|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
29.11.2018 13:30:55   
me83
Zdravo.
Ocitno smo res samo me 3 ostale 😕 sem bila prepricana, da se bo vsaj dorotheia se kaj oglasila,... skoda no 🙄
evo s 1.1 se vraca 100% porodniska,... jaz sem vse tri porodniske bila na 90%,... zalostno, da je drzava ravno na mladih druzinah varcevala,... ce clovek vse sesteje se bi nabralo kar nekaj denarja,...
boste obiskale kaksno vecjo mesto sedaj v bozicnem casu? baje je celovec zelo lep, pa vrbsko jezero,... no tudi v zagreb bi bilo za it,... mi mogoce skocimo do graza.
Mi smo prejsnja leta delali okraske za smreko iz ticine mase, pa iz palck za sladoled (se kupijo), vcasih skuhamo kaksno jabolcno, hruskino marmelado,... pa to ponavadi podarimo babicam in dedku,... tako, da se za letos iscem kaksno idejo 🤩
uzivajte!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Septemberke 2017
4.12.2018 8:51:20   
annnaa
Res škoda, da smo same ostale. Mogoče bodo pa Dorotheia in ostale še kaj pokukale sem in se javile!

Joj, mi pa končno spimo. Obe spita od 20h do 6h. Waaa kir luksuz!

Drugače se pa tavelika ful veseli daril, res je hecna. Pa tak so še skromniuser posted image . Imamo že to soboto Dedka mraza v partnerjevi firmi, se ga tako veseli. Mi še ne bomo hodili v kaka večja mesta na lučke. Nam je Celje čisto zadosti. S partnerjem in kolegi bomo šli en večer malo v Ljubljano pogledat in na kluhančka. S tamalima pa mogoče v Volčji Potok ali Mozirski Gaj, bomo videli.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: Septemberke 2017
4.12.2018 11:02:14   
Tara9
Ojla,
Ja mogoče se pa še katera spomni na nas in se javi. Bi bilo lepo brati. Meni je luštno soremljat kako rastemo. Upam, da vsaj vidve ostaneta še za kak klepetek.
Annnaa super za spanje, se res lažne živi a ne. Jaz sem ful zaspane sorte, tako da sem vesela, da spita. Tudi moji nekako od 20 so 6, oziroma tamalo med 19 in 20 zmanjka, odvisno od dneva.
Sva pa danes doma. Ponoči je bruhala, ko je neki kašljala. Sicer ne vrjamem, da je trebušna viroza kr je danes super, ampak za vsak slučaj se cartava.
Mi bomo sli samo v Lj lučke gledat, pa v moji službi je dedek mraz. Drugače pa nič posebnega za praznike, družinska druženja.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Septemberke 2017
11.12.2018 9:51:29   
Kinder123
Hej punce...evo da se še jaz malo javim. 😉 Ne moreš verjeti kako čas beži...je že veseli december! 😁 Moram še postaviti smrekico. Sem imela lansko leto novo, vendar mi zdej ne pride v poštev. Imamo hiško v dnevni, pa še raje bi jo imela malo višje, tako da bom letos spet kar drugo kupila..😳 to pa na bolhi prodala..😀  Tudi mi imamo božička v firmi, samo šele od 3 let naprej. 🙁 Je pa začel hodit, zdej mogoče tretji teden. Se pravi malo po 14 mesecu. Je bolj ziheraš. 😁 Kaj pa vaše punce,...že fino hodijo,a...Nč, gremo hitr nazaj delat 😉 se se slišimo...lepo da ostajate tu na ringaraja..🌸

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: Septemberke 2017
14.12.2018 13:23:19   
me83
Kinder123 fajn, da si se oglasila, pridi nas se kaj pogledat 👍
Nasa pupa se tudi ne hodi,... ok hodi tu ob kavcu, pa pred sabo si kaki mali stol tisi pa hodi,... vceraj je naredila 1.5 koraka sama tako, da pocasi bo,... nasa je ocitno zadnja 😆 no smo pa tako vedeli, da bo pozna, ker je v vsem “zamujala” - je hipotona in ima laksne sklepe 😁
in se kaj veselite snega? no ce ne druga bodo pa otroci veseli 😊
aja mi smrecico postavimo malo pred 24.12,... doma smo jo sicer vedno tocno 24.12,... imamo pa hiso ze okraseno, pa zunaj malo lucke in tako.
lep vikend punce!

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: Septemberke 2017
17.12.2018 18:27:45   
Dorotheia
Punce zdravo!!!
Joj ze dolgo nisem bila tu, totalno bizi. Pa bolani smo bili, vsi. S tamalo sva bili v bolnici, rotavitus...je bilo kar hudo. Zdaj je ze okrevala, tako da pridno nagaja. Nasa tamala je ful brihta, vse prinese okoli. Cela sefica. Vse ze razume. Hodi itak ze aktivno. Spimo se vedno lepo ponoci. Ne vem super je. Komaj pa cakam malo frej dni, ker imam v sluzbi noro. Drugace ima dobre 9kg (taka mala pokica je), stevilko cotk pa 86. Kako ostali? Aja glede hrane pa je skoz lacna, pa vse poje. Poje pa ogromno. Sploh ne vem kam daje. 
Kje ste ostali? Kako ste?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: Septemberke 2017
19.12.2018 12:59:04   
annnaa
Super, da si se oglasila Dorotheia!
Naša ima slabih 10 kg in nosi 80ko! Ful je suhcena, pa ful malo poje. Me pa čudi od kod ima toliko kg, ker veliko malčkov poje več kot ona, pa imajo manj kg!

Mi tudi prebolevamo rotavirus, ga je mlajša bolje prebolela, kot starejša! Kdaj pa naj greš k zdravniku, kaj ti jim sploh lahko dajo poleg infuzije? Starejša zdaj že drugi dan samo spi in leži. Pije sicer kr pogosto, po par požirkov. Pa bruha ne več. Ima pa še drisko. Če ne bo danes vsaj malo bolje, se bova šli pokazat. Tamala bi pa skos na men visela. Mi pa ni nič fajn, da sem ta teden doma, sploh nimam filinga, da je december. Daril še sploh nisem vseh nakupila, ne vem kdaj mi bo uspelo. Takle nam popestrijo december naši otročki. Bo pa drugo leto bolje.
Kaj ste kaj kupili tamalim za božička. Jaz sem čist brez idej, itak ima vse.

Lepo bodite in lepe praznike vsem. Želim vam pa samo zdravja!

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: Septemberke 2017
19.12.2018 13:24:17   
Tara9
Hejla,

pikakopoke pošiljam vsem bolančkom. Da bi se hitro pozdravili. Rotavirus je meni osebno ena najhujših viroz, to čisto sesuje pa po navadi vrže enega za drugim. Annnaa, če hčerkica pije po požirkih in normalno lula, mislim, da ni kaj za skrbet in je ta hujše za vami. Drugega kot infuzije ne dobiš. Imaš mogoče rehidracijski prašek, tisto je tudi fino za nadomestitev vsega izgubljenega, pa kakšen probiotik. Jaz ga imam vedno doma na zalogi. Pa čim prej se pozdravite.

Naša mini je tudi prava brihta, razume čisto vse, besedni zaklad se tudi širi, ful je simpatična. Ima okrog 10 kg, nosi pa 80/86. Zelo rada je, pa se ji ne pozna ravno, poje pa vse kar vidi. Ni nič izbirčna in je res en super otroček. Veliko lažje je z njo, kot je bilo z veliko. Hodi na veliko, je shodila pred 1letom, tako da je zdaj že čist stabilna.

Moji dve dobita vsaka svojega dojenčka. Imamo vse podedovane in sem rekla, da morata imeti nekaj svojega. Tavelka še set za igranje zdravnika in knjigice. Tamala pa neke kockice. Ubistvu je vsega preveč, ampak nimamo kaj. Danes je v moji službi božiček, potem ju bo pa za božič še doma pod smrečico čakalo darilce. Miklavž je prinesel samo sadje, dedka mraza pa nismo imeli nikjer, razen v vrtcu jih je obiskal.

Tudi jaz vam želim lepe in mirne praznike ter predvsem zdravja!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: Septemberke 2017
22.12.2018 13:54:07   
me83
Ojoj upam, da ste do sedaj ze vsi zdravi in OK!
Pa ste bili cepljenj proti rotavirusu? ok saj vem, da itak 100% zascite ni ne,...  jaz sem sicer cepla vse tri in res do sedaj trkam se nismo imeli nikoli nobenega driskanja in bruhanja (najstarejsi je sedaj star 6let),... no trkam,... tudi meni osebno je to res najhuje od teh bolezni,...
drugace bote za praznike doma? grejo otroci se v vrtec? mi smo vsi doma do 3.1,... bo kar pestro 😊
lepe praznike vsem in javite se se kaj!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: Septemberke 2017
3.1.2019 8:39:47   
annnaa
Pozdravljene v novem letuuser posted image ! Srečno in predvsem zdravo!!

Mi smo preboleli rotavirus pred Božičem, tako da smo uživali v praznikih. Starejše potem nismo peljali k zdravniku. Sem ji dala rehidracijski prašek, pa probiotike in je potem prišla k sebi. Mi nismo cepljeni proti rotavirusu, samo kar je obvezno. Mi je rekla pediatrinja, da je teh rotavirusov veliko, da ni nujno, da cepljenje pomaga, ker ni nujno, da je pravi sev. Se zato nisem pol odločila za cepljenje. Baje pa pomaga, če ima otrok konstantno vnetje ušes, da je potem bolje, če se ga cepi proti rotavirusu. Zanimivo, ane!

Mi smo bili kar 3 tedne doma. Je danes pasalo peljat obe v vrtec in iti v službo, hihi. Nista pa imeli nobenega problema. Mlajša je kar stekla v igralnico.

Uživajte in javite se kaj!

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: Septemberke 2017
4.1.2019 11:19:25   
Tara9
Pozdravljene,

srečno in predvsem zdravo novo leto vam želim!

Po dveh tednih smo tudi mi spet nazaj v realnosti, punci v vrtcu, jaz v službi. Še dobro, da je že vikend user posted image . Lepo je bilo, veliko smo se potepali, tako da je prehitro minilo. Zdravje nas je služilo, močno močno močno upam, da
nas bo tudi naprej. Za rotavirus ju nisem cepila, ker mi ga pediatrinja iz razlogov, ki jih navaja annnaa ni priporočila. Od dodatnih cepljen sta cepljeni le proti pnevmokokom. Kljub temu, smo pri veliki 1 x letos imeli vnetje ušesk.

Lepo bodite pa javite se še kaj.

LP

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: Septemberke 2017
10.1.2019 20:23:17   
Dorotheia
Punce hej, kak ste?
Mi smo vredu, adventne praznike preziveli umirjeno...moj je delal (razen praznikov), jaz sem bila frej od 21.12. do 3.1. Zdaj pa spet akcija. Smo se pa fino spocili vnes, tako da fajn. Nismo pa kaj dosti hodili okoli, ker je bila nasa punca na meji z zdravjem, kasljala, zabasana itd. 
Sicer pa vse super. Otrocka se imata rada, oba se obozujeta...seveda tudi skregata, ma sta lustna. Tamala je neverjetna. V vrtcu jo imajo vsi radi, najmanj komplicira, nic ne joka, lepo spi, tako da sem presrecna. Veliko ze govori, vse ze pove v besedah..  ce lula, kaka, ce hoce da ji pomagas, pove da bi pila, jedla, pove ce jo boli kaj in pokaze na tisto kar jo boli. Ful ponavlja besede za nami, hitro i si zapomne. Zadnjic sem bila sokirana, ker mi je rekla, da ima na rokici stampiljko (prav stampiljko je rekla)...noro...pove kaj hoce jest (zjutraj itak.prva stvar, da rece Lino)... Plese ze, se vrti, poje dolocene pesmice...  Tak prisrcen.otrok je. Noro sem srecna in hvalezna do jo imam. Za oba, da ju imam. Je pa obenem tudi zelooo odlocna punca. Ko se nekaj odloci.... Sva se tudi ze prerekali, ko je hotela obuti zdaj pozimi superge, zunaj pa mrzlo. Ker so lepse barve. Tako da...bo.se.pestro. ampak sem pripravljena, bring it on 😀 otroci nas res naucijo toliko stvari. 
Malo gledam za dopuste ze, prvomajske in tudi letni...letos septembra imamo zadnjic sanso, da gremo na dopust. Naslednji september gre tavelik v solo. Joj sploh ne dojamem. Hitro gre ta cas. Aja nas tavelik pa zdaj Challeta poslusa in se uci rapat, noro. Joj. Tako odrasel ze. Haha. 
Kako ste ostali?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: Septemberke 2017
7.2.2019 13:22:19   
Tara9
Hejla punce, kako ste?

Vidim, da bo naša tema čisto zamrla. Še tisto malo javljanja smo na koncu opustile, škodaaaa. Upam, da se vseeno še katera javi.

Mi smo dobro, čakamo pomlad in konec prehladov. Najhuje sem jo odnesla jaz, v mesecu in pol sem imela vnetje ušesa, naslednjič vročino 39 (pa je nisem imela že vsaj 20 let), ta vikend še trebušno virozo. Zdaj upam, da je konec. Punci se držita, trkammmm, jaz pravim, da sta zlata prinašalca user posted image . Prineseta iz vrtca, zbolim pa jaz. Obup, nikoli nisem bila toliko bolna čez zimo. Drugače odštevamo do morja, gremo marca na tedenski oddih, se zelo veselim. Sestrici se imata zelo radi, se že ogromno skupaj zaigrata, velikokrat se tudi skregata, ampak vsak dan bolj sta si zanimivi. Ko pridem po malo v vrtec, najprej vpraša za sestrico, prav luštno.

Nič, upam, da se katera javi. Bodite lepo

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: Septemberke 2017
10.2.2019 22:59:44   
Kinder123
Hojlaaa, ja rees smo prov grozne. Se vidi da imamo zdej precej manj časa kot pa prej ko smo bile doma. Mi zaenkrat se kar furamo.. brez bolezni. Se vidi da je mali doma pri dedku in babici. Razen kar smo dobili trebusno na bozic, k je prisla z obiski. 😳 Upam da bo slo tako neprej in da bomo zdravi konec feb ko gremo v Amarina. 🤗 Nas mali ga je zdej res posrecen, ..vsako stvar razume in pokima ja ali odkima. Res ga rad densa, pa rise oz.barva. knjigice tudi zlo rad gleda. Pa ko smo zunaj sploh noče nazaj notri. Nč grem zdej hitr spat, pište kej da ozivimo temo..   😀 lp,

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: Septemberke 2017
11.2.2019 7:11:57   
Tara9
Evo Kinder123 ti grem takoj odpisat, mogoče privabiva zraven še katero user posted image . Superca glede bolezni, ja doma je res drugače, mi smo bile tudi skoz zdrave, dokler nismo šli v vrtec, ni kaj pregurat moramo do pomladi. Sicer sem vesela, da sta punci ok in, da pokasiram jaz, če že nekdo mora, ampak vseeno mislim, da je bila dovolj porcija zame to zimo. Ooooo greste v Amarina, top! Takrat bo sicer ful gužve, počitnice pa to, jaz sem zato letos raje izbrala Novigrad nek hotel. Drugače pa res so luškani v tem obdobju a ne. Moja se tudi vse zmeni z kimanjem, pritrdi ali pa odkima z glavico, da ne.

Kje ste ostale, javite se kaj.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: Septemberke 2017
11.2.2019 7:13:23   
me83
Zdravo!
ja vse smo po sluzbah in je manj casa za forum. ce ne druga bi si ga v sluzbi med malico morale vzet 😆
mi smo tudi bili ful bolani konec januarja,... prva je zacela starejsa hci, potem sem cez 2 dni sledila jaz, cez 1 dan pa se ta mala,... je pa res katastrofa kot si kot mama bolan pol pa bolana se dva otroka istocasno,.... uf upam, da se hitro ne ponovi,... verjetno smo tako imeli gripo pravi dr 😁 drugo leto se cepim res ej 😱
tara ti delas 6 ur? jaz zdaj za zacetek se 8 ampak resno razmisljam vsaj o 7 🤔 pri 6 se ze kar nekaj pri dohodku pozna,... samo po drugi strani pa samo enkrat so otroci tako mali,.... 
ze razmisljate kaj o pustu? jaz ga ful ne maram in potem posledicno vedno tik pred zdajci nabavljamo za otroke 😆
lepo se imejte!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: Septemberke 2017
11.2.2019 7:17:21   
Tara9
me83 lepo, da si se oglasila, sem vesela, vas rada berem. Groza, da ste tako vse hkrati zbolele. Najhuje je res, ko smo bolne mamice, jaz sem bila 2x dobesedno vržena v posteljo je mož sam rihtal punci in je bilo kr naporno razložit, naj mi dasta mir, ufff.
Oooo si začela delat? Deklica je v vrtcu? Se je ok navadila? Ej jaz delam 7 ur, grem zelo zgodaj v službo, tako da sem od 7-14 tukaj, potem pa šibam domov in imamo še lep del popoldneva skupaj. Na plači pa se tudi ne pozna toliko, oziroma je bolje kot 6 ur.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: Septemberke 2017
11.2.2019 21:24:38   
Dorotheia
Hej punce! Kako?
Jaz sem z mislimi cisto v pomladi in poletju ze. Komaj cakam, da bomo vec zunaj. Zdaj je kar nekaj. Ne maram zime. 
Kar se zdravja tice, trenutno furamo, trkam. Se kak mesec in bo najhuje mimo. Za pusta sem tavelkemu ze nabavila batman kostum, za tamalo se ne. Ne vem kaj. Nekaj cisto simple, minimalno.
Sicer je nasa pupa mala afna, povsod pritegne pozornost. Ful veliko ze pove. Tudi v stavkih ze kaj. Pa tudi ce ne bi, glavno, da se razumemo ane. Hehe. Super je. Obozuje bratca, sam mu tudi rada nagaja, zna biti lumpa. Nasa kar glasovno.prikimuje, rece aha (pac kot odrasli) za ja in kima (ali.pac ja) in jasno pove ne. Odlocno. Zelo ji je vazno to, da jo razumemo. Zato se tudi potrudi. Vceraj je sla lulat na skoljkico. Kolka kolka je govorila in sem jo dala na nastavek in je lulala. Pomoje bratca vidi.Sicer je obsedena s popkom. Skoz ko nima bodija, si tisci.prs v popek. Ali pa ga isce meni in dviguje majico. Haha.Tudi samostojna je zelo. Se mi zdi, da je kak dan se bolj kot ta velik. Ona ze siba, da se gre obut, njega komaj spravim do garderobe. Ehh...Sicer pa nic cudnega, da veliko govori, imamo to ocitno v familiji, hehe. Aja pa poredila se je, nenormalen apetit ima. Poje vec kot tavelik. Resno. Nonstop bi jedla. No hvalabogu, raje to kot kontra. Ma samo tako naprej. Lustno nam je. Edino kak teden si zelim, da bi manj casa prezivela v sluzbi. Pa bo ze. Si pa zato kak petek vzamen dopust in malo bolj pokoristimo cas skupaj. Punce se spomladi kaj dobimo? Ste za?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: Septemberke 2017
11.2.2019 23:22:29   
Kinder123
Oooopaaaa, sej ne moreš verjet. punce sej ste se čist razpisale! 😂🤣 Super. Nisem pričakovala konsem sla zdele pogledat stanje na forum. 👍 Bravo. Jaz sem pa nasemu že kupila za pusta, k sem slučajno vidla in pol sem kar vzela. Bo pikapolonica. Jst pa tud. Bo imel le tako majhno ogrinjalo s kapico, fletkano. Neki u izi sem hotla. 😀 Jst bom imela pa sam en trak in tako pikčasto krilo. 🤗 Ma jst se pa rada grem te stvari. Mal da se pootročim. 😉lepo vas je brat tkole hitro...😊😊 see yu soon( sem se odločla da vsaj neki napisem kot pa nič,ker drugače pa to pol traja vec k en mesec, da sploh kej)😉

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: Septemberke 2017
13.2.2019 6:53:07   
Tara9
Hejla,

no evo, saj še bo nekaj iz nas user posted image . Lepo, da se oglašate in še lepše, da se imate vsi fino. Kako hitro so zrastli a ne. No, naša še ni tak govorec, se mi zdi, da je bila sestrica v tem obdobju že bolj čveka. Tamali je šlo hitreje motorično področje, tako da zgleda gre besedno malo počasneje. Mislim saj pove nekaj besed, ampak, da bi tvorila stavke to pa ne. Sicer pa tudi naša ful oponaša sestrico, vse kar dela velika, mora tudi ona. Od pametnih do neumnih reči seveda user posted image . Mi ne bomo nič za maškarice, ker smo tisti teden ravno na morju. Študiram edino, če jima kaj na izi kupim, pa da bi bili tam. Sicer tudi jazu nisem neki navdušena nad maškarami, ampak za otročke pa je luštno. No bomo videli.
Kakšno lepo vreme se je naredilo a ne, že skoraj pomladansko. Dorotheia super bi bilo, če nam rata kakšna kavica.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: Septemberke 2017
13.2.2019 14:26:35   
me83
O super, da smo se vse tako oglasile,... ocnitni smo vse pogresale tole cvekanje, napisala pa nobena nic ni 🤣 nasa najmlajsa pa je od vceraj spet bolana,... 😟 za zdaj nosek toci in vrocina,... evo preden sem jo dala spat je imela celo 38,7,... ah ja,... pa se niti v vrtcu ni,... jo imamo pri babici in dedku do aprila,... mi pa vsi zdravi, le kje se je okuzila,... upam, da bomo hitro spet OK, ker ko je bolana pa je res tecna 🤨nasa tudi ne govori nekaj dosti,... par besed, pa pol pac odgovarja/kima za JA ali NE,... tako da zmenimo se vse, vcasih se le jezi, ker nam ona nekaj razlaga mi je pa ne razumemo 😀
jaz sem pa prvic po 12 letih sla malo oglase za sluzbe gledat,... se mi zdi, da mi je malo vrh glave ta moja sluzba ze prisla,... ampak ne toliko delo to je kar ok, ampak drugace - napredujejo le izbrani, se trudis, si priden (kar dokazuje tudi statistika), pa ni nekega pozitivnega ucinka,... imam vcasih v glavi kaj mi je tega treba, bi morda rada kaj vec od zivljenja,... po drugi strani pa me je strah,... tu na nasem koncu ni ravno veliko sluzb, kaj ce se ne izzide pa bom na koncu se brez te sluzbe ostala,... tu je vseeno neka socialna varnost,... ima se katera druga kaksno podobno izkusnjo 😁
uzivajte na soncku,
lp

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: Septemberke 2017
13.2.2019 21:29:52   
Dorotheia
Me83, zakaj pa ne glede sluzbe? Trenutno je stanne kar ok s sluzbami, se mi zdi. Povsod. Jaz tudi malo gledam.oglase, sem sicer zadovoljna, tudi stabilnost je tu mocna. Ampak cutim, da bi rada probala se kje drugje, si razsirila spekter,... Ampak trenutno ne bi menjala, ker sta otroka premala. Tu imam kar veliko razumevanja, ce hocem/moram biti doma, tudi fleksibilno sluzbo kar. Lahko delam od doma kak dan itd. Tako da res se ni za pritozevat. Bo cas se kasneje za kaj novega. Hehe. Itak kar mi je namenjeno, me bo ze naslo. Verjamem v to. 
Joj pomlad, komaj cakam. Aja letos sem si zadala, da malo vec okoli hodimo. Tako da delam na temu. V petek imam dopust in malo cistilne akcije, malo v shopping in dan za mami. Juhu. 

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: Septemberke 2017
14.2.2019 7:21:57   
Tara9
me83 tudi pri meni je podobno. Malo sem sita svoje službe, se dogaja enako kot opisuješ. Ni napredovanj, premika, možnosti za razvoj. Samo pohvale na besednem nivoju pa ne kupijo kruha a ne. Tudi jaz malo gledam oglase, sem bila tudi na enem razgovoru, samo iskreno, kot pravi dorotheia si ne upam zdaj, ko sta še punci majhni. Tukaj imam zanesljivo službo, bolniške in dopuste brez težav, tako da ne vem, nisem še pripravljena na novo. Čeprav sem si postavila cilj, da če do pomladi ne bo vsaj nakazano, da se premika na bolje, potem se resno lotim iskanja novega področja.

Jaz sem si tudi zadala, da gremo letos večkrat naokoli, da ne bomo čakali samo poletnega morja. Tako, da imamo rezervirane 3 dopuste, eden zdaj marca, potem pa še maja in julija. Upam, da nam uspe user posted image .

Me83 čimprej se pozdravite in upam, da ne bo nič hujšega, samo krajša virozica.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: Septemberke 2017
14.2.2019 10:43:33   
me83
No torej smo vse v istem kosu,... saj pri nas je isto ja, socialna varnost je v tej sluzbi res velika, lahko gres brez tezav na nego, drseci delovni cas itd,.... ok zal ni dela od doma,.... placa pa je bolj tak tak no,... ampak saj to je, ker imas majhne otroke si ne upas zamenjat,... v novi sluzbi je tezje potem na nego itd it, pa tukaj res delam svojih 8ur in domov,... ocitno bo se treba malo pocakat, da otroci zrastejo,.... ampak mi pa vcasih res pride vsega vrh glave, ampak si potem pogledam svoje tri sonceke in mi je vredno 😍
ja sicer pa nasa mala ima virozo,...  se mi pa danes ze boljsa zdi, tako da upamo, da bo res kmalu ok. mi je skoda noter bit, ko je taki lepi soncek,...
lp

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: Septemberke 2017
27.2.2019 17:46:46   
me83
Hello!
Kje ste punce? Je lepo vreme, soncek pa spet ni casa za forum ne 😊 Sicer pa ima dan res premalo ur, jaz sem zvecer, ko se koncno malo vsedem pred tv tako utrujena, da se mi zdi, da se komaj sedim 😆sicer pa je nasa najmlajsa spet prehlajena,... oz dejansko je prejlajena v eno ze 3tedne, je pa danes popoldan spet dobila vrocino, tako da bom ocit o spet doma 😏 No pa upam, da ostane le pri prehladu.
Kako ste ostale?
lp

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...