Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Čeprav je bilo to zelo malo časa nazaj, sem šla zelo pozitivno v tole nosečnost, nas je malo presenetila, ampak smo zelo veseli
. Zdej je pa bilo od začetka špikanje v trebuhu pa v prsih. Zadnje dni se so se pa okrepile slabosti (sem opazla res, kakor pojem malo več zelenjave, že bruham). Upam, da bo hitro mimo. Sem trenutno noseča 5 tednov in 5 dni.
,
in sem presrečna. S fantom sva si otroka zelo želela in uspelo nama je v prvo. Stara sem 28 let, v zadnjem tedu sem imela krče, kot bi se krčila maternica. Aplikacija pravi, da naj bi bil rok okoli 15. avgusta. Se veselim skupaj z vami
in sem presrečna, da sem dobila za Miklavža najlepše darilo.
sem zelo mešanih občutkov: veselja, strahu..... Doma imam dve navihani princeski in močno si želimo še enega družinskega člana, čeprav nas leta že močno priganjajo. Imela sem že tudi 3 SS, zato se ne upam veseliti. Še. Ampak vseeno pozitivno gledam na vse. Lep pozdravček vsem!
da naj bom bolj pozorna na krče in bolečine pa seveda močne krvavitve :)
Držim pesti, da bo z vsemi vse ok
Doma imamo že dva divja fantka (4 in 6).
To bo moja prva nosečnost, zaenkrat sem brez slabosti, samo prsi me malo bolijo in vsake nekaj časa me špikne v trebuhu. Prvi pregled imam 20.12., ko bom po mojih izračunih v 7. tednu.