|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2019
4.6.2018 20:00:48   
Anonimen
Pri meni so stalnica samo boleče prsi. Ostalo pride in gre. Rahla slabost tu in tam - po navadi, če imam prazen želodec user posted image . Mogoče imam malo povečan izcedek kakšen dan, kdaj me malo pošpika po jajčnikih/maternici. Pred dnevi se mi je cel dan vrtelo. Drugače pa sem malo bolj utrujena - ampak to lahko pripišem tudi nizkemu pritisku in pomanjkanju kave user posted image . Vonj imam pa že itak celo življenje preveč izostren in lulam tudi po cele dneve, tako da tu nič novega user posted image .
Ampak če potegnem črto, sploh nimam občutka, da bi bila noseča. Če ne bi na lastne oči videla user posted image , ne bi verjela.

Vso srečo vsem, ki se v teh dneh odpravljate na prve preglede - pa poročajte potem kako je bilo!

(Druga) anonimna user posted image

(odgovor članu Preprosta47)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Januarke 2019
4.6.2018 20:17:22   
TaTaTaTa
Hej, punce, tudi jaz sem srečka nosečka. :) Pdp 9. 1. 2019. Sicer brez slabosti, a - žal - zaradi krvavitve ostajam na bolniški. Plodek že videla na uz :) Vsem želim krasno in brezskrbno nosečnost.

(odgovor članu Preprosta47)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Januarke 2019
4.6.2018 21:47:16   
Tinci*Tija
Hejla !
Tudi mi bomo zibali januarja 2019 user posted image

Danes sem ravno bila na pregledu in potrdil je termin 10.1.2019 torej sem 8tednov in 4dni.

En pregled sem ze imela 25.5. Ampak je nas babino bil se majhen in smo se dogovorili za danes se enkrat in danes sem dobila knjizico in en kup napotnic za laboratorij - ponedeljek (jah komaj cakam tiste igleuser posted image user posted image )

Zame je to 1.nosecnost in nimam posebnih tezav. Sicer slab apetit, utrujenost in hvala bogu nobene slabosti.
Sem kar samozavestna sem se odlocila da pri meni slabosti nebo in bo vse potekalo prfektno user posted image


Sva pa se odlocila da bova najbrz prihodnji teden ze povedala domacim (moja mama vrjamem da nebo zdrzala niti 1uro da nebi komu povedala tako da bo novica hitro potovala....)

Sicer bi si zelo zelela da pocakam se do NS 28.6./7.7. Ampak dvomim da se bom lahko se dolgo zgovarjala ... in se moj dragi je veliko odsoten zaradi dela na terenu, jaz pa si zelim da je ob razglasitvi zraven.

Vceraj smo imeli obhajilo in sestra mi rece DAJ TREBUH NOTER KER ZGLEDAS KOT DA SI NOSECA....user posted image
In cez cas sestricna: ej ves zdaj sem te gledala zgleda kot da bote zibali...
user posted image
Juhej jaaa zmanjkuje mi sirokih poletnih oblacil in dejansko se vidi da bomo zibaliii kljub temu da sem se kr na zacetku...user posted image

P.s.
Iskrene cestitke vsem noseckam in zelim vam cim lepso in lazjo nosecnost 💜

(odgovor članu TaTaTaTa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Januarke 2019
6.6.2018 9:42:08   
Anonimen
Zdravo punce user posted image

Kako ste kaj? Jaz sem zaenkrat še čisto brez znakov če ne štejemo grozne utrujenosti...sploh se ne spočijem počutim se kot da že cel mesec nebi spala, pa grem dremat vsaj za kakšno uro po službiuser posted image no pa prsi me opominjajo da se nekaj dogaja...upam da tako ostane.

Še katera čaka na pregled ali sem jaz zadnja? Jaz ga imam jutri pregled, bom 6 teden in 4 dni, že komaj čakam, po drugi strani pa me skrbi, da je prehitro...je imela katera tako zgodaj pregled pa se je že videl srček?

Anonimna user posted image

(odgovor članu Tinci*Tija)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Januarke 2019
6.6.2018 10:21:15   
Anonimen
Ojla, tudi jaz še čakam, komaj, v ponedeljek imam pregled. Bom pa 9 tednov in 6 dni.
Mislim, da pri 6 tednih in 4 dneh se že lahko vidi utrip, je pa res še zgodaj in če ne bo nič videti še ni nujno, da je kaj narobe. Lahko bi pač ovulirala oz. zanosila malo kasneje. Ponavadi v takem primeru naročijo čez kak teden na ponoven UZ, takrat pa je že vse jasno.
Držim pesti, da bo pikica vidna že jutri user posted image .
Poročaj potem!

Druga anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Januarke 2019
6.6.2018 12:34:18   
Monika1102
Ojla,

Mislim da bom jaz zadnja za pregled, mene je narocila komaj 3.7., tako da bom se cel mesec cakala, da vidim ce je vse ok 😮 mi je kar mal dolga za cakat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Januarke 2019
6.6.2018 18:22:34   
mojcaz.
Oj. Tudi jaz se nisem bila na pregledu. 19.6 user posted image
Mi je pa zadnja dva dni grozno slabo. Cel dan imam kot nek cmok v grlu in kamen v želodcu. Zgleda se zgodba ponavlja, v prvi nosecnosti sem bruhala vse dokler nisem rodila, 3x bila v bolnisnici za kak dan, dva da so me malo dehidrirali user posted image

_____________________________

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Monika1102)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Januarke 2019
7.6.2018 12:05:54   
firbcna
Evo me še ena. PDP čist na koncu meseca. :)
V FB skupino pridem po prvem pregledu, ki je 19.6.
Takrat bom imela dopolnjenih 8 tednov.
Bo pa to moj 3. otrok user posted image


(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Januarke 2019
7.6.2018 23:01:01   
Babykatya
Hei bodoče mamice😊
Tudi jaz imam jutri prvi pregled. Naročena sem ob 7:15 zjutraj in glede na to da imam G v bližini bolnice sem razmišljala, da bi po pregledu kar odšla v laboratorij (kri+voda), me pa zanima ali moram za ti dve preiskavi biti tešča. Kar je pri meni ZELOOO tezko, saj ze preden vstanem iz postelje moram nekaj pojest, če ne lahko kar letim na 🚽😊😊
Hvala za pomoč in odgovore!

(odgovor članu firbcna)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Januarke 2019
8.6.2018 9:23:00   
Anonimen
Zgleda, da smo že prepozne z odgovori, ampak vseeno - meni so naročili, da moram biti tešča ja. Jaz imam pregled ob 7.45, ampak moram vstati že ob šestih, ker nimam tu, kjer živim. Po pregledu pa v laboratorij, kjer se vedno tako dolgo čaka. Tako, da se bom načakala do zajtrka user posted image . V vsakem primeru bolje, kot ko sem bila decembra skoraj cel teden več ali manj tešča (hospitalizacija zaradi komplikacij s prekinitvijo neuspele nosečnosti) user posted image .
Anonimna, kako je bilo na pregledu?
Lahko tudi katera druga pove, ki je že bila user posted image . Mene čaka v ponedeljek, pa ne vem kako podrobno družinsko medicinsko zgodovino moram naštudirati. Za sebe še znam povedati, to pa je to user posted image .

Druga anonimna user posted image

(odgovor članu Babykatya)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Januarke 2019
8.6.2018 11:42:30   
Apik
Zdravo,

Tako midva sva imela včeraj prvi uz in sva videla malega grahka in ❤️ Neverjeten občutek, se še kar nisem nehala smehljati 😄

Mi je pa prestavila datum za par dni tako da imam pdp 30.1.2019, to sem kar pričakovala glede na to da imam O malo kasneje kot "običajen" 14 dan cikla...je rekla da bije srček šele kakšne tri dni ❤️
Je bil pa moj od začetka zraven, nama je pokzala vse na uz in naredila slikico...po zgodovini me ni nič spraševala je pa res da hodim k njej že od 16 leta...naslednjič dam še kri in vodo...potem pa nuhalna user posted image . Aja ste že kaj razmišljale o NIFTY?

Lep vikend vsem, čuvajte pikice

anonimna user posted image oz. Apik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Januarke 2019
8.6.2018 12:57:05   
Preprosta47
Živjo punce 🙂. Js sm imela v sredo že 3 pregled 🙂. Moj ginekolog se je odločil, da pridem kar vsake 14dni na pregled 🙂. Kar je meni super da vem da je vse ok. Zdaj sem že v 9 tednu in se že lepo vidijo roke, noge in glava 🙂. 19.6 imam pa že nuhalno🙂. Komaj čakam 🙂😀.

(odgovor članu Apik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Januarke 2019
11.6.2018 11:41:13   
firbcna
Apik, ja jaz razmišljam o Nifty. Prvo mora prvi pregled it mimo... Še malo oklevam kaj bi naredila. Za NS na napotnico sem prestara in mi pripada samo amniocenteza, ki pa je ne želim. Zato razmišljam o teh neinvazivnih testih. Zasledila sem tudi Vision test, ki naj bi bil še boljši kot ta Nifty a mi njihov mejl konstatno zavrača. Rada bi zvedela ceno.
Imam še nekaj časa za razmislit kaj bi. Meni bi NS že samo zaradi mojih let in enega otroka s pp pokazala slabo, pa tudi če bi bilo vse ok.

(odgovor članu Preprosta47)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 10:07:29   
minanaa
Ojla, tudi za mano je prvi pregled. Zaenkrat vse zgleda v redu user posted image , močen utrip in po rasti za kak dan celo prehiteva, ampak ne dovolj, da bi bilo treba spreminjati PDP, ki tako ostaja 8.1. Je že kar velik plodek in ful je migal na UZ user posted image . Čez dva tedna imam nuhalno, upajmo, da bo tudi tam vse ok. Naslednji pregled pa konec julija.
So mi pa včeraj vzeli tudi kri in me kličejo iz ambulante, da imam previsok sladkor user posted image , tako da sem dobila napotnico za diabetološko ambulanto. Nisem ravno pričakovala in malo me je strah, ampak upam, da ga bomo spravili pod kontrolo. Zdaj se moram naročiti, pa sem pozabila vprašati, če mi bodo poslali izvide ali so kar v sistemu dostopni. Tako, da moram najprej dobiti še ginekološko ambulanto.

Bivša druga anonimna user posted image oz. minanaa

(odgovor članu firbcna)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 14:15:23   
chatarinchy
Hey... vidim da se vas je kar nabralo ;) no jaz sem tista ki je naredila objavo na forumu in ustvarila fb skupinico ;) pozdravljene vse ;) vem da vas je kar nekaj, ki se nocete se pokazati in razumem da cakate pravi trenutek :) samo rada bi povedala da ko boste hotele, se resnicno lahko pridruzite v fb skupino, me pa morate obvestiti o tem preko zasebnega sporocila, saj smo skupino prestavili v skrito in se jo ne da najti na fb, da vas lahko dodam :)

(odgovor članu minanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 16:36:38   
metuljcica1
Tudi midva se nisva povedala za nosecnost. Pocakala bova do drugega tedna, ko imam nuhalno. Pdp sem imela najprej 1.1., nato so mi ga prestavili na 4.1., sedaj ga bodo potrdili glede na velikost - ker imam menstruacije na dlje kot 28dni. Ter ze prvic sem rodila cez rok - sprozeno. Ze pred testom sem vedela, da sem noseca - popolnoma enaka slabost ter "cudne" vonjave kot prvic. Sedaj je ze boljse, le energije nimam toliko. Veliko mi je vzame moj skrat - aktivni od jutra do vecera 😀. Sem v 12tednu, ta nosecnost mineva s svetlobno hitrostjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 19:08:39   
Tjasa89

Zivjo
Tudi jaz se vam pridruzim 😀 to je moja prva nosecnost 😀 datum imam konec januarja😀.


(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 19:10:33   
jas89minaa
Pozdravljeni.

Tudi jaz se pridružujem januarčkom 2019. Veselo novico sva zvedla tri tedne nazaj in sva že v 8 tednu.
Prv pregled bil uspešen, vse dobro. Slabosti zaenkrat ni, počutim se odlično razen pretirane utrujenosti :)
No a sm samo jaz tista, ki me skrbi kako bom to zmogla? Ali sem sposobna bit mama? Vem da je čudno vprašanje, vendar je to zame prvič zelo sva si želela, sedaj pa čutim prisotnosti strahu. Je to normalno?

Želim se pridružiti tudi facebook skriti skupini, saj za enkrat vejo najožji člani družine in prijatelji pa ve ;)

Hvala.

lp

Jasmina

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 19:14:35   
Tjasa89
Rada bi se pa prijavila tudi na facebooku, pa mi nikakor ne rata, mi lahko kako pomagate ☺️

(odgovor članu Tjasa89)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Januarke 2019
12.6.2018 20:40:01   
Pikica2019
Zdravo punce,

se vam lahko tudi jaz pridružim? :)
Da ne razlagam preveč, sem v 10.tednu, moja zgodba je popolnoma enaka kot je napisala minanaa, še PDP imava na enak dan, torej 8.januar ;)
Sedaj čakava na nuhalno svetlino, 22.junija, si pa merim sladkor vsak dan in nato tedensko poročam meritve v diabetično ambulanto. Zaenkrat je sladkor pod kontrolo, čeprav priznam, da se pazim in jem 5 obrokov na dan in skoraj nič sladkarij in hrane, ki dviguje sladkor.

Želim vam mirno nosečnost, čimmanj utrujenosti in slabosti.
Se tipkamo :)

(odgovor članu Tjasa89)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Januarke 2019
13.6.2018 6:05:29   
chatarinchy
Glede pridrzutve na FB mi prosim tukaj posljite ZS z svojim nickom na fb in pa opisom slike kakrsne imate, da vas najdem ter dodam za prijatelja(kie seveda lahko takoj odstranite ko bosye v skupini) in le tako vas lahko dodam v skupino, ker je skrita in jo same ne morete poiskati. :)

(odgovor članu Pikica2019)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Januarke 2019
13.6.2018 8:16:00   
Andrejchyka
Pozdravljene sonosecke ;) ce se zelite pridruziti nasi skupinici JANUARKE 2019 na fb, me lepo prosim dodajte pod prijatelje ali posljite ZS da vas dodam. Skupinica je ze skrita, zaradi nepridipravov :)

(odgovor članu chatarinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Januarke 2019
13.6.2018 8:20:47   
Andrejchyka
Na fb me najdete pod Andreja Paliska. Profilna slika je z dojenckom na rami ;)

(odgovor članu Andrejchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Januarke 2019
13.6.2018 10:05:12   
renata7
Pozdravček vsem in najprej čestitke in veselo nosečnost vsem:)

Sem Sem Renata Javornik, študentka zaključnega letnika podiplomskega študija psihologije v Mariboru. V sklopu magistrske naloge raziskujem povezavo med kakovostjo partnerskega odnosa in občutkom kompetentnosti za opravljanje starševske vloge med nosečimi pari in močno potrebujem vašo pomoč v fazi zbiranja podatkov.

Raziskava je namenjena tako bodočim materam kot tudi očetom v času nosečnosti in vam vzame 7-10 minut.
Link do vprašalnika: https://www.1ka.si/a/175908
Vsaki in vsakemu se res iskreno zahvaljujem za pomoč:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Januarke 2019
13.6.2018 10:30:18   
Andrejchyka
Da ne bo pomote. Z Catatinchy misliva na isto skupinico, samo ker je njo nekaj hecalo me je prosila za pomoc. Tako da ja, se enkrat lepo vabljene vse ki pricakujete januarcka ❤

(odgovor članu renata7)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




kašica
Ines_L

Katere kašice kupujete otrokom?

Bebivita (16%)

Hipp (28%)

Alete (2%)

Frutek (53%)


Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!