker tistega sirupa je nemogoce uporabljat...res, da stane 16 eur mala flaskica ampak bo vsaj imela nekaj od tega...pol pa na zacetku julija jo bom peljala na kontrolo, da je predolgo ne filam brezveze...

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 17 [18] 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 17 [18] 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?